• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz kapağı ameliyatı

Bende dün üst Göz kapağı ameliyatı oldum ameliyat lokal anestezi ama basit. Ama hemen işe dönebilirsin tamamen uydurma. Bu gün ikinci günüm sulanma batma ve bunlara bağlı bulanık görme var. Ama görüntü şişlik ve morluk olmasına rağmen süperr çok mutluyum sigorta karşılıyor ameliyatı...

Merhabalar nerde ve hangi doktora ameliyat oldunuz. Bende olmak istiyorum çünkü.

Burada yazmak yasakmı bilemiyorum yaş yada başka bişey bakmıyor lar ben 37 yaşındayım mesela hastane adı Avrupa göz Sultanbeyli beş kuruş ödemmedim

IMG-20170320-WA0009.webp

günaydın adaynur adaynur nasıl bir şey ödemedin devlet hastanesimi bu ,
yada gözdoktorumu yaptı detay verirmisin bu arada son hali yukardaysa hiç gözkapağı düşüklüğün yok şu anda harika

Merhaba ben de 10 gun once ameliyat oldum 2 gun once dikisler alindi ama izlerin gecmesi 2 ay gibi bir surede olacakmis. Alismadim hala bu duruma. Kirisiklik var goz kapağımda ödem sonrasi mi bilemiyorum. Morluklar gecti ama sislik devam ediyor. Foto paylasiyorum bilgisi olan arkadaslar varsa yardim lutfen. Bu arada ben antalyada özelde oldum ameliyati ama devket hastanesinde ucretsiz yaptıklarını biliyorum.

Eklentiler

• 20170502_224925_HDR.webp
    20170502_224925_HDR.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 660
  • 20170504_154932_HDR.webp
    20170504_154932_HDR.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 648
  • 20170504_140656_HDR.webp
    20170504_140656_HDR.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 647
Merhaba ben de 10 gun once ameliyat oldum 2 gun once dikisler alindi ama izlerin gecmesi 2 ay gibi bir surede olacakmis. Alismadim hala bu duruma. Kirisiklik var goz kapağımda ödem sonrasi mi bilemiyorum. Morluklar gecti ama sislik devam ediyor. Foto paylasiyorum bilgisi olan arkadaslar varsa yardim lutfen. Bu arada ben antalyada özelde oldum ameliyati ama devket hastanesinde ucretsiz yaptıklarını biliyorum.
Daha çok yeni bence 10 gün çok kısa bir süre zamanla düzelecektir. Ben yaptırmadım ama yaptıranların üst göz kapağı ameliyatından memnun olduklarını gördüm zamanla iz hiç belli olmuyormuş.

Ablamda Adanada ozelde yaptirmisti onun ki dikissiz olmustu yapistirma gibi. Cok hafif bir pembelik kaldi goz kapaginda bu da ona yakisti. Ucuk pembe far surmus gibi gozuyor. 1 sene oldu onun ki. Devlet hastanesinde istege gore yapilmiyor. Doktor gorus acinizi etkileyecek kadar sarkiksa kendi karar veriyor buna.

Ablamda Adanada ozelde yaptirmisti onun ki dikissiz olmustu yapistirma gibi. Cok hafif bir pembelik kaldi goz kapaginda bu da ona yakisti. Ucuk pembe far surmus gibi gozuyor. 1 sene oldu onun ki. Devlet hastanesinde istege gore yapilmiyor. Doktor gorus acinizi etkileyecek kadar sarkiksa kendi karar veriyor buna.
Benim dikisler yamuk gibi sol gözümün umarim hemen iyileşir. Olabilir sadece ucretsiz yaptigini duydum devlet hastanesinin ama dediginiz gibi görüşe göre yapiyorlardir.

Ablaniz ne kadara yaptırmış fiyat olarak duzeltme gerekirse orayi tercih edebilirim pek memnun kalmadim su an belki duzelir ama bilemiyorum

Ablaniz ne kadara yaptırmış fiyat olarak duzeltme gerekirse orayi tercih edebilirim pek memnun kalmadim su an belki duzelir ama bilemiyorum
Ablam Adanada yaptirdi. Ozel hastanedeydi. 50 yas ustu oldugu icin devlet bir kismini karsiliyormus o zaman oyle demisti. Simdi kaldirmislar onu.

Sizin icin ogrenirim sorarim. Hangi doktor hangi hastane oldugunu. Ablamin arkadaslari ve enistenin akrabalarida yaptirmisti ayni doktora hatta.

Arkadaşlar şirinevler ataköy hastanesine üst göz ve alt göz kapağı ameliyatı olan varmı izler belli oluyormu veyatta ne kadar zamanda belirsiz hale geliyor ?

Sorunun içinde cevabın var.Güvenemiyorum demen önemli
Ben 15 gün önce yaptırdım orada yapanda İstanbul Tıp Fakültesini bitirmiş Doktor biraz da şans Ünlü hastane ve ünlü dr.a gidersin o gün kötü bir gün geçirmiş morali bozuk olur sana denk gelir kötü olmaz ama diğerinden farkı olmaz.Bununla ilgili örnek var kendi memnun kalıp
arkadaşını götürür giden memnun olmaz.
Merhabalar acaba hangi doktora yaptırdınız işleminizi ? Cevap verırsenız çok dua ederim . Şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşlar hepinizin bayramı mübarek olsun. Benim göz kapağım düşük bundan hiç mutlu değilim. Genlerden gelen bir durum bu :( İstanbul da bu ameliyatı yaptıran memnun kalan arkadaşlar bana bilgi verebilirse çok mutlu olurum :eek:

Merhaba kızlar bende göz kapağı ameliyatı oldum devlette...öncelikle gerçekten korkmayın dr seçiminiz önemli olan fetidi çok kolay..benim bi gözümde simetri sorunu oldu.. Şişşikler vs bunlar 10 gün içinde toparlıyor ağrı acı hiçbiri olmuyor
ve işe gidebilecek duruma geliyorsunuz..tabi dikiş izleri duruyor ama rahatsız edici olmuyor izler olmak isteyenlere tavsiye dr seçimi cok cık önemli...bu arada ben devlet daha ucuza yapıyor devlete gideyim dedim..ki çok araştırdım dr um bu konuda en iyisi devlette ama olacak ya bende simetri sorunu oluştu...bakalım içindeyim memlekette 10 fun sonra döneceğim doğru dr gideceğim...

Merhaba kızlar bende göz kapağı ameliyatı oldum devlette...öncelikle gerçekten korkmayın dr seçiminiz önemli olan fetidi çok kolay..benim bi gözümde simetri sorunu oldu.. Şişşikler vs bunlar 10 gün içinde toparlıyor ağrı acı hiçbiri olmuyor
ve işe gidebilecek duruma geliyorsunuz..tabi dikiş izleri duruyor ama rahatsız edici olmuyor izler olmak isteyenlere tavsiye dr seçimi cok cık önemli...bu arada ben devlet daha ucuza yapıyor devlete gideyim dedim..ki çok araştırdım dr um bu konuda en iyisi devlette ama olacak ya bende simetri sorunu oluştu...bakalım içindeyim memlekette 10 fun sonra döneceğim doğru dr gideceğim...
Merhaba çok gecmıs olsun oncelıkle . Hangi devlet hastanesınde oldunuz acaba . Bırde doktorunuz kimdi ? Suan sonucdan memnun musunuz peki? Birde ücret ne ödediniz ? Bende düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevınırım ☺️

Merhaba kızlar bugün dr a gittim merak edenlere bilgi vereyim.drum izinde olduğu için başka bi dr göründüm..gözümde enfeksiyon oluşmuştu onun iyiye gittiğini söyledi,simetri bozukluğu içinse henüz 3 haftalık simetri sorunu var diyebilmek için 1.5 ay daha geçmeli dedi.ameliyatımı begendi dr um için en iyi dr a olmuşsun deedi..göz kapağında en iyi dr umuz psikolojini bozma 2 ay sabret dedi...bu arada dikişlerim yok denecek kadar ..yani simetri sorunu olmasa hiç birşey belli olmaz..bugün tam 3.haftam. Ameliyattan korkmayın düşünün bende şu anda sorun olduğu halde diyebiliyorsam...bakalım

Back
X