- 18 Ocak 2019
- 1.925
- 3.383
- 133
- 27
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
Siz buldunuz mu neden kaynaklandığınıO bende de oluyor ve aynen bende hiç çekinmem.
Vallahi hiçbir fikrim yokSiz buldunuz mu neden kaynaklandığını
Sosyal fobiyi iyileştirecek tek şey yüzleşmek başka yolu yok ne yazık kiSosyal fobiden nasıl kurtuldunuz
Neden kiBence profil fotonuzu ve kullanici isminizi degismelisiniz
Aynada bakıyorum ama yakınlarıma bakamıyorumAynada kendi gözlerinize bakabiliyor musunuz Peki? Ya da arkadaş akraba çevrenizde tanıdıklarınızla durumunuz nasıl? Aynada ya da çok yakınınız olan biriyle egzersiz yapmak iyi gelir diye düşünüyorum.
Eğer gerçekten sizseniz tanıdığınız biri çıkabilir ve yazdıklarınızı sizin aleyhinize kullanabilir. Geçenlerde biri yazmıştı, bi akrabası tanımış ve baya dalga geçmiş. O yüzden ismini değiştirmişti.Neden ki
Evet konu sahibi bunu dikkate alın bence de cok mantıklı.Eğer gerçekten sizseniz tanıdığınız biri çıkabilir ve yazdıklarınızı sizin aleyhinize kullanabilir. Geçenlerde biri yazmıştı, bi akrabası tanımış ve baya dalga geçmiş. O yüzden ismini değiştirmişti.
Ne boyuttaydi nasil kurtuldunuz.ben buyuk oranda geriliyorum insanlarla konusurken ve gozlerimi kaciriyorum.asla dogal davranamiyirum.yada dik dik bakiyorum karsimdaki rahatsiz oluyorSosyal fobiyi iyileştirecek tek şey yüzleşmek başka yolu yok ne yazık ki
Mesela herhangi bir yere gidip tek yemek yemek bana işkence gibi gelirdi çok rahatsız olurdum yapamazdim. Hatta yanımda birileri varken bile elim ayağım birbirine dolaşırdı.
Direk yüzleşmek yerine yavaş yavaş alistirdim kendimi. Önce yanımda birileri varken gittim. Ortamı inceledim . Yaptığım şeyin çok insani bir şey olduğunu ve aslında herkesin kendi hayatıyla ilgilendiğini dusundum. Bana kalsa herkes bana bakıp ay nasıl yemek yiyor falan diye eleştiriyorYok öyle bir şey yani. Herkes yemeğini yiyor. En fazla rezil olacağım ne olabilir üstüme dokebilirim parçaları eee ucunda ölüm mü var silerim bitti gitti. O insanları bir daha ne zaman göreceğim ki. Bu şekilde bakış açımı değiştirdim teorik kisminda. Ardından bir gün kendimi gaza getirip tek gittim ama telefonla konuştum ve TV izledim. Bir dahaki sefere telefonu bilerek kapatıp birazcık tek olarak devam ettirdim . Bu şekilde adım adım çoğaltarak bu konuyu hallettim. Şuan rahatça gidip yemek falan yiyorum. Hatta çok da keyif alıyorum
Mesela sizin sıkıntı yaşadığınız konular nedir? Eğer örnek verirseniz birlikte bir program çıkarabiliriz seve seve yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?