Göz pınarlarım kurudu artık:(

Benimle aynı şeyleri yaşayan birinden bu yorumu duymak,içime su serpiyor...Şu mübarek cuma gününün hatrına inşallah banada en yakin zamanda herşey yolunda,leke kaybolmuş derler
İnşallah üzme kendini gerçekten böyle şeyler gorulebiliyor ilerleyen haftalarda çoğunlukla kayboluyor ben internette çok araştırdım. Üzmedim de kendimi

aldıracaksın, çare yok, aldıracaksın... bizim aile içinde bu ve benzeri konulardan örnekler verirsem.... aldıracaksın, çare yok

çok zor bir dert Allah kimseye vermesin. aldirsin

Doğum yaptım, Allah bana sapasağlam nur topu gibi dünyalar tatlısı bir evlat verdi, Rabbime şükürler olsun...O zor dönemimde yaptığınız bu acımasız yorumlar beni çok kırmıştı, incitmişti, içimi yakmıştı Yorumlarınızı görmüştüm ama görmezden gelmiştim, cevap vermemiştim, Bugün cevap vermek geldi içimden

Aman bosver kimin ne dedigini :) cok sukur yavrun saglikli dogduya kim ne derse desin

bebeğiniz hayırlı olsun lütfen üzülmeyin sakinleşin siz üzülürseniz bebeğinizde hisseder annesi, benim yiğenimede doğana kadar down sendromlu bir bacağı bir bacağından sakat diye söylemişler gelinimize doğana kadar gözünden yaş eksik olmadı çok şükür sağlıklı doğdu inanıyorum ki sizin yavrunuzda sağlıklı dünyaya gelecek Rabbim eli ayağı düzgün hayırlı kul olmayı nasip etsin. Rabbimiz biz kulları için hayırlısını bilir lütfen üzülmeyin başka güvenilir sağlam doktora görünün

Çok sevindim. Allah hayırlı ömürler versin.

Aynısını yazicaktim yani bunu genelde duyuyoruz gebeliğin ilerleyen haftalarında geçiyor inşallah seninkide öyle olacaktır

Arkadasim ne olur stres yapma kendine ve bol bol dua et ikili taramada sonuçlar güzelse Allahin izniyle bi sorun çıkmaz ınsallah sen kalbini ferah tut inşirah suresi oku bol bol ınsallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canim

öncelikle eğer kırdıysam özür dilerim. bdv denen köşede dertleşmek için buradayız. ben kimseyi kırmak için buraya gelmedim. ailemde down sendromlu da, farklı bi hastalık nedeniyle üç-beş yüz bin lira para döküp de 3 aydan fazla zaman çocuğunu yaşatamayan da. hatta ölen o kuzenimi dedem bana anlatırken 80 yaşındaki adamın ilk kez ağladığını gördüm. kızının o 3 ay lık süreçte nasıl yıpranıp yaşlandığını, eğer çocuk bi şekilde yaşamış olsaydı halamın neler çekeceğini düşünüp.... her neyse...

bu bahsettiğim olayların etrafından başka özel durumlar da var, ne ben anlatmak isterim ne kimsenin yüreği kaldırır. ben benzeri bi filmi daha önce seyrettiğim için size filmin devamına yönelik bişey söylemiştim. Allah'a şükür çocuğunuz sapasağlam doğmuş, önemli olan da o değil mi? Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin, benim de temennim bu sanırım sizin ki de budur.

İstemeden kırdıysam tekrardan özür dilerim, mesajınızın sonundaki güneş gözlüklü kahveli emojileri gördüğüm için ben de çok sevindim. Umarım Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli huzurlu neşeli büyütsün, birliğinizi daim etsin etsin inşallah... :)

Geçmiş olsun, kesinliği olmayan bir şey için yıpratmayın kendinizi ve inşallah o leke de geçer ve sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız (inşallah hepimiz). Prenatal test yaptırmayı düşünmez misiniz? Yurt dışına gönderilen kan örneğiniz ile yapılıyor, biraz pahalı ama sendromlar konusunda %99'a kadar kesin sonuçlar veriyor diye biliyorum yani aklınızda soru işareti kalmaz, ne olup ne olmadığını öğrenmiş olursunuz.

Ayrıntılı ultrasonda hem kalbinde parlaklık hemde böbreklerinde büyüme vardı. Çöl şükür soğuma kadar hepsi düzeldi. Sağlıkla kucağına al

Merhaba:)Son durumunuz ne oldu ben de benzer bir durum yasiyorum. Ozel mesaj attim size. Kac gundur cok endiseliyim umarim mesajim ulasir cok tesekkurler

Lütfen ihtimaller yüzünden hamileliginizi kendinize zehir etmeyin benim yigenimede doğuma kadar kafa gelişimi geri dediler ablam hamileliği boyunca bu stresi yaşadı sonuç sapasağlam doğdu yiğenim siz kalbinizi ferah tutun ve kontrollerinizi ihmal etmeyin

K
İkili testiniz temiz çıkmış risk olsa çıkardı ki en kesin sonucu ikili test verio demişti doktorum kafaniza takip aglamayin doktorlar her zaman her ihtimali söylüyorlar ins saglikla kucağınıza alirsiniz

Benim küçük oğlumda da dedi doktor bunu kalpte parlama leke vs bişeyler aynen sizinki gibi sonra ben özel profösörün muayenehanesine gittim bakalım ne diyecek diye ve adam bana şöyle dedi kalpte leke var bu önemli birşey değil eskiden down Sendromundan şüpheleniyorduk ama yeni çalışmalar tek başına anlamı olmadığını ortaya koydu ben aslında bunu söyleme gereği bile duymuyorum diğer testler normal olunca ama dedi başka bir doktor sana kalpte şuvar buvar der sende koskoca profösör göremedi yazıklar olsun dersin diye anlatıyorum dedi ve sonuç 28 aylık çok sağlıklı ve afacan bir oğlum var sanada hayırlı doğumlar olsun sıkma canını inşallah sağlıkla doğar

Canım benim bebeğini aldırmayı düşünmüyosan hamileliğini zehir etmek dışında bi işe yaramaz bu moral bozukluğun. Tabi ki herkes çocuğunun sağlıkla olmasını doğmasını ister ama Rabbimin imtihanları bunlar. Moralini her koşulda yüksek tutmaya bakmalısın. Ayrıca testlerin, ense kalınlığı herşeyi normal çıkmış. Bence evhamlanıyosun doktorlar her ihtimali söylemek zorunda diye belirtmiştir bunu.
Benim de çocuğumun böbreğinde küçük bi leke olduğunu söylemişlerdi hamileliğim boyunca 29. Haftama kadar 3 defa ayrıntılı ultrasona girdim ama çocuğum sapasağlam doğdu şükür anne karnında tedavisi olmayan şeyler için hamileliğini kötü geçirmemelisin bence. Her gününün tadını çıkar ne olursa olsun. Sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…