• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz kapağı ameliyatı

umarım her şey yolunda gider. şimdiden geçmiş olsun.korkulacak bir durum yok.doktorunuza güvenmeniz önemli tabii.birde sonrasında bakımınızı iyi yapmanız gerekiyor.uzun bir süreç.benim hala ödemim oluyor.dikiş izlerim de hala geçmiş değil.ama genel anlamda iyiyim.gözlerim istediğim gibi oldu.SEVGİLER

iyi dileklerininiz için teşekkürler. dediğiniz gibi doktoruma çok güveniyorum bu yola çıktım artık dönüşü yok :) son bişey sorucam benim düşüklük doğuştan sizinki de mi öyleydi?

Lolita-87 yazdıklarınızı okuyunca çok üzüldüm.Keşke böyle olaylar yaşanmasa.Doktor tavsiyelerine çok dikkat etmeliyiz gerçekten.Ben hep söylüyorum.Bir değil birkaç doktorla görüşün.Hastalarını canlı görün öyle karar verin.Herkesin memnuniyeti farklı.Ben memnunum herkes memnun olacak diye kaide yok.
Yaşanılan olumsuzluk giderilemeyecek boyutta mı?Başka doktorlar ne diyor merak ettim.Paylaşırsanız sevinirim.Çok geçmiş olsun.

teşekkürler bentoprak şuanda bariz izler var ve dikişler kaymış bi halde inan kötü bi hal yani senin doktorunu öğrenebilirmiyim?

Altı ay önce orta yüz germe oldum.Göz kapağım da alındı kaşlar yerine çekilde.Kök hücre yapıldı.:nazar:

Ben de göz kapağı ve gözaltı torbası operasyonu yaptırmak istiyorum ama altı da işin içine girince çok zor bir ameliyat diyorlar.. Kök hücre ise 45 yaşa kadar max. sonuç veriyor, deniyor.. Doğru mu?? Dr. Özcan Çakmak'ı Acıbadem Kadıköyden tavsiye edenler oldu.. Bilgisi olan ?? Sizin Dr Ercan Karacaoğlu'nun göz alt üst yaptığı ameliyatları gördünüz mü?? O da orta yüz germe olmadan gözaltını yapmayanlardan mı?? (Serdar Eren tarzı) Teşekkürler şimdiden..

Ben de göz kapağı ve gözaltı torbası operasyonu yaptırmak istiyorum ama altı da işin içine girince çok zor bir ameliyat diyorlar.. Kök hücre ise 45 yaşa kadar max. sonuç veriyor, deniyor.. Doğru mu?? Dr. Özcan Çakmak'ı Acıbadem Kadıköyden tavsiye edenler oldu.. Bilgisi olan ?? Sizin Dr Ercan Karacaoğlu'nun göz alt üst yaptığı ameliyatları gördünüz mü?? O da orta yüz germe olmadan gözaltını yapmayanlardan mı?? (Serdar Eren tarzı) Teşekkürler şimdiden..

Valla tarzmı bilmem.Smetri ve doğallık.İkisi de çok önemli.Sadece göz kapağın alınırsa ifade değişikliği olur demişti doktorum.Bir bütün halinde düşünülmesi gerekir dedi.Ağrı sızı olmayınca zor gelmedi bana.Zor olan nekahat evresinden çıkmayı beklemek.Şişler inip neyle karşılaşacaksın bilmiyorsun.
Sadece göz kapağı ve gözaltı torbası olan gördüm ha bir de elmacık kemiklerine bir şey yapılmıştı onu tam hatırlamıyorum.Olan kişi 27 yaşında genç bir kızdı.

Valla tarzmı bilmem.Smetri ve doğallık.İkisi de çok önemli.Sadece göz kapağın alınırsa ifade değişikliği olur demişti doktorum.Bir bütün halinde düşünülmesi gerekir dedi.Ağrı sızı olmayınca zor gelmedi bana.Zor olan nekahat evresinden çıkmayı beklemek.Şişler inip neyle karşılaşacaksın bilmiyorsun.
Sadece göz kapağı ve gözaltı torbası olan gördüm ha bir de elmacık kemiklerine bir şey yapılmıştı onu tam hatırlamıyorum.Olan kişi 27 yaşında genç bir kızdı.

Bahsettiğiniz hangi doktor?? Orta yüzde zaten gözaltı torbalarındaki yağları elmacık kemiklerinin üstüne yerleştiriyor, bazı doktorlar ama Osman Oymak da ona çok karşı.. Bazılarında o yağlar yapıştırılmış bonfile parçaları gibi duruyor.. Ne zaman oldunuz??
Olduysanız lütfen gelişmelerden haberdar edin..

Bahsettiğiniz hangi doktor?? Orta yüzde zaten gözaltı torbalarındaki yağları elmacık kemiklerinin üstüne yerleştiriyor, bazı doktorlar ama Osman Oymak da ona çok karşı.. Bazılarında o yağlar yapıştırılmış bonfile parçaları gibi duruyor.. Ne zaman oldunuz??
Olduysanız lütfen gelişmelerden haberdar edin..

Ercan Karacaoğlu'na karın germe ve yüz ameliyatı oldum.Yüz 10 ay falan oldu.Sürecimi paylaştım.Sık sık olmasa da siteye girdiğimde paylaşımlara devam ediyor,soruları cevaplamaya çalışıyorum.
Gördüğüm kişinin de torba alınmamıştı gözaltı yayma yapılmıştı.

Ercan Karacaoğlu'na karın germe ve yüz ameliyatı oldum.Yüz 10 ay falan oldu.Sürecimi paylaştım.Sık sık olmasa da siteye girdiğimde paylaşımlara devam ediyor,soruları cevaplamaya çalışıyorum.
Gördüğüm kişinin de torba alınmamıştı gözaltı yayma yapılmıştı.

Sizi yazılarından tanıyorum. Göz altındaki yağı yaydı da gözlerinizin altında deri fazlalığı hiç mi yoktu?? Umarım msj kotamı bitiririm eğer resimleriniz hala duruyorsa bakarım. (Yanlış hatırlamıyorsam vardı) Karın ameliyatınızın da düzelmesi 1 aydan fazla sürdü, galiba.. Ercan Beyin esas uzmanlığı yüz mü?? Benim esas derdim gözaltı torbaları ve göz kapağı...Bunu en iyi yapacak doktor neredeyse oraya gideceğim.. Karın ameliyatı buna göre çok kolay bir ameliyat galiba..

:2:iyi günler ....ne zaman estetikle ilgili bir şey kafama takılsa formunuzu takip ediyordum.internette işim gereği çok vakit geçirdiğim halde üye olmaya üşeniyordum ama sıkı kadınlar kulubü takipcisiyim.En son deneyimlerimi paylaşmak istiyorum yaşım 34 göz kapağımda doğuşt<n düşüklük var son bir yıldır daha fazla düşdü bende 10 yıl önce göz altı torbalarımı özel bir dokdordan aldırdım ve memnun kalmadım.göz altı torbalarımı aldırmak için ilk bağcılar eğitim ve araştırma hastanesine gitti dokdor yaşımın genç olduğunu böyle bir amaliyatı önermediğini söyledi bende dik kafalılık gittim özel dokdora heman aldılar çokda iyi olur dediler şu an çökü.neyse bu sefer göz kapağı için vakıf gurabaya gidim dedim o da ne gitmez olaydım adam benim kare suratımı üç gen etmek için kaş kaldırıyor göz kapağını alıyor ve yağ dolgusu yapıyor tombul yanak yapacak:)ben vakıf guraba bezmi alem hastanesinin plastik cerrahına diyiyorum ki 3 amaliyatı piskolojik olarakta kaldıramam maddi olarakta beni huzursuz eden kaşımın düşüklüğü.dokdorda ya üç amaliya yaparım yada hiç yapmam dedi.bölüm başkanı Dr. Ethem GÜNEREN le konuşdum bir başka dokdoruna beni yönlendirdi.o da dokdor da asistanmış galiba sonra öğrendim yanak germe yüz dolgusu kaş kaldırma yapıyor.hayda dedim çok çirkin denilecek biri değilim :))ayrıca benim üzerimden tezmi hazırlıyorlar kendilerinemi güvenmiyorlar anlamadım biri kapak yerine orta yüz amaliyatı yapıyor diğeri farklı aynı hastane.ben o ameliyata girerken kağıt imzalıyacam onlar benim istemediğim ameliyat yaptıkları için bana memnun kalacağımda dair teminat verecek mi.yani işin özü bütün 2 günlük emeğim boşa gitti kağıdı yırttım.sonra özele gittim size bağlı yağ enjeksiyonu dedi sonrada yapabiliriz böyle birkural yok dedi..yağ enjeksiyonundan sonra çok şiştiğini buradan okumuşdum ama vakıf gurabanın plastik cerrahi bölümü hiç beni hiç bir konuda uyarmıyor ve benim kısa zamanım var.sonra şişli etfal hastanesine gittim gereksiz buldu kaş kaldırmayı yani ameliyat için erken dedi şakak germeyide hiç önermedi..botoks işimiz şu an görür dedi..tewkrar sözünü dinlemediğim bağcılar eğitim araştırmaya gittim onlarda şişli etfal benzer şeyler söylediler... arkadaşım şafak hastanesinde emine özge ayabakana botoksla kaş kaldırma yaptırmış gayet hoş bir görüntü olmuş üç gen surat olmamış ama hoş olmuş.yoğun araştırmalarımın sonucu olarak söylüyorum 5 dokdora gidip birinde karar kılmak gerekiyor yaşınız 50 altıysa daha doğal ve ilerde risk açmayacak uygulamalar seçmek daha doğal olur.yurt dışındayken bir tanıdığımın kızı düşdüğü için burnı kırlmışdı dokdor burdakiler gibi hokka burun yapmadıki ilerde sosyal açıdan kendini kötü hissetmesin.gayet doğal sırabn bir burun yapmışışlardı..oh be nihayet bende yazdım bu forma birşeyler..hoşcakalın, güzel kalın...

iyi günler ....ne zaman estetikle ilgili bir şey kafama takılsa formunuzu takip ediyordum.internette işim gereği çok vakit geçirdiğim halde üye olmaya üşeniyordum ama sıkı kadınlar kulubü takipcisiyim.En son deneyimlerimi paylaşmak istiyorum yaşım 34 göz kapağımda doğuşt<n düşüklük var son bir yıldır daha fazla düşdü bende 10 yıl önce göz altı torbalarımı özel bir dokdordan aldırdım ve memnun kalmadım.göz altı torbalarımı aldırmak için ilk bağcılar eğitim ve araştırma hastanesine gitti dokdor yaşımın genç olduğunu böyle bir amaliyatı önermediğini söyledi bende dik kafalılık gittim özel dokdora heman aldılar çokda iyi olur dediler şu an çökü.neyse bu sefer göz kapağı için vakıf gurabaya gidim dedim o da ne gitmez olaydım adam benim kare suratımı üç gen etmek için kaş kaldırıyor göz kapağını alıyor ve yağ dolgusu yapıyor tombul yanak yapacak:)ben vakıf guraba bezmi alem hastanesinin plastik cerrahına diyiyorum ki 3 amaliyatı piskolojik olarakta kaldıramam maddi olarakta beni huzursuz eden kaşımın düşüklüğü.dokdorda ya üç amaliya yaparım yada hiç yapmam dedi.bölüm başkanı Dr. Ethem GÜNEREN le konuşdum bir başka dokdoruna beni yönlendirdi.o da dokdor da asistanmış galiba sonra öğrendim yanak germe yüz dolgusu kaş kaldırma yapıyor.hayda dedim çok çirkin denilecek biri değilim :))ayrıca benim üzerimden tezmi hazırlıyorlar kendilerinemi güvenmiyorlar anlamadım biri kapak yerine orta yüz amaliyatı yapıyor diğeri farklı aynı hastane.ben o ameliyata girerken kağıt imzalıyacam onlar benim istemediğim ameliyat yaptıkları için bana memnun kalacağımda dair teminat verecek mi.yani işin özü bütün 2 günlük emeğim boşa gitti kağıdı yırttım.sonra özele gittim size bağlı yağ enjeksiyonu dedi sonrada yapabiliriz böyle birkural yok dedi..yağ enjeksiyonundan sonra çok şiştiğini buradan okumuşdum ama vakıf gurabanın plastik cerrahi bölümü hiç beni hiç bir konuda uyarmıyor ve benim kısa zamanım var.sonra şişli etfal hastanesine gittim gereksiz buldu kaş kaldırmayı yani ameliyat için erken dedi şakak germeyide hiç önermedi..botoks işimiz şu an görür dedi..tewkrar sözünü dinlemediğim bağcılar eğitim araştırmaya gittim onlarda şişli etfal benzer şeyler söylediler... arkadaşım şafak hastanesinde emine özge ayabakana botoksla kaş kaldırma yaptırmış gayet hoş bir görüntü olmuş üç gen surat olmamış ama hoş olmuş.yoğun araştırmalarımın sonucu olarak söylüyorum 5 dokdora gidip birinde karar kılmak gerekiyor yaşınız 50 altıysa daha doğal ve ilerde risk açmayacak uygulamalar seçmek daha doğal olur.yurt dışındayken bir tanıdığımın kızı düşdüğü için burnı kırlmışdı dokdor burdakiler gibi hokka burun yapmadıki ilerde sosyal açıdan kendini kötü hissetmesin.gayet doğal sırabn bir burun yapmışışlardı..oh be nihayet bende yazdım bu forma birşeyler..hoşcakalın, güzel kalın...

Sizi yazılarından tanıyorum. Göz altındaki yağı yaydı da gözlerinizin altında deri fazlalığı hiç mi yoktu?? Umarım msj kotamı bitiririm eğer resimleriniz hala duruyorsa bakarım. (Yanlış hatırlamıyorsam vardı) Karın ameliyatınızın da düzelmesi 1 aydan fazla sürdü, galiba.. Ercan Beyin esas uzmanlığı yüz mü?? Benim esas derdim gözaltı torbaları ve göz kapağı...Bunu en iyi yapacak doktor neredeyse oraya gideceğim.. Karın ameliyatı buna göre çok kolay bir ameliyat galiba..

Merhaba,doktorlara göre ilk sıradaymış karın ameliyatı zorluk bakımından.Ben çok şükür rahat atlattım,çabuk toparlandım.Yüz foto yüklemedim yüklemeyi de düşünmedim,karın fotolarım var.Doğrusunu istersen benimde göze batan göz kapağı idi sadece.Ercan bey ifade değişikliği olur diğer işlemler yapılmaz ise dedi.Tek korkum doğal olmaması ve smetri olayı idi.Allahıma bin şükür doğal oldu :nazar: Ben kendi adıma memnunum :nazar: Dikiş izi bile yok.
Doktor listesi hazırlayın ve görüşlerini alın ameliyat olmuş hastalarını görün konuşun ona göre karar verin.Ben şahsen beş doktorla görüştüm öyle karar verdim.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Yazdıklarını okudum.Çok geçmiş olsun.Göz kapağı düşüklüğü yaşa bakmıyor genetik veya troit gibi rahatsızlıklara bağlı olarak ta düşebiliyor.Bende en az beş doktor görüşü alın diyorum bu konuda sana katılıyorum.Hele yüz kapatamadığımız yer.Göz altı torbalarını aldırdığını çöktüğünü yazmışın üzüldüm.Ne kadar zaman sonra çökme oldu.Benimde on ay oldu ameliyat olalı şu anda bir şey yok şükür :nazar: bundan sonrada olmaz inşallah.

Merhaba,doktorlara göre ilk sıradaymış karın ameliyatı zorluk bakımından.Ben çok şükür rahat atlattım,çabuk toparlandım.Yüz foto yüklemedim yüklemeyi de düşünmedim,karın fotolarım var.Doğrusunu istersen benimde göze batan göz kapağı idi sadece.Ercan bey ifade değişikliği olur diğer işlemler yapılmaz ise dedi.Tek korkum doğal olmaması ve smetri olayı idi.Allahıma bin şükür doğal oldu :nazar: Ben kendi adıma memnunum :nazar: Dikiş izi bile yok.
Doktor listesi hazırlayın ve görüşlerini alın ameliyat olmuş hastalarını görün konuşun ona göre karar verin.Ben şahsen beş doktorla görüştüm öyle karar verdim.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Göz altı ameliyatı sonrası çok vampirleşen (alt göz kapağı çekip kırmızı damarlı bölgenin görünmesi) gördüğüm için ben de hafif korku oluştu..Göz kapağında dikiş izi göz çukurunda kalınca pek belli olmuyor ama alt kısmı kabak gibi yüzün ortasında ve simetriyi tutturmak ameliyatı daha zorlaştırıyor, kanımca ..
Muayenehanede fotoğrafları görmek beni yeterince tatmin etmiyor, ameliyat olmuş hastaları nasıl görmeyi nasıl becereceğim?? Üst gözkapağı çok var çevremde ama alt torba bulamadım.. Çok teşekkürler.. Aramaya devam ..:34:

Göz altı ameliyatı sonrası çok vampirleşen (alt göz kapağı çekip kırmızı damarlı bölgenin görünmesi) gördüğüm için ben de hafif korku oluştu..Göz kapağında dikiş izi göz çukurunda kalınca pek belli olmuyor ama alt kısmı kabak gibi yüzün ortasında ve simetriyi tutturmak ameliyatı daha zorlaştırıyor, kanımca ..
Muayenehanede fotoğrafları görmek beni yeterince tatmin etmiyor, ameliyat olmuş hastaları nasıl görmeyi nasıl becereceğim?? Üst gözkapağı çok var çevremde ama alt torba bulamadım.. Çok teşekkürler.. Aramaya devam ..:34:

Alt kısım nasıl ortada oluyor dikiş anlamadım.Benim alt kirpikte idi.Yüzümde kesinlikle dikiş izi yok.Kapaktaki de belli değil.Fotolara bende pek güvenmedim.Rütuşlumu vs insanın aklına bir sürü şey takılıyor.
Doktora gittiğinde erken git kontrol hastaları geliyor onlarla konuşursun.Yada yüz ameliyatı olmuş yakında kontrole gelen varsa görmek isterim diye söyle.
Karar verdiğin doktor varsa burdan ameliyat olmuş olanı bulursun belki kontrole falan gittiğinde sende gider görürsün.Azim ve sabır.Allah kolaylık versin.

Merhaba,

Form da aktif bir kullanıcı olmasam da zaman buldukça takip etmeye çalışmışımdır.
Yaklaşık 1,5 ay önce alt ve üst göz kapağı operasyonu oldum. Ek.te operasyon öncesi ve sonrası foto larımı ekledim. Bu konuda bende araştırırken çok sizlerin tecrübelerinden faydalanmıştım.mutlu günler.

Eklentiler

• $20131204_085940_3.webp
    $20131204_085940_3.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 799
  • $20140205_145555.webp
    $20140205_145555.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 690
Merhaba,

Form da aktif bir kullanıcı olmasam da zaman buldukça takip etmeye çalışmışımdır.
Yaklaşık 1,5 ay önce alt ve üst göz kapağı operasyonu oldum. Ek.te operasyon öncesi ve sonrası foto larımı ekledim. Bu konuda bende araştırırken çok sizlerin tecrübelerinden faydalanmıştım.mutlu günler.

Bilginiz icin tsk fotolarinisi nere eklediniz görenilirmiyim .tsk.

merhaba,

form da aktif bir kullanıcı olmasam da zaman buldukça takip etmeye çalışmışımdır.

hanımefendi çok güzel olmuş çok başarılı hangi dr yapptı çok merak içindeyim

Back
X