Göz kapağı ameliyatı

Merhaba öncelikle büyük geçmiş olsun toprak hanım... Bende düşük göz kapaklarımdan şikayetçiyim bana yardımcı olabilir misiniz bu konuda ne kadar ödeme yaptınız doktorunuza ve resimleriniz varsa sadece göz bölgenize mahsus da olabilir görebilir miyim cok ihtiyacım var bu konuda moral almaya yasım daha 22 ama bende göz makyajı yapmak istiyorum daha iri gözlerim olsun istiyorum her bayan gibi

Teşekkürler sedefcim yaşın çok gençmiş.Göz kapağı düşüklüğü yaşa bakmıyor.Doktor ameliyat mı öneriyor?
Doktorum Ercan Karacaoğlu.Fotoğraf yüklemedim yüklemeyi de düşünmedim.Karın ve yüz olarak fiyat anlaşmıştım o zaman.Sadece göz kapağı ne kadar bilmiyorum.Fotoğraf gönder doktora hem fikrin olur hem fiyat öğrenirsin.Herşey gönlünce olsun.

Ya arkadaşlık gönderiyorum ama gitmiyo çünkü yabancılar gönderemiyo ayarlarını degiştir tugçeci bi

Isterseniz ben size göndereyim cünkü benim ayarlarimda bir problem yok herkese acik arkadaslik istegi
Bu arada kusura bakmayin aksamlari erken yatiyorum sabahta ise gittigimden ancak firsatim oldu burda size cvp yazmaya

arkadaşlar,
albüme resimleri ekledim. hem alt hem üst olduğum için çok zorluk çektim. alt göz kapağı ameliyatı kesi yapılmadan, gözün içinden yapıldı:27:
sonuçtan çok da memnum değilim aslında. eski haline göre tabii ki güzel, en azından artık göz makyajım kendini gösteriyor :1:
yoruma açıktır.. buyrun albüme..
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=20862

çok merak ediyorum gercekten ama goremedm bı turluu:5:

benim sağ göz kapağım sol gözüme göre daha düşük makyaj yapınca belli olmuyor,benim asıl sorunum göz kapağımdaki bu bırıkme yuzunden sureklı alnımı kaldırıyorum,cunku gozlerım acarken takıldıgını hıssedıyorum,ciddi tik oldu bende,herkes gozunde bı rahatsızlıkmı var tikin mı var falan dıyor ve bunu yapmaya basladıgımdan berı alnımda ıkı kocaman cızgı oldu artık

forumlarda okudugum kadarıyla operasyon sonrası ıkı gozu esıt olmayanlar varmıs,defalarca karar vermeme ragmen bır turlu şu amelıyatı olamadım,bu konuda bılgısı olan yada bu amelıyatı olan arkadaslarım oncesı ve sonrası resımlerı koymanız mumkunmu,eskı resımlerı tıklıyorum açılmıyor

benim de son bir yıldır göz kapağım gevşedi , gözlerim daha şiş görünmeye başladı , fakat anlayamadığım göz kapağı ameliyatlarında ameliyat izi gibi bir iz oluşabiliyor mu, ameliyatlı olduğu anlaşılıyor mu, gerçekten insanı yaşlı gösteriyor

benim de son bir yıldır göz kapağım gevşedi , gözlerim daha şiş görünmeye başladı , fakat anlayamadığım göz kapağı ameliyatlarında ameliyat izi gibi bir iz oluşabiliyor mu, ameliyatlı olduğu anlaşılıyor mu, gerçekten insanı yaşlı gösteriyor

Hic iz kalmiyor demek dogru degil ama pembe bir iz kalabilirmis diye okumustum göz kapagi en az iz kalan bölgelerden biri oldugundan yapiya göre iz kalmama durumuda mümkün..

Yüz ameliyatı oldum altı ay önce.Göz kapaklarım da alındı.Göz altı da işlem gördü.İz hiç yok.Ameliyat sonrası şişlik oluyor.İlk iki gün yoğun sonra azalıyor.Ameliyat olduğunuzu söylemezseniz kimse anlamaz ama şişlik için ne diyeceksiniz?

Yüz ameliyatı oldum altı ay önce.Göz kapaklarım da alındı.Göz altı da işlem gördü.İz hiç yok.Ameliyat sonrası şişlik oluyor.İlk iki gün yoğun sonra azalıyor.Ameliyat olduğunuzu söylemezseniz kimse anlamaz ama şişlik için ne diyeceksiniz?

ben de ilerleyen yaşlarda kesinlikle gözkapağı ameliyatı olucam gibi, bizim göz kapakları kalıtsal, annem ve babamın da göz kapakları çok belirgin , babamın nerdeyse gözlerinin üstünde şapka gibi :) ameliyatı ne kadara yaptırdınız bilgi verebilirmisiniz

ben de ilerleyen yaşlarda kesinlikle gözkapağı ameliyatı olucam gibi, bizim göz kapakları kalıtsal, annem ve babamın da göz kapakları çok belirgin , babamın nerdeyse gözlerinin üstünde şapka gibi :) ameliyatı ne kadara yaptırdınız bilgi verebilirmisiniz

Kapak düşüklüğü yaşa bakmıyor ki dediğin gibi kalıtsal olabiliyor yada hastalıktan.Benim tek göz kapağı değil orta yüz germe.Fiyatı karın ve yüz olarak anlaşmıştım o zaman.

Kapak düşüklüğü yaşa bakmıyor ki dediğin gibi kalıtsal olabiliyor yada hastalıktan.Benim tek göz kapağı değil orta yüz germe.Fiyatı karın ve yüz olarak anlaşmıştım o zaman.

göz kapağı ameliyatından memnun kaldıysanız , doktorun ismini alsam :) ilerleyen zamanlar için aklımda bulunsun

Back
X