Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangı doktora oldunuz amelıyatınızı ? Tekrar gecmıs olsunMerhaba kızlar bugün dr a gittim merak edenlere bilgi vereyim.drum izinde olduğu için başka bi dr göründüm..gözümde enfeksiyon oluşmuştu onun iyiye gittiğini söyledi,simetri bozukluğu içinse henüz 3 haftalık simetri sorunu var diyebilmek için 1.5 ay daha geçmeli dedi.ameliyatımı begendi dr um için en iyi dr a olmuşsun deedi..göz kapağında en iyi dr umuz psikolojini bozma 2 ay sabret dedi...bu arada dikişlerim yok denecek kadar ..yani simetri sorunu olmasa hiç birşey belli olmaz..bugün tam 3.haftam. Ameliyattan korkmayın düşünün bende şu anda sorun olduğu halde diyebiliyorsam...bakalım
Hangı doktora oldunuz amelıyatınızı ? Tekrar gecmıs olsun
Birde ücret ne verdınız acaba ?Merhaba kızlar bugün dr a gittim merak edenlere bilgi vereyim.drum izinde olduğu için başka bi dr göründüm..gözümde enfeksiyon oluşmuştu onun iyiye gittiğini söyledi,simetri bozukluğu içinse henüz 3 haftalık simetri sorunu var diyebilmek için 1.5 ay daha geçmeli dedi.ameliyatımı begendi dr um için en iyi dr a olmuşsun deedi..göz kapağında en iyi dr umuz psikolojini bozma 2 ay sabret dedi...bu arada dikişlerim yok denecek kadar ..yani simetri sorunu olmasa hiç birşey belli olmaz..bugün tam 3.haftam. Ameliyattan korkmayın düşünün bende şu anda sorun olduğu halde diyebiliyorsam...bakalım
Çok iyi geldi fiyat bana . Çok yerden sordum 3bin diyen de oldu 7 bin de . Tabi bunlr özel kliniği olan estetik doktorları. Bende yarın devlet hastanesinden muane olmayı düşünüyorum tabi öncesınde randevu mu almak gerekir bilmiyorum bakalım inşallah bende sızın gıbı bu aşamalara gelırımFiyat konusu ama değişebilir emin değilim
Bende 19 ekimde oglen ust goz kapagi ameliyati oldum. Korkulacak bisi yok. Aci yok. Yalniz sol goz alti feci sisti morardi. Persembe gunu dikislerim alinacak. Hayirlisi bakalim.Gözaltı torba ve göz kapağı fazlalığını sabah aldıran biri olarak tabiiki şu anda hafif bir morarma ve şişlik var. Yarın biraz daha morarabilir. Dikişlerim haftaya alınacak, sizleri yine bilgilendiririm. Bu arada ameliyatımı lokal anesteziyle yaptırdım, psikolojisi sıkıntı yaratabiliyor ama biraz cesaretliyseniz mutlaka tavsiye ediyorum. Sıfır acı! Doktorum Akın bey'in (Banaz) kendimi iyi hissetmem için yaptığı sohbetler de psikolojik olarak rahatlamama yardımcı oldu. İyi ki...
Bende 19 ekimde oglen ust goz kapagi ameliyati oldum. Korkulacak bisi yok. Aci yok. Yalniz sol goz alti feci sisti morardi. Persembe gunu dikislerim alinacak. Hayirlisi bakalim.
Sizede cok gecmis olsun. Siz bu sabahmi oldunuz. Ben ozelden resim atmak istiyorum size goruntu garibime gidiyor ozellikle sol goz. Buzu ihmal etmeyin. Benim agrim yok diye agri kesici icmemistim. Megerse agri kesici odem attiriyormus.Çok geçmiş olsun. Gözkapağımdaki dikişlerden dolayı korkunç görünüyorum :) Ama sabır tabii. Benimde Perşembe günü alınacak dikişlerim. Umarım herşey yolunda gider ikimiz içinde. Sevgiler
Sizede cok gecmis olsun. Siz bu sabahmi oldunuz. Ben ozelden resim atmak istiyorum size goruntu garibime gidiyor ozellikle sol goz. Buzu ihmal etmeyin. Benim agrim yok diye agri kesici icmemistim. Megerse agri kesici odem attiriyormus.
Dr.Selçuk Çekmeceli İstanbul da Göz hastalıkları uzmanı Avrupa Göz hastanesinde baş hekim.Merhabalar acaba hangi doktora yaptırdınız işleminizi ? Cevap verırsenız çok dua ederim . Şimdiden teşekkürler
Merhaba canım. Sen kaça yaptırdın. Ben olalı 2 aya yakın oldu ama hala sol göz altında morluk var. Üst kapaklardan oldum ama alt inanılmaz morardı. Çok milimetrik deri alındı. Sen memnun musun.Kime sordunuz?
Merhaba dönüşünüz için cokkk teşekkür ederim suan durumunuz iyidir inşallah .dileri. sonuc istedıgıniz gıbı olmusturDr.Selçuk Çekmeceli İstanbul da Göz hastalıkları uzmanı Avrupa Göz hastanesinde baş hekim.
Yazını yeni gördüm inşallah işine yarar
Gecmıs olsun ablanıza .Hangi doktora oldu acaba birde maliyet olarak nekadar tuttubenim kız kardeşim de yeni ameliyat oldu
bir kapak diğerinden daha uzundu ve katlanmış şekilde durup gözünün üzerine düşüyordu
nasıl anlattım bilemedim aklımda bir canavar canlandı :)
anlamışsınızdır siz
çok iyi geçti ve iz yok mükemmel olmuş
Gecmıs olsun ablanıza .Hangi doktora oldu acaba birde maliyet olarak nekadar tuttu