- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 39
2 li temiz çıktı,2 li temiz çıkınca 3 lü ve 4 lü yapılmasına gerek yok dediaynısı benim bebeğimde de çıktı zamanla düzeliyormuş 2 li ve 3 lü testin iyiyse takma bunu kafana
Yok bekle o zaman 18.haftayı. benim hamileliğimde de kalbinde küçük bir ritim bozukluğu vardı. Başka bir doktora daha görünmemiz gerekti, adam yüz tane sıkıntı söyledi adamın ağzını burnunu dağıtasım geldi. (Hayatımda ilk defa doktor döven insanları anladım.) Kendi doktorum içimi rahatlattı. Şimdi maşallahı var.Şu an basıp gidecem Ankaraya ama doktor dedi ki, şu an gitsen bile ayrıntılı ultrasonla bakmazlar,ayrıntılı ultrason ile 18.-22. haftalar arasında bakılıyormuş,3 doktorda aynısını söyledi.O yüzden bekleyeyim diyorum, herhalde bu konuda yanlış yönlendirmiyorlardır, ya da yanlış bilgi vermiyorlardır inşallah
Ankaraya mutlaka gelicem, o isimleri burdan yada özelden bana atarsanız çok sevinirimbir de ankaraya gelebilirseniz detaylı ultrason için bir iki isim var çok önerilen onlara gitmenizi tavsiye ederim.
Ankaraya mutlaka gelicem, o isimleri burdan yada özelden bana atarsanız çok sevinirim
endişe etme 1 aya duzelir. sakin ol. iyi beslen, stresten uzak dur.Eşimle beraber doğuda küçük bir ildeyiz.15 haftalıkta hamileyim. burda tek bir özel hastane var, kontroller için oraya gidiyorum, dün 2 li testim güzel çıktı, ense kalınlığında, bebeğin boyunda kilosunda hiç bir problem yok.Ama ultrasonda bebeğin kalbinde beyaz bir leke olduğunu söyledi doktor. Bu leke ilerleyen haftalarda geçedebilir ya da bebekte down sendromu-zeka geriliğide olabilir dedi20. haftaya kadar bekleyelim, geçmezse perinatoloji bölümüne başka şehre gidersin dedi.Doktordan çıktım, hüngür hüngür ağlıyorum, bize yakın bir başka ildeki özel hastaneye gittik, ordaki doktorda herşeyi, ikili testi, kilosu, boyu iyi ama ama.....aynı olumsuz şeyleri o amanın arkasına sıraladı.O da bir ay bekle dedi, bu safhada hiçbişey yapamam dedi. Hastaneden çıktım, bahçedeki banka oturdum, kafa bir milyon, yanımdaki bankta ta bir çocuk oturuyor, ona dikkatli bakmadım, ta ki babası çocuğa dürüm ekmek getirene kadar...Sonra gördüm kü, yavrucak down sendromlu, başka rahatsızlıklarıda var galiba, çünkü ekmeğini çiğneyip, yutamıyor bile,gözümden gene sicim gibi yaşlar boşaldı, o meleğin yüzü gözümden hiç gitmiyor, dün geceden beri ağlamaktan, uykusuzluktan harap oldum, tek diyebildiğim, Allahım bi yol göster
Cok dua edin ben duanin gucune inananlardanim insalkah melegii saglikla kucaginiza alirsiniz insallah olumsuz hicbirsey cikmazEşimle beraber doğuda küçük bir ildeyiz.15 haftalıkta hamileyim. burda tek bir özel hastane var, kontroller için oraya gidiyorum, dün 2 li testim güzel çıktı, ense kalınlığında, bebeğin boyunda kilosunda hiç bir problem yok.Ama ultrasonda bebeğin kalbinde beyaz bir leke olduğunu söyledi doktor. Bu leke ilerleyen haftalarda geçedebilir ya da bebekte down sendromu-zeka geriliğide olabilir dedi20. haftaya kadar bekleyelim, geçmezse perinatoloji bölümüne başka şehre gidersin dedi.Doktordan çıktım, hüngür hüngür ağlıyorum, bize yakın bir başka ildeki özel hastaneye gittik, ordaki doktorda herşeyi, ikili testi, kilosu, boyu iyi ama ama.....aynı olumsuz şeyleri o amanın arkasına sıraladı.O da bir ay bekle dedi, bu safhada hiçbişey yapamam dedi. Hastaneden çıktım, bahçedeki banka oturdum, kafa bir milyon, yanımdaki bankta ta bir çocuk oturuyor, ona dikkatli bakmadım, ta ki babası çocuğa dürüm ekmek getirene kadar...Sonra gördüm kü, yavrucak down sendromlu, başka rahatsızlıklarıda var galiba, çünkü ekmeğini çiğneyip, yutamıyor bile,gözümden gene sicim gibi yaşlar boşaldı, o meleğin yüzü gözümden hiç gitmiyor, dün geceden beri ağlamaktan, uykusuzluktan harap oldum, tek diyebildiğim, Allahım bi yol göster
Canim hamilelikte neler soyleniyorda sağlıcakla doguyor melekler. Bol bol dua et. 2 tanidigim kiside de down sendromlu teshisi kondu ikili teste hemde. Ancak ikiside saglikli dogdu. Biri 11yasinda digeri 7 aylik.Eşimle beraber doğuda küçük bir ildeyiz.15 haftalıkta hamileyim. burda tek bir özel hastane var, kontroller için oraya gidiyorum, dün 2 li testim güzel çıktı, ense kalınlığında, bebeğin boyunda kilosunda hiç bir problem yok.Ama ultrasonda bebeğin kalbinde beyaz bir leke olduğunu söyledi doktor. Bu leke ilerleyen haftalarda geçedebilir ya da bebekte down sendromu-zeka geriliğide olabilir dedi20. haftaya kadar bekleyelim, geçmezse perinatoloji bölümüne başka şehre gidersin dedi.Doktordan çıktım, hüngür hüngür ağlıyorum, bize yakın bir başka ildeki özel hastaneye gittik, ordaki doktorda herşeyi, ikili testi, kilosu, boyu iyi ama ama.....aynı olumsuz şeyleri o amanın arkasına sıraladı.O da bir ay bekle dedi, bu safhada hiçbişey yapamam dedi. Hastaneden çıktım, bahçedeki banka oturdum, kafa bir milyon, yanımdaki bankta ta bir çocuk oturuyor, ona dikkatli bakmadım, ta ki babası çocuğa dürüm ekmek getirene kadar...Sonra gördüm kü, yavrucak down sendromlu, başka rahatsızlıklarıda var galiba, çünkü ekmeğini çiğneyip, yutamıyor bile,gözümden gene sicim gibi yaşlar boşaldı, o meleğin yüzü gözümden hiç gitmiyor, dün geceden beri ağlamaktan, uykusuzluktan harap oldum, tek diyebildiğim, Allahım bi yol göster
Neden bu durumda ki bir kadina boyle yorum yaptiniz ki. Verdiginiz ornek cok uzucu allah yrd etsin onlarada. Testlerde yanilma payi var ve henuz belli degilken yok sayilmasi yonunde bir msjBizim eşimin ailesinde zeka olarak epey geri bir oğulları var karı koca o kadar bıkkınlar ki yaşlandılarda artık epeyde lsyan ediyorlar, çünkü yazdan kışa ,kıştan yaza geçişlerde çocuk ağır depresyona yakalanıyor evdede eşyaları kırıyor, bağrıyor her yıl bunu yaşıyorlar epey çlleli bir hayat , ara ara çok isyankar oluyorlar , evlerinide ruhsal hastalarında ta karşısında aldılar , öyle göründüğü gibi kolay değil bizede arasıra gezmeye geliyorlar pek sosyal hayatları yok bizde bol ,bol teselli veriyoruz ama çok,çok zor
çünkü ebeveynler genç kalmıyor yaşlanıyor, hastalanıyor ki kadında kalp,tansiyon, şeker ,göz tansiyonu var yaşlılıkta çok zor bence doktorları dinleyin bunları birebir yaşayacak olarak sizlersiniz kapı kapandımı herkes dışarıda kalıyor kim sizin ne yaşadığınızı bilmiyor , birgünde kadın bunalmıştı dediki birgün silah alıp önce oğlumu sonra kendimi öldüreceğim dedi biz dehşete kapıldık kadını sakinleştirdik çocuğuna bakmaya gittip ki yaşıda var 35 yaşında oğlu
Neden bu durumda ki bir kadina boyle yorum yaptiniz ki. Verdiginiz ornek cok uzucu allah yrd etsin onlarada. Testlerde yanilma payi var ve henuz belli degilken yok sayilmasi yonunde bir msj
Bence konuyu tekrar okuyun ve dr belkilerini gözden kacirmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?