canım maske bılmıorum ama krem olarak ben DDF kullanıorum bırde dermalogica dıye bır marka var eczane urunu bunlar..bu urunlerı gözün kapalı kullanabılırsın ben cok memnunum tavsıe ederm
cvp için teşekkürler
sen kırışıklık olduktan sonra mı kullanmaya başladın
canım ben ocakta 30uma gırdım tabı bı panık basladı :))yoksa kırışıklıgım yok cok sukur ama göz altlarımda ince bi cızgı olustu hemen basladım kremlere bakıma felan 1 aydır kullanıyorum
slm hatunlar o kadar konu açtım birkaç arkadaş dışında konularıma yanıt alamadım azcuk sitemliyim bu konuda ekşın olmayınca ilgi çekmiyo konularım
benim baya var keşke bende daha önce önlem alsaydım
senin çizgiler az olduğu içn işe yaramıştır belki acaba bende aynı sonucu alabilirmiyim
bunun için bir eczaneye gidip danış bir istersen
ben de sitemliyim bu konuda. bir iki kere konu açtım kımse cvp yazmamışşşş
canım ben kırısıklık gıderıcı almadım ama cıldım yaglı ve nemsiz bı cılt onu dengeleyıcı urunler aldım faydasını goruyorum su yağ dengeleme olayını bi çöziyim sonra anti age urunlere baslamayı dusunuyorum bu dedıgım 2 markadan dusunuyorum yıne..sen yogun kırısıklıklar ıcın olan urunlerınden alırsan ıse yarar heralde ben uzun suredır kullananları taıyorum onlardan gordugume guvenerek aldım zaten:))ınsallah sendede faydası olur neden olmasın. tabi dogru urunlerı al cılt analızı yaptır ondan sonra karar ver hangısını alıcana canım
malesef öyle canım bu konuda mağdur olan çok tek değiliz yani
yalnız olmamama sevindim doğrusu:) insan birasçık üzülüyor:) benden bu gecelık bu kadar ii geceler diliorum sana canım ve senınle bırlıkte herkese öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?