- 20 Ocak 2010
- 47.194
- 175.142
- 1.123
- 44
Gözün koyu kahveyse zor zaten ama farı gözün alt kısmına sürerek deneyebilirsin içine değilKahve sürmem yok ama far olur mu ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün koyu kahveyse zor zaten ama farı gözün alt kısmına sürerek deneyebilirsin içine değilKahve sürmem yok ama far olur mu ki
Tamamen koyu değil bi bakıyorum siyah gibi bi bakıyorum açık kahve gibi. Evet siyah eyeliner çekince alta üste daha güzel oluyor ama, bilmiyorum bir ton falan fark ettirmez mi ?Kopkoyu bir kahverengiye ne sursen acilmaz.
Benim gozler ela ama oyle her bakana belli etmiyor kendini :))
Makyaj tuyosu olarak mor gul kurusu ve dumanli gozler dahada belirginlestiriyor diyorlar elayi ve yesil gozu.
Yalan yok denedim ama pekte memnun kalamadim belki ben beceremedim.
Acikcasi aglayinca bir de guneste belirginlesiyor benimkiler.
Diger sekilde bence siyah goz makyaji gozleri daha guzellestiriyor.
Sonucta gozler kopkoyu bir kahve bile olsa siyah dumanli makyajin yaninda guzel ve belirgin bir kahverengi ortaya cikiyor.
Nasıl olucak buPeki makyaj dışında göz renginde oynama yapabilen var mi. Oyle bir ton falan.
Fark edermi sence ?Gözün koyu kahveyse zor zaten ama farı gözün alt kısmına sürerek deneyebilirsin içine değil![]()
Erkekler pek sevmiyor galiba kahve gözü?Açık kahverengi bala dönüşüyor güneşte.
Ama koyu kahve gözle istersen amuda kalk yine aynı
Bende daha önce damlattim ama çok yakıyor ya.Nasıl olucak bueskiden arkadaşım gözüne limon damlatırdı belli bir süre daha açık olurdu rengi ama kısa bir süre ve o acı çekil ez onun için
ben kahverengi gözlerimi çok seviyorum. öyle erkekler sevmez diye bi genelleme tabi ki yok ama sevmezlerse de sevmesinler, umrumda değil. senin de umrunda olmamalıErkekler pek sevmiyor galiba kahve gözü?
Şansın yok diyorsun yani
Maşallah ben renkli gözü çok beğeniyorum.Benim Gözlerim yeşil. Toprak tonları giydigim de gözlerim daha da yeşil oluyor sanki.
Banyo deniz havuz bunlardan sonra daha da açık yeşil oluyor bu net.
Bak aklıma dusurdun simdi . Denesem miBu konuyu görünce aklıma geçen gün süslüsözlükte okuduğum bir başlık geldi: "bal ile göz rengi değiştirme" içeriği ise insanlar balı seyreltip gözüne damlatıyormuş ve 1 ay sonra kahverengi göz rengi yeşile çalan bir renge dönüşüyormuş.Siz yine de sakın denemeyin.
Göz rengi değiştircez diye kahverengi gözümüzden de olmayalım
![]()
Benimde fazla umrumda değil ama kendim bal rengini çok seviyorum .ben kahverengi gözlerimi çok seviyorum. öyle erkekler sevmez diye bi genelleme tabi ki yok ama sevmezlerse de sevmesinler, umrumda değil. senin de umrunda olmamalı
Evet koyu kahve ya .Ne renk ki goz rengin? Eger koyu kahveyse hic bozma, sıcacık oluyor o renk boncuk boncuk:)
Maşallah ben renkli gözü çok beğeniyorum.
Oda riskli sonucda.Kalici istiyorsaniz anca ameliyat..
Abidik gubidik seyler damlatmayin gozunuze.