Göz kapağı ameliyatı

sen yaptırdın mı cnm biraz anlatabilir misin ameliyat oncesini ve sonrasını

Ben sürecimi paylaştım.Sana kolaylık olsun arama diye linki kopyaladım.Burdan sürecimi okuyabilirsin canım.Zaman geçince yaşanılanlar unutuluyor bazen.Karın germe olalı iki yıla dayandı.İnan sanki hep böyleymişim gibi geliyor.Hangi gün ne olmuştu şişlikler kaçıncı gün inmişti vs. vs.

http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...405-ercan-karacaoglu-hasta-yorumlari-174.html
http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...405-ercan-karacaoglu-hasta-yorumlari-185.html

Son düzenleme:
Ben Toprak hanım sizi tebrik ederim..ameliyat olup süreci genşçe anlatmışsınız keşke herkes sizin gibi olsa:( ameliyat oldum deyip bidaha hiç yazmayanlar da var..ben de kaş kaldırm mı olsam göz kapağımı mı kestirsem bilemedim..kasım 16 tayfun türkaslandan randevu aldım bakalım ne dicek.Gözlerimi şakaktan gerdiğimde fazlalık kayboluyor kaşlarım kalkık ve hoş oluyor.bakalım ne dicek.Önce sonra fotolara bakınca anlaşılır zaten orda.

Ben Toprak hanım sizi tebrik ederim..ameliyat olup süreci genşçe anlatmışsınız keşke herkes sizin gibi olsa:( ameliyat oldum deyip bidaha hiç yazmayanlar da var..ben de kaş kaldırm mı olsam göz kapağımı mı kestirsem bilemedim..kasım 16 tayfun türkaslandan randevu aldım bakalım ne dicek.Gözlerimi şakaktan gerdiğimde fazlalık kayboluyor kaşlarım kalkık ve hoş oluyor.bakalım ne dicek.Önce sonra fotolara bakınca anlaşılır zaten orda.

Teşekkür ederim.Uzun zamandır sık giremiyorum yorumunuzu yeni gördüm.Nasıl geçti görüşme?

Altı ay önce orta yüz germe oldum.Göz kapağım da alındı kaşlar yerine çekilde.Kök hücre yapıldı.:nazar:

canım ben de göz kapagı ve kas dusunuyorum.. ama senin sonucları da merak ediyorum.. yaslarımız yakın sanıyorum.. kısacası seni gormek istiyorum ..

canım ben de göz kapagı ve kas dusunuyorum.. ama senin sonucları da merak ediyorum.. yaslarımız yakın sanıyorum.. kısacası seni gormek istiyorum ..

Yüz foto koymadım,koymayıda hiç düşünmedim üzgünüm.Kontrole gittiğimde görebilirsin.Özelden ismini yazarsan kendini tanıtırsan sevinirim.Açıkçası deşifre olmak istemiyorum.İstanbulda mısın?

Son düzenleme:
arkadaşlar,
albüme resimleri ekledim. hem alt hem üst olduğum için çok zorluk çektim. alt göz kapağı ameliyatı kesi yapılmadan, gözün içinden yapıldı:27:
sonuçtan çok da memnum değilim aslında. eski haline göre tabii ki güzel, en azından artık göz makyajım kendini gösteriyor :1:
yoruma açıktır.. buyrun albüme..
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=20862

Son halinden memnun musunuz? Brnde düşünüyorum ama karar veremedim henüz.

Benim göz kapaklarımda şişkinlik var sonradan olmadı genetik sanırım.. sarkma yada gevşeme değil ama daha yaşım genc zaten.. torbalanma ve şişkinlik olarak tarif edebilirim.

-benimle aynı durumda olan varmı? ve bunun için bir operasyon geciren?

-yada herhangi bir tavsiyesi olan biri?

fisfisfisfisfisfisfisfisfis

henüz iyileşmeolmadı bugün 24 ayın 26 sındadikişler alınacak şuan ben aynayabakmaya korkuyorum plastik cerrah yaptı bir haftasonraiyileşmiş olurum bigi vermeye çalışırım ameliyatım rahat geçti tabii bence ameliyata acele etmemelisiniz

rahatlikla? kizin tek korkusu ameliyat iste.. birde bu göz bölgesi için olunca insan daha çok endiseleniyor

yok mu bu sorun için ameliyat olmus olan?

ben iki hafta önce üst göz kapağı ameliyatı oldum.hiç ağrım olmadı,yalnız bir hafta kadar ödem ve morarmalar oldu.şimdi iyiyim izler geçmek üzere.göz kapağında düşüklük gibi sorunlarınız varsa öneririm.yalnız kaşlarınızın düşük olma olasılığı ile göz kapağı düşüklüğünün iyi ayırt edilmesi gerekiyor.bunun için de tabii doktorunuz önemli.

Son yazılanları okudum hepinize geçmiş olsun.Memnun olmayanlara üzüldüm.İnsan istiyor ki herkes memnun olsun.Sekiz ay olmuş benimde çok şükür iyi gidiyor :nazar:

Ben sürecimi paylaştım.Sana kolaylık olsun arama diye linki kopyaladım.Burdan sürecimi okuyabilirsin canım.Zaman geçince yaşanılanlar unutuluyor bazen.Karın germe olalı iki yıla dayandı.İnan sanki hep böyleymişim gibi geliyor.Hangi gün ne olmuştu şişlikler kaçıncı gün inmişti vs. vs.

http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...405-ercan-karacaoglu-hasta-yorumlari-174.html
http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...405-ercan-karacaoglu-hasta-yorumlari-185.html

Sizin yorum öneri ve tecrübelerinize ihtiyacımız var lütfen yorumlarınız çok değerli bizim için sağolun zaman ayırıp yazan arkadaşlarım Allahana emanet olun.

arkadaşlar benim de sağ göz kapağımda 3 cm kadar düşüklük var doğuştan değil ama sonradan oluşan bir rahatsızlık. nörolojiye gittim herhangi bir rahatsızlığım olmadığını söyledi dr. benim sorunum göz kapağındaki kasların yaslanmasından kaynaklanıyormuş yasımda 31 ama demek ki kapak yaslanması pek te yasa bakmıyor bir an önce önlemini alıp daha da ilerlemeden bu sorundan kurtulmak istiyorum çünkü estetik anlamda gerçekten insanın yüzüne yorgunluk çöküntü mutsuzluk bitkinlik hali kattığını düşünüyorum bir gözünüz ışıl ışıl capcanlı diper gözünüz adeta küsmüş gibi...

dolayısıyla ameliyat olmayı düşünüyorum ancak söz konusu göz olunca iyi araştırmak gerekiyor

bu operasyonu geçirip memnun kalan arkadaşlar doktor ücret v.s. bizimle paylaşırlarsa cok memnun olurum şimdiden teşekkürler.

Lolita-87 yazdıklarınızı okuyunca çok üzüldüm.Keşke böyle olaylar yaşanmasa.Doktor tavsiyelerine çok dikkat etmeliyiz gerçekten.Ben hep söylüyorum.Bir değil birkaç doktorla görüşün.Hastalarını canlı görün öyle karar verin.Herkesin memnuniyeti farklı.Ben memnunum herkes memnun olacak diye kaide yok.
Yaşanılan olumsuzluk giderilemeyecek boyutta mı?Başka doktorlar ne diyor merak ettim.Paylaşırsanız sevinirim.Çok geçmiş olsun.

ben iki hafta önce üst göz kapağı ameliyatı oldum.hiç ağrım olmadı,yalnız bir hafta kadar ödem ve morarmalar oldu.şimdi iyiyim izler geçmek üzere.göz kapağında düşüklük gibi sorunlarınız varsa öneririm.yalnız kaşlarınızın düşük olma olasılığı ile göz kapağı düşüklüğünün iyi ayırt edilmesi gerekiyor.bunun için de tabii doktorunuz önemli.

bende 1 hafta sonra üst göz kapağımdan ameliyat olucam inşallah düzelir.olumsuz yazıları okuyunca korktum :53:

bende 1 hafta sonra üst göz kapağımdan ameliyat olucam inşallah düzelir.olumsuz yazıları okuyunca korktum :53:
umarım her şey yolunda gider. şimdiden geçmiş olsun.korkulacak bir durum yok.doktorunuza güvenmeniz önemli tabii.birde sonrasında bakımınızı iyi yapmanız gerekiyor.uzun bir süreç.benim hala ödemim oluyor.dikiş izlerim de hala geçmiş değil.ama genel anlamda iyiyim.gözlerim istediğim gibi oldu.SEVGİLER

Back
X