Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar bugün 12. Günüm herkes iz iz deyip duruyor ama bi gözümde hiç iz kalmadı birindeyse çok belirsiz hiç rahatsız edici bi şey YÖK gözlerimde hiç bi fark YÖK 12. Gün ve her şey tamam çok da mutluyum ayni dr a pazartesi yağlarımı aldiricam
Arkadaşlar merhaba bayan müşterim özel bir hastanenin ücretsiz göz kapağı ameliyatı yaptığını söyledi ve bir çok arkadaşını goturmus.ben de istiyorum ama oraya guvenemem sonuçta ücret alınmıyor.ama aranızda yaptıran varmı merak ediyorum o tarz bir uygulama
Yada en uygun sizce İstanbulda kime yaptırabilir
Arkadaşlar merhaba bayan müşterim özel bir hastanenin ücretsiz göz kapağı ameliyatı yaptığını söyledi ve bir çok arkadaşını goturmus.ben de istiyorum ama oraya guvenemem sonuçta ücret alınmıyor.ama aranızda yaptıran varmı merak ediyorum o tarz bir uygulama
merhaba,Arkadaşlar merhaba bayan müşterim özel bir hastanenin ücretsiz göz kapağı ameliyatı yaptığını söyledi ve bir çok arkadaşını goturmus.ben de istiyorum ama oraya guvenemem sonuçta ücret alınmıyor.ama aranızda yaptıran varmı merak ediyorum o tarz bir uygulama
merhabaİstanbulda sosyetik bir yer olmasın Dr. önemli diyorsanız Dr.Selçuk çekmeceli Avrupa göz derim 5 gün önce oldum ben sgk olduğum için bayağı uygun oldu.Botox yaptırdığım yer bana özelmiş 4.500 istedi.
Sorunun içinde cevabın var.Güvenemiyorum demen önemli
Ben 15 gün önce yaptırdım orada yapanda İstanbul Tıp Fakültesini bitirmiş Doktor biraz da şans Ünlü hastane ve ünlü dr.a gidersin o gün kötü bir gün geçirmiş morali bozuk olur sana denk gelir kötü olmaz ama diğerinden farkı olmaz.Bununla ilgili örnek var kendi memnun kalıp
arkadaşını götürür giden memnun olmaz.
nasıl oldunuz merak ettim memnunmusunuz
nasıl oldunuz merak ettim memnunmusunuz
Göz kapağı düşüklüğü pitozis denen göz kasının zayıflama sorunudur Göz kapağının gözün renkli kısmını örtmesine pitosiz yani göz kapağı düşmesi denilir. Gözde en fazla görülen bu rahatsızlık doğuştan veya ilerleyen yaşlarla kendiliğinden gelişebilir. Göz kapağını tutan kasın gevşemesi veya işlevini yitirmesi ile ortaya çıkmaktadır. Pitosiz, iki göz kapağında oluşabileceği gibi tek göz kapağında da ortaya çıkabilen bir sorundur.
Ama şiş göz kapağı genetik özelliktir. Deri altındaki su ve yağ hücresi buna neden olur , gözü korumak için soğuk iklimde yaşayan insanların göz çevresinde daha fazla yağ hücresi bulunur
Bu tip göz kapağı sarkık ya da düşük değil gergin durur ama gülünce göz kapağı katlanıp gözleri kapatır
Sadece bir göz biçimi.Bir kusur değildir.Kuzey avrupalılarda ve asyalılarda daha belirgindir. Bunun düzeltilmesine gerek yok
İlk resim hooded eyelid denen genetik göz kapağı yapısı.
ikincisi göz kapağı düşüklüğü pitosiz