- 31 Mayıs 2013
- 13
- 1
- 36
Merhabalrr bende göz kapağı ameliyatı olmak istiyorum fiyatı nedir acabadikişle rkaşınma yapıyor mu iyileşme aşamasında?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalrr bende göz kapağı ameliyatı olmak istiyorum fiyatı nedir acabadikişle rkaşınma yapıyor mu iyileşme aşamasında?
cnm gözünün yeni resmi bir çekermisin 1 yıl oldu hemen hemen ,nasıl şuanMasallah ne guzel gözleriniz var. Çok yakismis ameliyat gerçekten. Sizin baya zorlu olmus cidden umarım dikisleri geç almak iz kalmasına neden olmaz. Dikişler tırtıklı gibi görünüyor ama zamanla duz cizgi haline geliyor merak etmeyin. Toplanan eğri yerler olursa gözünüze carpan zamanla hepsi düzeliyor. Ben aklimda hic ameliyat yoktu abim biranda gitti oldu arkasından ben göz 15 gun sonra da burun ameliyati oldum ki hic öyle bur fikrim yoktu. Her seyin zamani var demekki. Saglikla guzel güzel bakin inşallah
Yeni üyeyim ve pek bilgim yok neyi nasıl yapıcagummhakkımda,ben subat ayında dünya gözde göz torbalarımı aldırdım ve suan psikolojim çökük,sağ göz muntazam sol göz ameliyat sınrası aşagı cekik ve kirpik dibim dısa dönmüştü,dikiş alımında doktor gececek diyip üstüne bide azarladı beni,2 tane olastikmcerraha gittim sonrasında,biri yalnıs operasyon dedi,diperi zaman dedi cünkü solgözümde kemik üstünde sert bir kemik var gibi,sürekli masaj ve sıcak pansuman yapıyorum,ve bekleme süreci insanı öldürüyor,gecermi bilmem ama simdiden estetik cerrah araysındayım ve hemende yapmıyorlar en az 6ay sonraArkadaslar bendede tam tersi göz cukurlarim var baris cakir doldurcakti kendi yagimla fakat cok korkuyom bir taraf egri olursa zamanla
Merhaba ben de 9 gun once ameliyat oldum dikislerim farkli gibi. 2 gun o nce dikislerimi aldirdim. Goz kapagim kirisik gibi izler ne zaman gececek daha da onemlisi o kirisiklik gececek mi cok endiseliyim foto ekliyorum ve yorumlarinizi desteginizi bekliyorum arkadaslar acil yardimm[/QUOT
Canım ben ameliyat olmadım ama olan arkadaşlarım var. Önce onlarda aşırı panik oldular. Gözü tam kapanmayan, gözü küçülen, dışarıya taşan iz v.s. ama bir tanesini geçen gün gördüm. 1 yıl oldu göz kapağı ameliyatı olalı. Çok iyi görünüyordu..Tüm olumsuzluklat düzelmiş ve gözleri şekillenmiş çok iyi bir görüntü vardı..Acele etme henüz çok yeni ve zamana ihtiyacın var. 3 ay sonra 6 ay sonra ve 1 yıl sonra çok iyi sonuca geliyor aşama aşama..korkma yani. Ben de gördüklerimden biliyorum.
Merhaba ben de 9 gun once ameliyat oldum dikislerim farkli gibi. 2 gun o nce dikislerimi aldirdim. Goz kapagim kirisik gibi izler ne zaman gececek daha da onemlisi o kirisiklik gececek mi cok endiseliyim foto ekliyorum ve yorumlarinizi desteginizi bekliyorum arkadaslar acil yardimm
Birde foto. larında hala ödem var..bunlar bir geçsin önce..o kırışıklık dediğin şeyde kesinlikle geçecek bence..Bu ameliyatı olmadım ama başka işlemler yaptırdım. Mesela bir botox da bile 10 gün sonra net sonuç görülüyor. Altı üstü bir iğne ile enjeksiyon. Anında etki göstermiyor 10 gün de tam sonuç alınıyorken bu bir ameliyat ayları bulabilir tabii sonucun görülmesi. Sabırlı ol biraz korkma düzelecektir eminim. :)
Mrb. Sizin cok guzel olmus. Ama kirisiklik dikislerin altındaki kisimda acaba gecer mi sizdr boyle birsey olmus muydu resimde ekledimresimler çok net değil ama o buruşuk yerler kesinlikle düzelecek merak etmeyin saha çok erken. fazla makyaj yapmayın ama henüz çok yeni. düz bir çizgi halini alacak
kırışıklık dikişten dolayı etraftaki deride vardı zamanla düzeldi. ben 15 gün sonra burun ameliyatı olduğumda kızarık vardı dikiş yerlerinde kirışıklar düzelmişti gözlerin kızarık dedi göz ameliyatı olduğumu bilmeyenler hafid makyaj ile de saklayabildimMrb. Sizin cok guzel olmus. Ama kirisiklik dikislerin altındaki kisimda acaba gecer mi sizdr boyle birsey olmus muydu resimde ekledim
Ben olmayi dusunuyorum goz kapagi ameliyatikırışıklık dikişten dolayı etraftaki deride vardı zamanla düzeldi. ben 15 gün sonra burun ameliyatı olduğumda kızarık vardı dikiş yerlerinde kirışıklar düzelmişti gözlerin kızarık dedi göz ameliyatı olduğumu bilmeyenler hafid makyaj ile de saklayabildim
Merhaba hangi doktora yaptırdınız acaba ? Çok güzel gözüküyorsunuziyiki yaptirmissiniz.ben de yaptırali 2.5 ay oldu .en iyi yaptigim sey diyorum.yüzün gozun aciliyo cok diri gözüküyor insan.bir de ameliyat olduğunu kimse anlamıyor bu cok güzel.ve agrisiz acisiz bir ameliyat.drlarimiz cok guzel yapiyor gerçekten.gözler cak anlamli hale geliyor.herkese tavsiye ediyorum.Eki Görüntüle 1937746