İnşallah üzme kendini gerçekten böyle şeyler gorulebiliyor ilerleyen haftalarda çoğunlukla kayboluyor ben internette çok araştırdım. Üzmedim de kendimiBenimle aynı şeyleri yaşayan birinden bu yorumu duymak,içime su serpiyor...Şu mübarek cuma gününün hatrına inşallah banada en yakin zamanda herşey yolunda,leke kaybolmuş derler
çok zor bir dert Allah kimseye vermesin. aldirsinsebep? bu ne keskin bi yorum ya?
aldıracaksın, çare yok, aldıracaksın... bizim aile içinde bu ve benzeri konulardan örnekler verirsem.... aldıracaksın, çare yok
çok zor bir dert Allah kimseye vermesin. aldirsin
Doğum yaptım, Allah bana sapasağlam nur topu gibi dünyalar tatlısı bir evlat verdi, Rabbime şükürler olsun...O zor dönemimde yaptığınız bu acımasız yorumlar beni çok kırmıştı, incitmişti, içimi yakmıştıYorumlarınızı görmüştüm ama görmezden gelmiştim, cevap vermemiştim, Bugün cevap vermek geldi içimden
Çok sevindim. Allah hayırlı ömürler versin.Doğum yaptım, Allah bana sapasağlam nur topu gibi dünyalar tatlısı bir evlat verdi, Rabbime şükürler olsun...O zor dönemimde yaptığınız bu acımasız yorumlar beni çok kırmıştı, incitmişti, içimi yakmıştıYorumlarınızı görmüştüm ama görmezden gelmiştim, cevap vermemiştim, Bugün cevap vermek geldi içimden
Aynısını yazicaktim yani bunu genelde duyuyoruz gebeliğin ilerleyen haftalarında geçiyor inşallah seninkide öyle olacaktırUltrason görüntüsünde bebeğimin kalbinde de beyaz leke çıktı. Doktorum ve ayrıntılı ultrasonu çeken perinatolog ikili testim temiz çıktığı için önemsememem gerektiğini söylemişti. Canım doktorum eğer ikili testinde risk çıksaydı sıvı alır bakardık ancak ikili test temiz çıktığı için down riski yok dedi.Ayrıca doğumdan sonra bile kontrol etmiyoruz kendi kendine geçiyor o leke önemsiz dedi. son muayneme 1 hafta önce gittim doktor beyaz lekenin artık görünmediğini geçtiğini söyledi. bi de biz asya kökenlilerde olabiliyormuş bu durum onu söylemişti. Eğer avrupalı olsaydın yine aynı şekilde hemen sıvı alır incelerdik ancak asya kökenlilerde ikili test temizse önemsemiyoruz demişti. Yine internette okuduğum yorumlarda aynı doktorumun söyledikleri doğrultusundaydı.
Doğum yaptım, Allah bana sapasağlam nur topu gibi dünyalar tatlısı bir evlat verdi, Rabbime şükürler olsun...O zor dönemimde yaptığınız bu acımasız yorumlar beni çok kırmıştı, incitmişti, içimi yakmıştıYorumlarınızı görmüştüm ama görmezden gelmiştim, cevap vermemiştim, Bugün cevap vermek geldi içimden
Ah ben ne yapsam senin yine umudun var belki düzelir. Amniyon zarımda sıkıntı var .tıpta bile yeri olmayan bir şeyle , çok ender rastlanan bir şeyle boğuşuyorum.koca koca proflar bile bilmiyor anlamıyor . Benim de bebeğim çok sağlıklı ve kaç tane profa gittim .bekleyelimm düzelir dediler umut ettim hep .ama dün bir hevesle yine acbadm de bir perinotologa gittim . Umutsuz konuştu düzelmez dedi . Dünya başıma yıkılsa altında kalsam , kıyamet kopsa dedim . Dünden beri canlı bir cenazeyim . Biliyorum ki o zar düzelmeyecek ve sapasağlam kız bebeğim yaşamayacak ve ne zaman olacak bilmiyorum . Ölüp ölüp diriliyorum dünden beri . Ne uyku, ne yemek , ne yaşama isteği . Ağlamaktan helak oldum gözlerim şiş . İçimdeki o sabiye çok acıyorum unutmak istiyorum onu, alışmak istemiyorum .ölüyorrumm sanki nefes alamıyorum .Dünden beri çok isyan ettim neden diye . Şimdi sağlıklı düşünmeye çalışıyorum. Sabır diyorum . Umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın . İnşallah ilerleyen kontrollerinde sorun çıkmaz .Allahım yardım etsin bizlere .
İkili testiniz temiz çıkmış risk olsa çıkardı ki en kesin sonucu ikili test verio demişti doktorum kafaniza takip aglamayin doktorlar her zaman her ihtimali söylüyorlar ins saglikla kucağınıza alirsinizEşimle beraber doğuda küçük bir ildeyiz.15 haftalıkta hamileyim. burda tek bir özel hastane var, kontroller için oraya gidiyorum, dün 2 li testim güzel çıktı, ense kalınlığında, bebeğin boyunda kilosunda hiç bir problem yok.Ama ultrasonda bebeğin kalbinde beyaz bir leke olduğunu söyledi doktor. Bu leke ilerleyen haftalarda geçedebilir ya da bebekte down sendromu-zeka geriliğide olabilir dedi20. haftaya kadar bekleyelim, geçmezse perinatoloji bölümüne başka şehre gidersin dedi.Doktordan çıktım, hüngür hüngür ağlıyorum, bize yakın bir başka ildeki özel hastaneye gittik, ordaki doktorda herşeyi, ikili testi, kilosu, boyu iyi ama ama.....aynı olumsuz şeyleri o amanın arkasına sıraladı.O da bir ay bekle dedi, bu safhada hiçbişey yapamam dedi. Hastaneden çıktım, bahçedeki banka oturdum, kafa bir milyon, yanımdaki bankta ta bir çocuk oturuyor, ona dikkatli bakmadım, ta ki babası çocuğa dürüm ekmek getirene kadar...Sonra gördüm kü, yavrucak down sendromlu, başka rahatsızlıklarıda var galiba, çünkü ekmeğini çiğneyip, yutamıyor bile,gözümden gene sicim gibi yaşlar boşaldı, o meleğin yüzü gözümden hiç gitmiyor, dün geceden beri ağlamaktan, uykusuzluktan harap oldum, tek diyebildiğim, Allahım bi yol göster
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?