göz rengini daha açık gösterebilen var mi ?

Kopkoyu bir kahverengiye ne sursen acilmaz.
Benim gozler ela ama oyle her bakana belli etmiyor kendini :))
Makyaj tuyosu olarak mor gul kurusu ve dumanli gozler dahada belirginlestiriyor diyorlar elayi ve yesil gozu.
Yalan yok denedim ama pekte memnun kalamadim belki ben beceremedim.
Acikcasi aglayinca bir de guneste belirginlesiyor benimkiler.

Diger sekilde bence siyah goz makyaji gozleri daha guzellestiriyor.
Sonucta gozler kopkoyu bir kahve bile olsa siyah dumanli makyajin yaninda guzel ve belirgin bir kahverengi ortaya cikiyor.
Tamamen koyu değil bi bakıyorum siyah gibi bi bakıyorum açık kahve gibi. Evet siyah eyeliner çekince alta üste daha güzel oluyor ama, bilmiyorum bir ton falan fark ettirmez mi ?

Benim Gözlerim yeşil. Toprak tonları giydigim de gözlerim daha da yeşil oluyor sanki.
Banyo deniz havuz bunlardan sonra daha da açık yeşil oluyor bu net.

Bu konuyu görünce aklıma geçen gün süslüsözlükte okuduğum bir başlık geldi: "bal ile göz rengi değiştirme" içeriği ise insanlar balı seyreltip gözüne damlatıyormuş ve 1 ay sonra kahverengi göz rengi yeşile çalan bir renge dönüşüyormuş. :KK70: Siz yine de sakın denemeyin. :KK47:Göz rengi değiştircez diye kahverengi gözümüzden de olmayalım:KK48:

Kalici istiyorsaniz anca ameliyat..
Abidik gubidik seyler damlatmayin gozunuze.

Bronzlasmak, ela gozluyum ben de ama acik ela degil bronzlastigim zaman neredeyse yesil gibi duruyor. Koyu renk fondoten kullanirsaniz ise yarayabilir belki.

Bu konuyu görünce aklıma geçen gün süslüsözlükte okuduğum bir başlık geldi: "bal ile göz rengi değiştirme" içeriği ise insanlar balı seyreltip gözüne damlatıyormuş ve 1 ay sonra kahverengi göz rengi yeşile çalan bir renge dönüşüyormuş. :KK70: Siz yine de sakın denemeyin. :KK47:Göz rengi değiştircez diye kahverengi gözümüzden de olmayalım:KK48:
Bak aklıma dusurdun simdi . Denesem mi

Back
X