Göz ile alakali bi bakar misiniz kizlar?

kedidir_kedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
2.097
142
163
merhaba kizlar,
benim goz kizarikligi sorunum var yani aksam olmaya baslayinca gozlerim kizariyo.5 defa ayri ayri doktora gittim bi caresini bulamadim.diceksiniz saglik bolumune acsaydin konuyu die hani burdaki ziyaretci sayisi hem cok hem de basina gelen vardir die buraya actim.ama resmen benim psikolojimi alt ust edio.benim gibi var mi, yoksa ben turunun ilk ve son ornegi miyim merak ettim? :)

Gözlerinde batma ve yanma sorunu var mı?
Fazla yormaktan da kaynaklanabilir.
Bir şeye fazla odaklandığın zamanda genelde gözde böyle problemler olabiliyor.
Hangi hastanelere gittin göz için?

eşimde de bir ara olmuştu.göz kuruluğu olma ihtimali yüksek.bilgisayar ve tv den bir müddet uzak dur.göz yaşı damlaları var ondan kullanabilirsin.

Sürekli bilgisayar karşısında mısın ya da televizyon??

hayır cok durmuyorum pc başında ve tv de o kadar bakmıyorum.çünkü o zaman yanma ve kızarma daha fazla oluyo.
benimde yaz olunca gözlerimin beyaz yeri kan çanağı olur. GENTA göz damlası kullandığım anda geçiyor çok şükür sanada geçmiş olsun :16:

ya bende bi çok damla falan kullandım.göz kuruluğu varmış göz yaşı kullanıorum.ama akşam olunca fark etmiyo.yine kızarıyo.
Gözlerinde batma ve yanma sorunu var mı?
Fazla yormaktan da kaynaklanabilir.
Bir şeye fazla odaklandığın zamanda genelde gözde böyle problemler olabiliyor.
Hangi hastanelere gittin göz için?
evet özellikle sıcaklarda yanma oluyo ama batma olmuyo.göz kuruluğu varmış ama dediğim gibi göz yaşı pek fayda etmiyo akşamları ya,şişli etfal,türkiye hastanesi,yaşam hastenesi en sonda dünya göze gittim.

eşimde de bir ara olmuştu.göz kuruluğu olma ihtimali yüksek.bilgisayar ve tv den bir müddet uzak dur.göz yaşı damlaları var ondan kullanabilirsin.

evet canım göz kuruluğuymuş.cok fazla durmuyorum nette zaten.tvden uzak duruyorum.zaten işten de bu yüzden cıktım pc başında durmayım diye :43:

öncelikle geçmiş olsun canım.... Benim sana tavsiyem bir göz topografisi çektirmen. nedenine gelince ben keretakonus hastasıyım.. ismini ilk defa duyuyor olabilirsin:) . benmde başıma gelmeyene kadar hiiiççç duymamıştım.. daha önceleri çapada dr vardı sürekli dr a gidiyordum... ama her defasında gözlük ve damla ile yollandım taa ki lazer olmaya karar verene kadar.... sonra d.göz e gittim lazer için orda topografim çekildi ( çapada asla böle bişey yapılmadı bana )... sonra dr bana lazer olmak bir yana senin göz kornean rahatsız dedi. dünyam sanki başıma yıklıdı... hastalığın tam tanımı gözün önündeki saydam tabaka nın öne doğru uzamasıymış ve ilerleyici bir hastalık. ancak 40 lı yaşlarda durabiliyormuş ama o zamana kadar önlem alınmassa gözün görme kalitesi çok düşerbilir dedi drm . buarada ben gözlükle bile uzağı net göremiyordum. neyse çok uzattım şimdi şükür hastalığım stabil ama ben sol gözümde ışın tedavisi oldum. bu hastalığın en büyük belirtisi kaşıntı, yanma, gözde kızarıklık. ben şuanda sert lens tedavisindeyim sert lensle gayet durumum iyi. sana tavsiyem acil bir topografi çektir. benim 3 yılım eski dr top. çekmediği için boşa gitti.. belki sol gözümün ilerlemesi bukadar olmayacaktı.. neyse Allahıma binlercekez şükür ki daha ilerlemeden fark ettim.. hastalık burda dursun razıyım:) umarım sende böle bişey çıkmaz ama baktırmanda fayda var..

benim hergün olmasa bazen kızarıklık oluyor. doktor sormuştu, kızarıyor mu die evet dedim. suni göz yaşı kullan o zamanlarda dedi. göz kuruluğu oluyor. özellikle yazın artar.

gözün kızarmaya başlayınca geriliyormusun?. bende eşimde gözümüz kurumaya başlayınca geriliyoruz da.

eşim her gün kullanmak zorunda. göz kuruluğun varsa iyileşmiyor...

öncelikle geçmiş olsun canım.... Benim sana tavsiyem bir göz topografisi çektirmen. nedenine gelince ben keretakonus hastasıyım.. ismini ilk defa duyuyor olabilirsin:) . benmde başıma gelmeyene kadar hiiiççç duymamıştım.. daha önceleri çapada dr vardı sürekli dr a gidiyordum... ama her defasında gözlük ve damla ile yollandım taa ki lazer olmaya karar verene kadar.... sonra d.göz e gittim lazer için orda topografim çekildi ( çapada asla böle bişey yapılmadı bana )... sonra dr bana lazer olmak bir yana senin göz kornean rahatsız dedi. dünyam sanki başıma yıklıdı... hastalığın tam tanımı gözün önündeki saydam tabaka nın öne doğru uzamasıymış ve ilerleyici bir hastalık. ancak 40 lı yaşlarda durabiliyormuş ama o zamana kadar önlem alınmassa gözün görme kalitesi çok düşerbilir dedi drm . buarada ben gözlükle bile uzağı net göremiyordum. neyse çok uzattım şimdi şükür hastalığım stabil ama ben sol gözümde ışın tedavisi oldum. bu hastalığın en büyük belirtisi kaşıntı, yanma, gözde kızarıklık. ben şuanda sert lens tedavisindeyim sert lensle gayet durumum iyi. sana tavsiyem acil bir topografi çektir. benim 3 yılım eski dr top. çekmediği için boşa gitti.. belki sol gözümün ilerlemesi bukadar olmayacaktı.. neyse Allahıma binlercekez şükür ki daha ilerlemeden fark ettim.. hastalık burda dursun razıyım:) umarım sende böle bişey çıkmaz ama baktırmanda fayda var..

bende d.goze gittim ama topografi falan cekmediler.sana da gecmis olsun tatlim.aklimda bulunsun bu.ne olur ne olmaz :(( topografi cektirim.

Konu "Oftalmoloji-Göz Hastalıkları" başlığına taşındı.

Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

benim hergün olmasa bazen kızarıklık oluyor. doktor sormuştu, kızarıyor mu die evet dedim. suni göz yaşı kullan o zamanlarda dedi. göz kuruluğu oluyor. özellikle yazın artar.

gözün kızarmaya başlayınca geriliyormusun?. bende eşimde gözümüz kurumaya başlayınca geriliyoruz da.

eşim her gün kullanmak zorunda. göz kuruluğun varsa iyileşmiyor...

aynen bende oyle gozum kizarmaya baslayinca gerginlik ve stres en ust duzede oluo bende.bi de herkes soruyo ya aaa gozlerin neden kizarmis boyle die.cildiriorum resmen artik herkese aciklama yapmaktan biktim.

aynen bende oyle gozum kizarmaya baslayinca gerginlik ve stres en ust duzede oluo bende.bi de herkes soruyo ya aaa gozlerin neden kizarmis boyle die.cildiriorum resmen artik herkese aciklama yapmaktan biktim.

çok tuhaf birşey ama gerilme göz kuruluğu ile alakalı. eşim gözü gerildiğinde beni tersler. bende kalk bir damlanı yap kendine gel derim. yapar eski haline geri döner:1:

ya aksamlari yine kizario istedigim kadar damlatim goz yasini bana misin demio.gerci gozyasini damlatmadan once gunduz de kizariodu.simdi sadece aksamlari kizario:(

eşimdeki ileri derecede olduğu için günde 3-4 kere damlattığı oluyordu. ama yinede doktoruna danış. onun raporunda günde 5 kere yazıyor ama kendisi buna hiç uymuyor o ayrı konu:1:

Back
X