Göz göze

Mutluanne88

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
516
283
53
37
Arkadaşlar ben insanlarla göz göze konuşamıyorum gözlere bakamıyorum sizce bu normal mi az bakıyorum

sosyal fabiye sahip insanların genelde yaşadığı bir durumdur
Kesinlikle katiliyorum
Ben de sosyal fobi illettinden kurtuldukca daha rahat baktığımı fark ettim
Hatta şuan o kadar uzun süre bakıyorum ki karşımdaki kişilerin hep göz kaçırdığını fark ediyorum :D biraz azaltsam iyi olacak sanırım :D

Kesinlikle katiliyorum
Ben de sosyal fobi illettinden kurtuldukca daha rahat baktığımı fark ettim
Hatta şuan o kadar uzun süre bakıyorum ki karşımdaki kişilerin hep göz kaçırdığını fark ediyorum :KK70: biraz azaltsam iyi olacak sanırım :KK70:
Canım sende de mi sosyal fobi vardı bende de var ama çok değil en zoru göz teması kurmakta zorlanma bende ki hele tanımadığım insanların hiç gözüne bakamıyorum

Arkadaşlar ben insanlarla göz göze konuşamıyorum gözlere bakamıyorum sizce bu normal mi az bakıyorum
Zaten sürekli uzun uzun bakmak doğru bişey değil itici ama buna odaklanmayın bence ben göz temasına önem veriyorum ama buna oraklanirsam itici derecede odaklanabilitim ya da itici derecede ilgisiz gorunebilirim

Zaten sürekli uzun uzun bakmak doğru bişey değil itici ama buna odaklanmayın bence ben göz temasına önem veriyorum ama buna oraklanirsam itici derecede odaklanabilitim ya da itici derecede ilgisiz gorunebilirim
Ben bakarken bakmaya odaklandığım için konuşacağım şeyi unutuyorum mimik siz bakıyorum. Birde bakışlarım in kötü olduğunu düşünüyorum bakamayacağım i anladıklarını düşünüyorum zorla baktığımı fark edecekler diye korkuyorum

Ben bakarken bakmaya odaklandığım için konuşacağım şeyi unutuyorum mimik siz bakıyorum. Birde bakışlarım in kötü olduğunu düşünüyorum bakamayacağım i anladıklarını düşünüyorum zorla baktığımı fark edecekler diye korkuyorum
Akışa bırakın kendinizi

Ama insanlarla mecbur muhattap oluyorsun bakmak lazım yani. Mesela kocama. Nasıl bakmayım
Eşinize bakarken de mi sorun yaşıyorsunuz ben sadece iş yerinde ya da sosyal hayatinizdaki insanlarda öyledir diye düşündüm .
O zaman iki kaş arasına bakın hep gözlerine baktığınızı düşünürler deneyin

Back
X