Göz pınarlarım kurudu artık:(

İnşallah korktuğunuz gibi olmaz sağlıklıca evladınızı alırsınız kucağınıza

Anlamadiginiz bir sey var henuz kesin bir sey soylenmemis. Siz bu durumdaki bir anne adayina bu yorumu yaparak gunlerinin daha da uzuntulu gecmesine sebep olursunuz.

Kalsi ki down sensromlun denipde dunya saglikla gelen bir suri bebek var. Moral vermek gerekir.

Bi tanıdığada böyle demişlerdi hatta bebekte tümör var demişlerdi şuan doğdu çokta sağlıklı maşallah Üzmeyin kendinizi inşallah sizin bebeğinizde çok sağlıklı doğar iyi düşünün iyi olsun

bence hiç bişey yok bebeğinizde
bol bol dua edin
Allah ım korktuğunuzu vermesin inşallah daha beterinden de korusun

sonra yazın buraya da ayrıntılı v.s. ne yapılırsa

Canim test yaptirsan için rahat eder.biraz maliyetli ama kesin sonuç .insallah korktugun korkuları yaşatmanın Allah

Bende hamile kalmadan önce ara sıra duyardım, işte doktor şunları dedi, ama bebek sapasağlam doğdu , doktorlar yanılabiliyor diye ama insan kendi yaşadı mı öyle olmuyormuş, dün nasıl paniklediğimi size anlatamam.Kesin bir sorun var yoksa kalptte leke neden olsun diye sorguladım, nereye gideceğimi bilemedim.

İnşallah geçer ve tahmin edildiği gibi bişey yoktur. inşallah bebeğinizi sağlıklı kucağınıza alır çok güzel günleri birlikte yaşarsınız... Bu geçen sürede Allah yardımcınız olsun.

endişe etme 1 aya duzelir. sakin ol. iyi beslen, stresten uzak dur.

Cok dua edin ben duanin gucune inananlardanim insalkah melegii saglikla kucaginiza alirsiniz insallah olumsuz hicbirsey cikmaz

İçinizi ferah tutun canınızı sıkmayın. İyi düşünün iyi olsun

Canim hamilelikte neler soyleniyorda sağlıcakla doguyor melekler. Bol bol dua et. 2 tanidigim kiside de down sendromlu teshisi kondu ikili teste hemde. Ancak ikiside saglikli dogdu. Biri 11yasinda digeri 7 aylik.

Ablama da Hamilelikte aynı şeyi söylediler. yüzde 10 Down sendromu riski var dediler. şimdi yeğenim 3 yaşında ve maşallah hiç bir şeyi yok. içinizi ferah tutun Allah ın izniyle hiç birşeyi yoktur.

İnşallah korktuğunuz gibi olmaz sağlıklıca evladınızı alırsınız kucağınıza

amin inşallah, sakin olmaya çalışıyorum, dün ordan oraya çok koşturunca üşütmüşüm, bugün yataktan çıkamadım, işe gidemedim,ateşlendim, boğazım çok kötü ağrıyor, içine jilet atılmış gibi sanki,ağladıkça da ateşim yükseliyor, nefes alamaz oluyorum, o yüzden ağlamayı bıraktım, Allah'a dua ediyorum,ona güveniyorum.Belki de gerçekten bir sorunu yok ama ben böyle kendimi harap ettikçe , bebekte kötü etkilenecek.Dua eden arkadaşlardan da Allah razı olsun

Sakin olun.eminim bir sey olmaz bu tarz durumlar oluyor amaaa

diyelim ki oldu tamam allah esirgesin ama olsa bile bebegi aldirmayacaksaniz emanet deyip sahip çıkacaksınız. Biliyorum bu durum uzaktan davulun sesi ama öyle güzel ki bu özel çocuklar ve öyle değerli anne babaları oluyor ki insan diyor hakikaten allah dağına göre kış veriyor

Çok yipratmayin kendinizi olacağı varsa her zaman ihtimal var. Dua edin...saglikli evlat isteyin.
daha durun, gücünüzü tuketmeyin
hele kuzunuz dogsun uyumadigi geceler için o enerjiye ihtiyacıniz olacak

Daha öncede birine yazmıştım burda.
Abimin eşi hamileyken down sendromlu olabilir dediler, kafasi normalden büyük dediler, erken doğum olabilir dediler, doğduktan sonra işitme testi yaptılar iki kulagida duymuyor dediler...
Maşallah sapasağlam bir bebek oldu simdi 6 yaşında.
Sizin böyle üzülüp kendinizi yipratmaniz sadece size ve bebeginize zarar verecek. Biliyorum elinizde değil ama takdiri ilahi.
Umarım bebeginize sağlıklı bi sekilde kavuşursunuz.
Dua etmeyi unutmayin.

Aynen üzülmemek elimde degil,kendimi ağlamamak için sıktıkça daha çok ağlıyorum,inşallah bebegim sapasaglamdir

aldıracaksın, çare yok, aldıracaksın... bizim aile içinde bu ve benzeri konulardan örnekler verirsem.... aldıracaksın, çare yok

Ah ben ne yapsam senin yine umudun var belki düzelir. Amniyon zarımda sıkıntı var .tıpta bile yeri olmayan bir şeyle , çok ender rastlanan bir şeyle boğuşuyorum.koca koca proflar bile bilmiyor anlamıyor . Benim de bebeğim çok sağlıklı ve kaç tane profa gittim .bekleyelimm düzelir dediler umut ettim hep .ama dün bir hevesle yine acbadm de bir perinotologa gittim . Umutsuz konuştu düzelmez dedi . Dünya başıma yıkılsa altında kalsam , kıyamet kopsa dedim . Dünden beri canlı bir cenazeyim . Biliyorum ki o zar düzelmeyecek ve sapasağlam kız bebeğim yaşamayacak ve ne zaman olacak bilmiyorum . Ölüp ölüp diriliyorum dünden beri . Ne uyku, ne yemek , ne yaşama isteği . Ağlamaktan helak oldum gözlerim şiş . İçimdeki o sabiye çok acıyorum unutmak istiyorum onu, alışmak istemiyorum .ölüyorrumm sanki nefes alamıyorum .Dünden beri çok isyan ettim neden diye . Şimdi sağlıklı düşünmeye çalışıyorum. Sabır diyorum . Umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın . İnşallah ilerleyen kontrollerinde sorun çıkmaz .Allahım yardım etsin bizlere .

Benim bebeğimde de vardı. 16. Hafta söyledi. Yirmide yine vardı. Üniversite hastanesinde kalp ekosu çektirdik. Hatta doktorum ilerleyen haftalarda geçecektir içiniz rahat etmiyorsa gidin demişti. Gittik herşey normal dedi. Beyazlık görünüyor ama bir sorun olsa diğer testlerde de sorun olurdu dedi. Bebeğim su an sekiz aylık herşey normal. Bence bu kadar üzülme geçici bir durumda olabilir. Gebeliginin ilerleyen dönemlerinde kaybolur büyük ihtimalle. Üzülmen hem sana Hem bebeğine zarar

Aminnn....Bu bebekleri bize veren Allah,o isterse kucagımıza almak nasip olacak,nasibimizde kaderimizde yoksa dünyadaki en iyi profesor gelse yapabilecegi bişey yok,sürekli dua ediyorum,yalvarıp yakarıyorum.ilerleyen haftalarda bende sizin gibi perinatologlara gidecem,başkada yapabilecegim yok zaten Acınızı şu an içimde hissediyorum,Allaha teslim olacaz,sabır çekecez

Benimle aynı şeyleri yaşayan birinden bu yorumu duymak,içime su serpiyor...Şu mübarek cuma gününün hatrına inşallah banada en yakin zamanda herşey yolunda,leke kaybolmuş derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…