• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz kapağı ameliyatı

Merhaba kızlar bugün dr a gittim merak edenlere bilgi vereyim.drum izinde olduğu için başka bi dr göründüm..gözümde enfeksiyon oluşmuştu onun iyiye gittiğini söyledi,simetri bozukluğu içinse henüz 3 haftalık simetri sorunu var diyebilmek için 1.5 ay daha geçmeli dedi.ameliyatımı begendi dr um için en iyi dr a olmuşsun deedi..göz kapağında en iyi dr umuz psikolojini bozma 2 ay sabret dedi...bu arada dikişlerim yok denecek kadar ..yani simetri sorunu olmasa hiç birşey belli olmaz..bugün tam 3.haftam. Ameliyattan korkmayın düşünün bende şu anda sorun olduğu halde diyebiliyorsam...bakalım
Hangı doktora oldunuz amelıyatınızı ? Tekrar gecmıs olsun

Hangı doktora oldunuz amelıyatınızı ? Tekrar gecmıs olsun
Merhaba kızlar bugün dr a gittim merak edenlere bilgi vereyim.drum izinde olduğu için başka bi dr göründüm..gözümde enfeksiyon oluşmuştu onun iyiye gittiğini söyledi,simetri bozukluğu içinse henüz 3 haftalık simetri sorunu var diyebilmek için 1.5 ay daha geçmeli dedi.ameliyatımı begendi dr um için en iyi dr a olmuşsun deedi..göz kapağında en iyi dr umuz psikolojini bozma 2 ay sabret dedi...bu arada dikişlerim yok denecek kadar ..yani simetri sorunu olmasa hiç birşey belli olmaz..bugün tam 3.haftam. Ameliyattan korkmayın düşünün bende şu anda sorun olduğu halde diyebiliyorsam...bakalım
Birde ücret ne verdınız acaba ?

Ya benim ücret biraz farklı oldu çünkü benim gözümün hemen altında ben vardı orayı daha önce kaldırmıştı. Patolojide aonuç temiz çıkmayınca orası mecburen temizlenmek zorundaydı o yüzden fiyatın biraz farklı oldu ama bildiğim kadarıyla kapak başına 300 tl yani bir gözün hem altı hem üstünü yaptırmak istersen 600 tl toplamda 1200 olmuş oluyor ...

Fiyat konusu ama değişebilir emin değilim
Çok iyi geldi fiyat bana . Çok yerden sordum 3bin diyen de oldu 7 bin de . Tabi bunlr özel kliniği olan estetik doktorları. Bende yarın devlet hastanesinden muane olmayı düşünüyorum tabi öncesınde randevu mu almak gerekir bilmiyorum bakalım inşallah bende sızın gıbı bu aşamalara gelırım :(

Bende özelde cık araştırdım.devletin tek riski dr lar durmuyor bi bakmışsın ya özel e gitmiş ya tayini çıkmış.devletin in tek sıkıntısı bu bence..özelde çok pahalı yani yaptıracak arkadaşlara tavsiyem kesi likle devlete yaptırsınlar ama iyi bi dr a bu konuda uzmanlaşmış.bide bence bayan dr lar erkekler kadar anlayışlı değil...

Gözaltı torba ve göz kapağı fazlalığını sabah aldıran biri olarak tabiiki şu anda hafif bir morarma ve şişlik var. Yarın biraz daha morarabilir. Dikişlerim haftaya alınacak, sizleri yine bilgilendiririm. Bu arada ameliyatımı lokal anesteziyle yaptırdım, psikolojisi sıkıntı yaratabiliyor ama biraz cesaretliyseniz mutlaka tavsiye ediyorum. Sıfır acı! Doktorum Akın bey'in (Banaz) kendimi iyi hissetmem için yaptığı sohbetler de psikolojik olarak rahatlamama yardımcı oldu. İyi ki...

Gözaltı torba ve göz kapağı fazlalığını sabah aldıran biri olarak tabiiki şu anda hafif bir morarma ve şişlik var. Yarın biraz daha morarabilir. Dikişlerim haftaya alınacak, sizleri yine bilgilendiririm. Bu arada ameliyatımı lokal anesteziyle yaptırdım, psikolojisi sıkıntı yaratabiliyor ama biraz cesaretliyseniz mutlaka tavsiye ediyorum. Sıfır acı! Doktorum Akın bey'in (Banaz) kendimi iyi hissetmem için yaptığı sohbetler de psikolojik olarak rahatlamama yardımcı oldu. İyi ki...
Bende 19 ekimde oglen ust goz kapagi ameliyati oldum. Korkulacak bisi yok. Aci yok. Yalniz sol goz alti feci sisti morardi. Persembe gunu dikislerim alinacak. Hayirlisi bakalim.

Bende 19 ekimde oglen ust goz kapagi ameliyati oldum. Korkulacak bisi yok. Aci yok. Yalniz sol goz alti feci sisti morardi. Persembe gunu dikislerim alinacak. Hayirlisi bakalim.

Çok geçmiş olsun. Gözkapağımdaki dikişlerden dolayı korkunç görünüyorum :) Ama sabır tabii. Benimde Perşembe günü alınacak dikişlerim. Umarım herşey yolunda gider ikimiz içinde. Sevgiler

Çok geçmiş olsun. Gözkapağımdaki dikişlerden dolayı korkunç görünüyorum :) Ama sabır tabii. Benimde Perşembe günü alınacak dikişlerim. Umarım herşey yolunda gider ikimiz içinde. Sevgiler
Sizede cok gecmis olsun. Siz bu sabahmi oldunuz. Ben ozelden resim atmak istiyorum size goruntu garibime gidiyor ozellikle sol goz. Buzu ihmal etmeyin. Benim agrim yok diye agri kesici icmemistim. Megerse agri kesici odem attiriyormus.

Sizede cok gecmis olsun. Siz bu sabahmi oldunuz. Ben ozelden resim atmak istiyorum size goruntu garibime gidiyor ozellikle sol goz. Buzu ihmal etmeyin. Benim agrim yok diye agri kesici icmemistim. Megerse agri kesici odem attiriyormus.

Aaa ciddi misiniz? ben de ağrı kesici içmedim. Bir gözaltım diğerinden farklı benimde. Bir göz kapağımda diğerinden :) Gözaltlarım şiş olduğu için hala torbalarım varmış gibi. Normalmiş ama böyle olması. Sabretmek gerekiyor.

benim kız kardeşim de yeni ameliyat oldu
bir kapak diğerinden daha uzundu ve katlanmış şekilde durup gözünün üzerine düşüyordu
nasıl anlattım bilemedim aklımda bir canavar canlandı :)
anlamışsınızdır siz
çok iyi geçti ve iz yok mükemmel olmuş

benim kız kardeşim de yeni ameliyat oldu
bir kapak diğerinden daha uzundu ve katlanmış şekilde durup gözünün üzerine düşüyordu
nasıl anlattım bilemedim aklımda bir canavar canlandı :)
anlamışsınızdır siz
çok iyi geçti ve iz yok mükemmel olmuş
Gecmıs olsun ablanıza .Hangi doktora oldu acaba birde maliyet olarak nekadar tuttu

Back
X