Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
son yorumların beni benden aldı. gidip eski sevgilimin resmini açıp gözlerine bakıp bakıp ağlayayım birazBildiğin kara gözse eger var yaa, en en güzeli. Ben bakmaya doyamıyorum o gözlere :)
son yorumların beni benden aldı. gidip eski sevgilimin resmini açıp gözlerine bakıp bakıp ağlayayım biraz![]()
Kehribar bu sekil mi oluyor?Bir de esas insan göz rengi kahverengidir, boşver
Diğer renkler hep mutasyon sonucu oluşmuştur, hepimiz mutasyonuz
Bildiğin kedi gözü gibi benimkiler mesela sarı sarı![]()
Hava mi atıyon gıBenim gozler de kirmizi ya da mavi giyersem mavi gorunuyor, yesil giyersem kedi gozu gibi oluyor, normalde yesil.
Bi de kesinlikle koyu renk makyaj yapinca goz rengim daha acik gorunuyor.
Böyle beslenerek mi değişmiş göz renkleri .Internette vegan beslenmenin goz rengini actigini savunan insanlar vardi arastir istersen. Hem saglikli bir yasam sekli hem de istegine kavusmus olursun. Benim gorduklerim kahverenginden ela yesil renge acilan goz renkleri olmustu. Bi tane de mavi olan gormustum. Youtuber olanlar da var.
İste tam benim istediğim .Bir de esas insan göz rengi kahverengidir, boşver
Diğer renkler hep mutasyon sonucu oluşmuştur, hepimiz mutasyonuz
Bildiğin kedi gözü gibi benimkiler mesela sarı sarı![]()
Öyle deneyim birde.Benim gözlerkahverengi. Koyu renk makyajla biraz daha açık görünüyor ama neticede yine de kahverengi![]()
Kehribar bu sekil mi oluyor?![]()
İste tam benim istediğim .
Aynen onu iddia ediyorlardi. Amaclari goz rengi degistirmek degilmis ama baya bir insanda olusan bir sey sanirim vegan beslenmeye basladiktan sonra. Benim de dikkatimi cekmisti ama uzun uzadiya arastirmadim birkac youtube videosu gordum bununla ilgili bir de redditte subreddit vardi yanlis hatirlamiyorsam.Böyle beslenerek mi değişmiş göz renkleri .
E bunlar kehribarsa bal rengi hangisiBu biraz daha kahverengi gibi duruyor bunun daha açığı
Bulmaya çalışayım bir dakika
![]()
![]()
Bunlar gibi daha sarımsı![]()
E bunlar kehribarsa bal rengi hangisi![]()
O zaman lens takmayı dene bence
Çünkü göz rengi saç rengi gibi değil ki değişmez
Kurbağa çişi bir ara çok modaydı cesaret edebilirsen, bir şey diyemem![]()
Kurbaga cisi mi
Kurbaganin cisini nasil bulmuslar ayol![]()
Ben internetin yalancısıyım
Sıkınca yeşil oluyormuş
İnsanlar mok bulsa sürecek güzellik için
Belki de sürüyorlardır bir yerlerde tabi bilmiyorum![]()
Ahahahah valla bence suren vardir. Bi kadin vardi unlu manyaklardan, guzellik icin milletin kaninda banyo yapiyormus. Bunu yapan bir cinsiz sonucta, mok da sureriz![]()