- 9 Nisan 2019
- 516
- 283
- 53
- 37
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
Onu sık yapıyorum evet ama yine de zorlaniyorum işteEşinize bakarken de mi sorun yaşıyorsunuz ben sadece iş yerinde ya da sosyal hayatinizdaki insanlarda öyledir diye düşündüm .
O zaman iki kaş arasına bakın hep gözlerine baktığınızı düşünürler deneyin
Valla başka önerim yok bilemedimOnu sık yapıyorum evet ama yine de zorlaniyorum işte
Evet bu fobiden hayatımda çok fırsat kaçırdığım olduCanım sende de mi sosyal fobi vardı bende de var ama çok değil en zoru göz teması kurmakta zorlanma bende ki hele tanımadığım insanların hiç gözüne bakamıyorum
Bende böyleyim yavaş yavaş aşmaya çalışıyorum yoksa ciddiye almıyorlarArkadaşlar ben insanlarla göz göze konuşamıyorum gözlere bakamıyorum sizce bu normal mi az bakıyorum
Canım evli misin çok zor demi bu sorunu yasamak . Ben eşime karşı da öyleyim bakamıyorumBende de var aynı sorun. Bende sosyal biri değilim. En fazla birkaç dakika bakabiliyorum onda da gözlerim yaşarıyor hemen. Ağlayacak gibi oluyorum istemsizce damla akıyor
Sen böyle bir sorun yaşadın mı canım nasıl atlattınEvet bu fobiden hayatımda çok fırsat kaçırdığım oldu
Bunu uğraşa uğrasa yenebilirsin ancak canım başka bı yolu yok
Bakmak için kendini zorla o illaki bir süre sonra düzeliyor
YokDikkat dagınıklıgı mı var
Sende durumlar nasıl canım göz teması kurabiliyor musunEvet bu fobiden hayatımda çok fırsat kaçırdığım oldu
Bunu uğraşa uğrasa yenebilirsin ancak canım başka bı yolu yok
Bakmak için kendini zorla o illaki bir süre sonra düzeliyor
Evet canım şuan kuruyorum ama ben tanidiklarima karşı bile oyleydim gözlerimi kacirirdim şuan öyle değil üstüne giderek yendimSende durumlar nasıl canım göz teması kurabiliyor musun
Bende üstüne gidiyorum canım yenmeye çalışıyorum yüzde 70 oranında geçti hala sıkıntı yaşıyorum ama belli olmuyor dışardan. Tanımadıklarıma karşı oluyor şuan onu da üstüne gitmeye çalışıyorum. Sosyal fobi yi ne boyutta yaşıyor sun canım nasıl etkiliyor seniEvet canım şuan kuruyorum ama ben tanidiklarima karşı bile oyleydim gözlerimi kacirirdim şuan öyle değil üstüne giderek yendim
Şuan çok şükür pek bir şey kalmadı ama önceden yeni ortamlara tek girmekten cok çekinir korkardim hatta direk hastalanirdim falan o boyuttaydiBende üstüne gidiyorum canım yenmeye çalışıyorum yüzde 70 oranında geçti hala sıkıntı yaşıyorum ama belli olmuyor dışardan. Tanımadıklarıma karşı oluyor şuan onu da üstüne gitmeye çalışıyorum. Sosyal fobi yi ne boyutta yaşıyor sun canım nasıl etkiliyor seni
Kesinlikle katiliyorum
Ben de sosyal fobi illettinden kurtuldukca daha rahat baktığımı fark ettim
Hatta şuan o kadar uzun süre bakıyorum ki karşımdaki kişilerin hep göz kaçırdığını fark ediyorumbiraz azaltsam iyi olacak sanırım
Ben bakarken bakmaya odaklandığım için konuşacağım şeyi unutuyorum mimik siz bakıyorum. Birde bakışlarım in kötü olduğunu düşünüyorum bakamayacağım i anladıklarını düşünüyorum zorla baktığımı fark edecekler diye korkuyorum
O bende de oluyor ve aynen bende hiç çekinmem.Ben bakıyorum ama biriyle uzun süre göz göze gelsem gözlerim dolar ağlarım tuhaf dimihala anlamadım sebebini . Hiiiic çekingen biri değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?