• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı goz pInarlarimdaki morluk

Bu tur tarifleri yapsam bile devam ettiremiyorum zaten. Kozmetikte de duzenli kullanma aliskanligim hic yok. Cozumu su ve yastikta buldum diyebilirim. Eskiye gore daha iyi durumdalar. Bir de ben sigara iciyorum isin kotusu :KK43:
sigara cildin düşmanı canım zaten.ben içmiyorum.bendede bazen beyaz yağ bezecikleri çıkıyordu.3-5 tane çıkıyordu bazen.garnier saf ve temiz var ya ondan düzenli yaptım 1 ay boyunca.o bezecikler kendiliğinden çıktı.tamamen geçti.şimdi hergün yapmıyorum haftada 1-2 kez yapıyorum ama çok memnunum kesinlikle çok işe yarıyor

sigara cildin düşmanı canım zaten.ben içmiyorum.bendede bazen beyaz yağ bezecikleri çıkıyordu.3-5 tane çıkıyordu bazen.garnier saf ve temiz var ya ondan düzenli yaptım 1 ay boyunca.o bezecikler kendiliğinden çıktı.tamamen geçti.şimdi hergün yapmıyorum haftada 1-2 kez yapıyorum ama çok memnunum kesinlikle çok işe yarıyor

Evet malesef sadece cilt sac olsa iyi, tum vucudu etkiliyor. O zehir o kadar agir geliyor ki vucuda :KK43: Bir ara birakmistim, uykularim bile daha guzeldi sanki, vucudum dinlenmis kalkiyordum. Simdi az da olsa iciyorum malesef..

Yag bezeleri bende de olusuyor bazen ama sonra kendiliginden geciyor. Makyajla ilgisi olabilir mi acaba onun?

Makyaj bi de cilt tipiyle alakasi var sanirsam..genelde yagli ciltlerde yag bezesi oluyo..benim cildim kuru yag bezesi de cok azdir sivilce de..fakat siyah nokta oluyo bende de..ha bu arada bence makyaj malzemeleri arasinda en zararlisi fondoten ...bence zadece ozel gunlerde kullanilmali..

Evet malesef sadece cilt sac olsa iyi, tum vucudu etkiliyor. O zehir o kadar agir geliyor ki vucuda :KK43: Bir ara birakmistim, uykularim bile daha guzeldi sanki, vucudum dinlenmis kalkiyordum. Simdi az da olsa iciyorum malesef..

Yag bezeleri bende de olusuyor bazen ama sonra kendiliginden geciyor. Makyajla ilgisi olabilir mi acaba onun?
sanmıyorum canım ya.makyaj çok yapan biri değilim ama çıkıyordu.cildiyeci istersen çekeriz onları demiştide korkmuştum ben.garnierı bi kullan canım ama düzenli olarak kullan.işe yarıyor

Back
X