Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Göz derecesi düşer mi ?

nurbenoule

Kahve kokusu ve sen
Kayıtlı Üye
21 Mart 2025
297
115
18
19
Kızlar merhaba ❤️
Göz derecesi düşer mi 1.25 göz miyop
Bir ara giderek artmıştı göz sporu yaptım
Durmuştu sonra interneten göz sporu yapmanın zararlı olacağını söylediler
Bende bıraktım
Acaba bildiğiniz tavsiyeler varmı

Şuan telefon bakma süremi çokça azaltım
Günlük 9 saat sadece oyun oynarken
Şimdi 4 saate yakın ders çalışıyorum 1 saat de oyun oynuyorum bağımlılık yapmayan oyunlar azaltım
Acaba tavsiyeleriniz varmı
Bu konuda çok pişmanım depresyon sebebi ile çok oynuyordum ailem de çok küçük yaşlarda elime hep telefon tablet veriyordu bende baya saatlerce oyun oynuyorum şuan pişmanlık yaşıyorum😑😔

Kuzu hiç kendini suçlama. Hiç öyle bilgisayar, telefon, tabletle işi olan bir insan değildim. Tam anlamıyla inek öğrenciydim. Ki ben ilkokul çağında dahi annemler ışıkları kapatır, yat derdi mum ışığında kitap okurdum. O kadar severim. Benim de bozuldu taa ki lisede. Liseden beri de gözlerim bozuk. Ara ara düşse de arttı seneden seneye. -1 ile başlamıştım şu an -3. Ama alıştım yani. Dışarıda gözlük, evde lens derken 8 senedir lens kullanıyorum. Hiç olumsuzluk olarak görmedim. Kimi insan aksesuar olarak takar gözlüğü, lensi( renklileri). Çok normal bir şey. Kabullen ve devam et. İnsanlar mecburiyetten protez bacak, kol kullanıyor. Gözlük, lens nedir ki ? Hiiç kendini de suclama. Yüzüne en cok yakısanı bul ve onunla devam et 💕

Back