Merhaba ben de yaptirmayi dusunuyorum. Siz kime yaptiracaksinizKEŞKE YAPTIRAN KİŞİLER BURDA DAHA COK PAYLASM YAPSA
Arkadaşlar ben daha öncede yazmıştım plexr le işgili konularda yaptırdığımı bence ameliyattan snra en süper sonuç veren 2. Şey plexr.ben yaptırdım çok çok memnunum izmirde çilem kaya koç a yaptırdım dermatolog.ameliyatlık bi sorununuz aşırı sarkma yoksa bence plexr yaptırın derim
Aa çok fazla tek göz kapağı için ben 2 göz kapağına 4 seans okadar para verdim başka doktor araştırın çok pahalı...inan bana eğer çok fazla sorunun yoksa gözkapağında kesinlikle plexr yaptır ben keşke daha önceden bilseydim böyle bi şey olduğunu.biraz can yakıyor ama sonuca değer bide 4 5 gün baya kabuk oluyor ve şişlik oluyo ben çalışmadığım için sorun olmadı eve kapattım kendimi :)Böyle olumlu yorumlar olunca hemen yaptirasim geliyor memnun kalmayanlar eski göz kapagim daha iyiydi diyenlerde var olumlu bir sonuç alamazsam daha kotu olursa diye korkuyorum acikcasi. Bir de tek göz kapagina 2000 TL dediler çok fazla değil mi bu ücret siz ne kadara yaptirdiniz?
Merhaba, uygulama sonrası göz çevresini güneşten korumak için hangi ürünü önerdi size doktor acaba? Ben yeni yaptirdim henuz 3 gun oldu. Doktorun onerdigi gunes koruyucusu olan bi fondoten ama goz cevresine uygun bir fondoten bulamadim? Goz cevresinicin gunesi bloke eden urunler var ama fondoten degiller. Siz ne yaptiniz acaba paylasirsaniz cok sevinirim.Arkadaşlar ben daha öncede yazmıştım plexr le işgili konularda yaptırdığımı bence ameliyattan snra en süper sonuç veren 2. Şey plexr.ben yaptırdım çok çok memnunum izmirde çilem kaya koç a yaptırdım dermatolog.ameliyatlık bi sorununuz aşırı sarkma yoksa bence plexr yaptırın derim
Canım hala memnun musun. Alt kapağa mı üste mi yapıldıAa çok fazla tek göz kapağı için ben 2 göz kapağına 4 seans okadar para verdim başka doktor araştırın çok pahalı...inan bana eğer çok fazla sorunun yoksa gözkapağında kesinlikle plexr yaptır ben keşke daha önceden bilseydim böyle bi şey olduğunu.biraz can yakıyor ama sonuca değer bide 4 5 gün baya kabuk oluyor ve şişlik oluyo ben çalışmadığım için sorun olmadı eve kapattım kendimi :)
Üst gö kapağıma yapıldı sol gözümden memnunum ama sağ gözümdeki ödem aylardır geçmedi ve hala bşraz kızarık...çok memnun olduğumu söyleyemicemCanım hala memnun musun. Alt kapağa mı üste mi yapıldı
Göz kapagimin bir tanesi biraz düşük sarkık gibi ve bu beni çok rahatsiz ediyor. Plastik cerraha gittim ameliyatlık bir durumum olmadigini plexr yapilmasinin uygun olabilecegini söyledi. Yaşımda çok genç. İstersen 1-2 sene daha bekle belki düşmez bu şekilde kalir dedi ama ben biran önce yaptırmak istiyorum iyice kafaya takmis durumdayim. bir göz kapağına da 2000 tl fiyat verdi. Plexr yaptiranlar yorumlarini yazarlarsa çok sevinirim
Merhaba öncelikle bu yazıyı yazmamdaki amacım hic bir sorun caresiz degildir yaşadığım deneyimle umarim benimle aynı sorunu yasayan insanlara yardımcı olabilmektir.Cocuklugumdan ileri gelen gözaltı morluklarim ve yaklaşık 8 senedir göz torbalarim ve bu yetmez gibi birde gözkapağı düşüklüğü olustu.Aynaya bakmak istemiyordum bu kadar cabuk yaslanmak benim en büyük derdim olmuştu. O kadar cok krem aldim onca para harcadim hic bir sonuç alamadim. Ameliyatlik bi durumda olan ben ameliyattan korktugumdan dolayi hiç yanasmadim. Gunlerce Ankarada benim sorunlarima care olucak doktorlar aradim. Sonra dr Hakan Yüzer'in bu konuda ameliyat olmadan ciddi sonuclar aldığını öğrenince hic durmadan randevu aldim. Icten samimi ve sabirla beni dinleyip her sorunumu ortadan kaldircagini soyledi. Plexr plazma lazerle goz kapaklarim meoterapi yani ışık dolgusuyla morluk ve torbalarimdan kisa sürede kurtulcagimi söyledi. Her gittiğim seansta gözlerimdeki inanilmaz değişimi gördükçe mutlulugumu tarif etmem imkansiz ustelik hic aci cekmeden . Benim kocaman sorunlarin mucize eller tarafindan yok oldu. Hakan beyin hassasiyetle benim her sorunumu bu kadar kisa zamanda tedavi etmesi mucize gibi cok tskr ederim kendisine ulasmak isteyenler icin tel veriyorumGöz kapagimin bir tanesi biraz düşük sarkık gibi ve bu beni çok rahatsiz ediyor. Plastik cerraha gittim ameliyatlık bir durumum olmadigini plexr yapilmasinin uygun olabilecegini söyledi. Yaşımda çok genç. İstersen 1-2 sene daha bekle belki düşmez bu şekilde kalir dedi ama ben biran önce yaptırmak istiyorum iyice kafaya takmis durumdayim. bir göz kapağına da 2000 tl fiyat verdi. Plexr yaptiranlar yorumlarini yazarlarsa çok sevinirim
Merhaba öncelikle bu yazıyı yazmamdaki amacım hic bir sorun caresiz degildir yaşadığım deneyimle umarim benimle aynı sorunu yasayan insanlara yardımcı olabilmektir.Cocuklugumdan ileri gelen gözaltı morluklarim ve yaklaşık 8 senedir göz torbalarim ve bu yetmez gibi birde gözkapağı düşüklüğü olustu.Aynaya bakmak istemiyordum bu kadar cabuk yaslanmak benim en büyük derdim olmuştu. O kadar cok krem aldim onca para harcadim hic bir sonuç alamadim. Ameliyatlik bi durumda olan ben ameliyattan korktugumdan dolayi hiç yanasmadim. Gunlerce Ankarada benim sorunlarima care olucak doktorlar aradim. Sonra dr Hakan Yüzer'in bu konuda ameliyat olmadan ciddi sonuclar aldığını öğrenince hic durmadan randevu aldim. Icten samimi ve sabirla beni dinleyip her sorunumu ortadan kaldircagini soyledi. Plexr plazma lazerle goz kapaklarim meoterapi yani ışık dolgusuyla morluk ve torbalarimdan kisa sürede kurtulcagimi söyledi. Her gittiğim seansta gözlerimdeki inanilmaz değişimi gördükçe mutlulugumu tarif etmem imkansiz ustelik hic aci cekmeden . Benim kocaman sorunlarin mucize eller tarafindan yok oldu. Hakan beyin hassasiyetle benim her sorunumu bu kadar kisa zamanda tedavi etmesi mucize gibi cok tskr ederim kendisine ulasmak isteyenler icin tel veriyorumGöz kapagimin bir tanesi biraz düşük sarkık gibi ve bu beni çok rahatsiz ediyor. Plastik cerraha gittim ameliyatlık bir durumum olmadigini plexr yapilmasinin uygun olabilecegini söyledi. Yaşımda çok genç. İstersen 1-2 sene daha bekle belki düşmez bu şekilde kalir dedi ama ben biran önce yaptırmak istiyorum iyice kafaya takmis durumdayim. bir göz kapağına da 2000 tl fiyat verdi. Plexr yaptiranlar yorumlarini yazarlarsa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?