• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz kapağı ameliyatı

İstanbulda sosyetik bir yer olmasın Dr. önemli diyorsanız Dr.Selçuk çekmeceli Avrupa göz derim 5 gün önce oldum ben sgk olduğum için bayağı uygun oldu.Botox yaptırdığım yer bana özelmiş 4.500 istedi.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba bayan müşterim özel bir hastanenin ücretsiz göz kapağı ameliyatı yaptığını söyledi ve bir çok arkadaşını goturmus.ben de istiyorum ama oraya guvenemem sonuçta ücret alınmıyor.ama aranızda yaptıran varmı merak ediyorum o tarz bir uygulama
Yada en uygun sizce İstanbulda kime yaptırabilir

Arkadaşlar bugün 12. Günüm herkes iz iz deyip duruyor ama bi gözümde hiç iz kalmadı birindeyse çok belirsiz hiç rahatsız edici bi şey YÖK gözlerimde hiç bi fark YÖK 12. Gün ve her şey tamam çok da mutluyum ayni dr a pazartesi yağlarımı aldiricam

Çok güzel makyaj yapabiliyormusun?
Şu an krem benzeri bir şey kullanıyormusun?

Arkadaşlar merhaba bayan müşterim özel bir hastanenin ücretsiz göz kapağı ameliyatı yaptığını söyledi ve bir çok arkadaşını goturmus.ben de istiyorum ama oraya guvenemem sonuçta ücret alınmıyor.ama aranızda yaptıran varmı merak ediyorum o tarz bir uygulama

Sorunun içinde cevabın var.Güvenemiyorum demen önemli
Ben 15 gün önce yaptırdım orada yapanda İstanbul Tıp Fakültesini bitirmiş Doktor biraz da şans Ünlü hastane ve ünlü dr.a gidersin o gün kötü bir gün geçirmiş morali bozuk olur sana denk gelir kötü olmaz ama diğerinden farkı olmaz.Bununla ilgili örnek var kendi memnun kalıp
arkadaşını götürür giden memnun olmaz.

Son düzenleme:

Canım sgk lı ve benzeri kuruma kayıtlı olman gerekiyor ücretsiz dediği kurumdan ücreti alıyor.

merhaba arkadaslar

Dr, Cengiz Ersezen`i taniyan var mi/ goz kapagi ameliyati olmak istiyorum da

merhaba,

Bende goz kapagi ameliyati olmak istiyorum, nereye olmus o arkadaslarin? ve neden ucretsiz mis? model olarak mi gitmisler?

bu arada Dr. Cengiz Ersezen hakkinda bilgisi olan var mi , lutffen bana yardim edin, pek yorum bulamadim hakkinda??

Merhaba
nereye ameliyat oluyorlar mis? soyleyebilirmisin lutfen, hangi hastane yapiyormus,
bu arada sen yaptirdin ki ameliyatini?

İstanbulda sosyetik bir yer olmasın Dr. önemli diyorsanız Dr.Selçuk çekmeceli Avrupa göz derim 5 gün önce oldum ben sgk olduğum için bayağı uygun oldu.Botox yaptırdığım yer bana özelmiş 4.500 istedi.
merhaba
bende goz kapagi ameliyati olmak istiyorum ancak korkuyorum
deneyimlerini biraz anlatirmisin bana? nasildi ameliyat ve sonrasi??

Sorunun içinde cevabın var.Güvenemiyorum demen önemli
Ben 15 gün önce yaptırdım orada yapanda İstanbul Tıp Fakültesini bitirmiş Doktor biraz da şans Ünlü hastane ve ünlü dr.a gidersin o gün kötü bir gün geçirmiş morali bozuk olur sana denk gelir kötü olmaz ama diğerinden farkı olmaz.Bununla ilgili örnek var kendi memnun kalıp
arkadaşını götürür giden memnun olmaz.

nasıl oldunuz merak ettim memnunmusunuz

meraba ünlü bir estetik doktoruna gittim göz kapağımın diğerine göre asimetrik olarak biraz düştüğünü belirritm yaşım genç oldupu için yapmicağını söyledi böyle bir şye mi var mı ? 28 yaşıdna birine göz kapak ameliyatınie yapılmaz ??

nasıl oldunuz merak ettim memnunmusunuz

Tam olarak netice aldım diyebilmek için Bir buçuk ay geçmesi gerekti.Beni uzun zamandır görmeyen bayan arkadaşlarımın yorumları ve suratlarındaki hayran bakışları kendimi kandırmadığımı ispat etti çünkü en az 10 yaş farkı aynada veya eski resimlerde de görüyorsunuz.Çok korkkuyordum ama Allah yardımcım oldu sonuç mükemmel.

Göz kapağı düşüklüğü pitozis denen göz kasının zayıflama sorunudur Göz kapağının gözün renkli kısmını örtmesine pitosiz yani göz kapağı düşmesi denilir. Gözde en fazla görülen bu rahatsızlık doğuştan veya ilerleyen yaşlarla kendiliğinden gelişebilir. Göz kapağını tutan kasın gevşemesi veya işlevini yitirmesi ile ortaya çıkmaktadır. Pitosiz, iki göz kapağında oluşabileceği gibi tek göz kapağında da ortaya çıkabilen bir sorundur.
Ama şiş göz kapağı genetik özelliktir. Deri altındaki su ve yağ hücresi buna neden olur , gözü korumak için soğuk iklimde yaşayan insanların göz çevresinde daha fazla yağ hücresi bulunur
Bu tip göz kapağı sarkık ya da düşük değil gergin durur ama gülünce göz kapağı katlanıp gözleri kapatır
Sadece bir göz biçimi.Bir kusur değildir.Kuzey avrupalılarda ve asyalılarda daha belirgindir. Bunun düzeltilmesine gerek yok

İlk resim hooded eyelid denen genetik göz kapağı yapısı.
ikincisi göz kapağı düşüklüğü pitosiz

Eklentiler

• hooded-eye-winged-liner-5.webp
    hooded-eye-winged-liner-5.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 413
  • 15457ba8486fb7.webp
    15457ba8486fb7.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 923
Göz kapağı düşüklüğü pitozis denen göz kasının zayıflama sorunudur Göz kapağının gözün renkli kısmını örtmesine pitosiz yani göz kapağı düşmesi denilir. Gözde en fazla görülen bu rahatsızlık doğuştan veya ilerleyen yaşlarla kendiliğinden gelişebilir. Göz kapağını tutan kasın gevşemesi veya işlevini yitirmesi ile ortaya çıkmaktadır. Pitosiz, iki göz kapağında oluşabileceği gibi tek göz kapağında da ortaya çıkabilen bir sorundur.
Ama şiş göz kapağı genetik özelliktir. Deri altındaki su ve yağ hücresi buna neden olur , gözü korumak için soğuk iklimde yaşayan insanların göz çevresinde daha fazla yağ hücresi bulunur
Bu tip göz kapağı sarkık ya da düşük değil gergin durur ama gülünce göz kapağı katlanıp gözleri kapatır
Sadece bir göz biçimi.Bir kusur değildir.Kuzey avrupalılarda ve asyalılarda daha belirgindir. Bunun düzeltilmesine gerek yok

İlk resim hooded eyelid denen genetik göz kapağı yapısı.
ikincisi göz kapağı düşüklüğü pitosiz

Genetik göz kapağı yapısı dediğiniz genç yaşta sorun olmuyor 40 yaş ve sonrasında sürekli mutsuz görüntü olup etrafınızdakilere bir şeyim yok demekten usanıyorsunuz daha sonrasında görmeyi de engellediği için erken müdahale iyi oluyor.

yaşa bağlı oluşan göz kapağı düşüklüğü genetik değil

Bende dün üst Göz kapağı ameliyatı oldum ameliyat lokal anestezi ama basit. Ama hemen işe dönebilirsin tamamen uydurma. Bu gün ikinci günüm sulanma batma ve bunlara bağlı bulanık görme var. Ama görüntü şişlik ve morluk olmasına rağmen süperr çok mutluyum sigorta karşılıyor ameliyatı...

Ameliyatın üçüncü günü göz kapaklarım da gerilme ve batma hissi devam ediyor. Ödemler birazdaha iyi morluk devam..

Back
X