- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
Ay aman sakın. Birinin körlüğüne sebebiyet vermek istemem.Bak aklıma dusurdun simdi . Denesem mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay aman sakın. Birinin körlüğüne sebebiyet vermek istemem.Bak aklıma dusurdun simdi . Denesem mi
Bende beyaz tenliyim. Bronzlasmak gibi bi niyetim hiç olmadı ya.Bronzlasmak, ela gozluyum ben de ama acik ela degil bronzlastigim zaman neredeyse yesil gibi duruyor. Koyu renk fondoten kullanirsaniz ise yarayabilir belki.
Verir vermesinede rengini açar mi ? Sen ondan haber ver. :)Yves rocher mürdüm rengi göz kalemi, kahve gözlere derinlik veriyor.
Güldüm valla. Beni gördün mü ki yakışıyor diyosun .Ay aman sakın. Birinin körlüğüne sebebiyet vermek istemem.Bence sana kahverengi göz daha çok yakışıyor
![]()
Bir yer de bol sogan yemenin goz rengini zamanla actigini okumustum. Denemesi bedava http://hatunzade.com/sogan-kuru-ile-goz-renginizi-degistirin/Bende beyaz tenliyim. Bronzlasmak gibi bi niyetim hiç olmadı ya.
Açmaz. Öyle bi teknoloji olsa emin ol türkiye'de baya iş yapardı.Verir vermesinede rengini açar mi ? Sen ondan haber ver. :)
bu bir kıstas mı?Erkekler pek sevmiyor galiba kahve gözü?
Evet koyu kahve ya .
Yiyelim de yanımıza kimse yaklaşmasın. Kendi kendimize aynalarda bakalım kendimizeBir yer de bol sogan yemenin goz rengini zamanla actigini okumustum. Denemesi bedava http://hatunzade.com/sogan-kuru-ile-goz-renginizi-degistirin/
E beniiimmm hic bi yerime elletmedim valla :)Açmaz. Öyle bi teknoloji olsa emin ol türkiye'de baya iş yapardı.
Burnunu yaptırmayan dudaklarını şişirmeyen genç kalmadı neredeyse.
Bilmeemm. Renkli gözü kızı daha çok tutuyorlar.bu bir kıstas mı?
Bencede öyle ama bal rengine bayılıyorum.Gozlerin rengi onemli degil nasil baktigin onemli.
Hayır duymadım o benim gözlerimi sever ama bi ara gözlerimin rengi açıldı. Fotoğraflar da bile belliydi . Nasıl oldu anlamadım . Onunda açılmış hali daha bi hoşuna gitti o yüzden.Cok güzel iste sıcacık oluyor onlar :)
Elmas erkek arkadasından bu yönde bi laf mı çıktı ağzından? Sen sanki cok takılacak biri degil gibisin bu konuya?
Yok valla simdi de çok iyi gördüğüm söylenemez . :)Eee gozleriniz daha açık gözükür ise daha mı iyi göreceksin
Ya bırakın bunlarıYok valla simdi de çok iyi gördüğüm söylenemez . :)