Göz Çevresi Bakımı göz çevresine argan yağı

arkadaslar ben yurtdisindan katiliyorum ve oralardada okuyorum yaglar hakkinda fln hic oralarda rastlamadim birinin yazdigina yag bezesi olusuyor diye burda ise ne yapacagimi sasirdim bunlari duyunca kimi yag bezesi kimi tüylenme yapar diyor..
birde ögrendigim bir bilgiyi sizinle paylasmak istiyorum asla kuru yüzünüze degil de islak yüze sürülcekmis yaglar haberiniz olsun...birde kremleride nemli yüze sürmek gerekiyormus..

Sanslisiniz..sizde yillardir var dediğiniz bezelerinizi hakiki gül suyuyla şilin belki geçer benimki ciddi anlamda kurudu ufaldi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben yaklaşık bir senedir tüm yüzümü gözlerim dahil, gerçek gül suyuyla siliyorum. ama yağ bezelerini etkilemedi.. dediğim gibi çok küçükler ve uzun süredir benimle olduklarından benim bir parçam oldular :) çok da takmıyorum. ama gülsuyunun ciddi anlamda cildi güzelleştirdiğini gördüm. ne vakit gülsuyuyla yüzümü silip arkadaşlarla buluşsam, sen cildine ne yapıyorsun fondöten mi var falan diyorlar :)

iltifatına teşekkür ederim ama , makyajsız benimkilerde pek bişiye benzemiyor sanırsam :) sen bilirsin tabi, istersen paylaşabilirsin demiştim :) dediğimi yap ama evde kendin bak o halde farklılık var mı diye :)

emınım olucak ümitliyimm :54::54::54::54:

arkadaslar ben yurtdisindan katiliyorum ve oralardada okuyorum yaglar hakkinda fln hic oralarda rastlamadim birinin yazdigina yag bezesi olusuyor diye burda ise ne yapacagimi sasirdim bunlari duyunca kimi yag bezesi kimi tüylenme yapar diyor..
birde ögrendigim bir bilgiyi sizinle paylasmak istiyorum asla kuru yüzünüze degil de islak yüze sürülcekmis yaglar haberiniz olsun...birde kremleride nemli yüze sürmek gerekiyormus..
dediğiniz gibi ebnde duymadım yağ bezesi yaptığını. tüylenmeyi şu şekilde yapabilir; kıl kökten koparılıp besleyici yağlar sürülürse evet bi nezbe etkisi olabilir tüylenmeye.. yağların kökleri besleyici özelliği var. bir de yağlar gündüz sürülürse güneşle etkileşip yüzünüzde lekeler oluşturabilir. ayrıca verdiğin bilgiler içinde teşekkürler :34:

Kızlar merhaba,
Öncelikle 16 liraya aldığınız yağın argan olması mümkün değil
Kaşı kaldıran argan değil yaptığınız masaj, herhangi bir yağla lifting masajı yaparsanız aynı sonucu zaten elde edersiniz.
Yağlar yağ bezesi yapar mı ? evet! peki neye dikkat edeceksiniz. Yağı, cilt tipinize göre seçmeniz lazım. Özellikle göz için uygularken kesinlikle göz altına sürmeyecek sadece göz çevresine yedireceksiniz. Göz altının doku yapısı farklı olduğundan bölgeye sürdüğünüz yağ orada kalır onun içinde yağ bezesi oluşur. Bu aynı şekilde kremler içinde geçerlidir. Sürekli yağ bezesi sıkıntınız varsa su bazlı kremleri tercih edin..
Yağları ıslak cilde sürerseniz sadece işiniz zorlaşır, biliyorsunuz ki yağlar suda çözünmez. Yağları uygularken muhakkak ısıya dikkat edin. Elinizde ısıtın ve öyle cildinize uygulayın. Yağların kimyasal içerikleri yüksektir ve bunların aktive oluğ daha fazla fayda sağlamasını istiyorsanız bu kısmı atlamayın

Back
X