göz rengini daha açık gösterebilen var mi ?

Gözün ne renk ki?
Koyu kahveyse açamazsın onu maalesef ne yapsan da

Bir aralar kurbağa çişi sıkma modası vardı :KK70:

Benimkiler kehribar rengi mesela, bildiğin bal kavanozunu güneşe tut ondan:KK70:

İnsanlar açık göz makyajı önermiş ama bende tam aksine
Siyah kalem ve koyu makyaj yaptığımda daha sarı duruyor
Mantıken gözün yanında daha koyu bir renk bulunduğunda, gözün rengi daha açık görünecektir :KK56:

Canım benim gözlerim ela. Saçlarım siyahken kahve gibi gozükuyordu. Şu an açık tarçın kızıl renginde. Ela gözüküyor, hatta daha açik ton.

Gözün ne renk ki?
Koyu kahveyse açamazsın onu maalesef ne yapsan da

Bir aralar kurbağa çişi sıkma modası vardı :KK70:

Benimkiler kehribar rengi mesela, bildiğin bal kavanozunu güneşe tut ondan:KK70:

İnsanlar açık göz makyajı önermiş ama bende tam aksine
Siyah kalem ve koyu makyaj yaptığımda daha sarı duruyor
Mantıken gözün yanında daha koyu bir renk bulunduğunda, gözün rengi daha açık görünecektir :KK56:
Burdaki önerileri deniyorum su an. Far falan aldım yanıma. Öyle bi fark görmedim . Bide koyu deneyim. Bal rengi iste tam istediğim . Peki bildiğin siyah göz hakkında ne düşünüyosun?

Canım benim gözlerim ela. Saçlarım siyahken kahve gibi gozükuyordu. Şu an açık tarçın kızıl renginde. Ela gözüküyor, hatta daha açik ton.
Benim saçlar normalde siyah. Gozlerimde siyahtı . Sonra açıldı kahve oldu. Bazen yine siyah oluyor bazen açılıyor. Benim de saçlar su anda koyu bakir ile kızıl karışımı. Peki siyah göz hakkında ne düşünüyosun. Kara gözlü kız? .

Hayır duymadım o benim gözlerimi sever ama bi ara gözlerimin rengi açıldı. Fotoğraflar da bile belliydi . Nasıl oldu anlamadım . Onunda açılmış hali daha bi hoşuna gitti o yüzden.

O halfe boşver, ara ara olmasi daha iyi. Sürekli acılmış olsa bu sefer de koyu hali daha hosuna gidecektir. :)

Sen etrafına güzel bak, hangi renk oldugu önemli degil :)

Benim de öyle boncuk boncuk koyu renkli gözler cok hosuma gidiyor, huzur kokuyor resmen :)

O halfe boşver, ara ara olmasi daha iyi. Sürekli acılmış olsa bu sefer de koyu hali daha hosuna gidecektir. :)

Sen etrafına güzel bak, hangi renk oldugu önemli degil :)

Benim de öyle boncuk boncuk koyu renkli gözler cok hosuma gidiyor, huzur kokuyor resmen :)[/QUOTE
Bildiğin kara göze ne diyorsun peki? Ne düşünürsün?

Bilmeemm. Renkli gözü kızı daha çok tutuyorlar.
hayatta en nefret ettiğim insan tipi başka bir erkeğin düşüncelerine göre hareket edenler. lafım size değil üstünüze alınmayın.
başka bir erkek sırf sizi beğensin diye şurda birisi gözüne kezzap damlat dese damlatacak gibisiniz. yapmayın. kendinizi sevin.
ha beğenmiyorsunuzdur, sevmiyorsunuzdur bu ayrı ama başka bir erkeğe göre yapmayın. onlar kim ki onların düşüncelerine göre bir şeylerinizi değiştiresiniz?

hayatta en nefret ettiğim insan tipi başka bir erkeğin düşüncelerine göre hareket edenler. lafım size değil üstünüze alınmayın.
başka bir erkek sırf sizi beğensin diye şurda birisi gözüne kezzap damlat dese damlatacak gibisiniz. yapmayın. kendinizi sevin.
ha beğenmiyorsunuzdur, sevmiyorsunuzdur bu ayrı ama başka bir erkeğe göre yapmayın. onlar kim ki onların düşüncelerine göre bir şeylerinizi değiştiresiniz?
Yok yok alınmadım da, şöyle bi sözlüklere bakıyorum hep renkli gözü tutuyorlar. İçime işlemiş bu yüzden .

İnsanlar kara göz u koyu kahve göze diyolar ama bildiğin siyahin fazla olduğu bi göz sence masun durur mu ?

Göz rengi ile masumiyetin ne alakası var anlamadım? Bu senin ruhunla ve duruşunla alakalı, ister zümrüt yeşili ister safir mavisi gözlerin olsun ruhunda masumiyet yoksa o gözden ancak fettanlık akar.

Yok yok alınmadım da, şöyle bi sözlüklere bakıyorum hep renkli gözü tutuyorlar. İçime işlemiş bu yüzden .
işlemesin, hele sözlükler. koca göbekli bir aptal ordusundan başka bir şey değiller.
oturup ona buna laf ediyorlar kendileri sanki bana manken. ki manken bile olsalar farketmez.
siz sağlıklı görebiliyorum diye şükredin.
ayrıca koyu renk de gayet güzel.

Göz rengine göre degisir benim gözlerim turkuaz kıyafete gör yeşil yada mavi gorunuyor. Siyah farla veya kalemle sanki daha acik renk gibi gorunuyor.

Burdaki önerileri deniyorum su an. Far falan aldım yanıma. Öyle bi fark görmedim . Bide koyu deneyim. Bal rengi iste tam istediğim . Peki bildiğin siyah göz hakkında ne düşünüyosun?

Ben gözleri genelde renklerinden dolayı değil
Şeklinden ve bakışlardan dolayı beğenirim
Mesela bence İranlı kadınların gözleri çok güzel, geneli koyu kahve ama ben çok beğeniyorum :KK37:

Bir de siyah değildir o elmascım, çok koyu kahvedir
Siyah göz olmaz zaten :KK5:

Back
X