göz rengini daha açık gösterebilen var mi ?

Benim gözlerkahverengi. Koyu renk makyajla biraz daha açık görünüyor ama neticede yine de kahverengi:D

Bir de esas insan göz rengi kahverengidir, boşver

Diğer renkler hep mutasyon sonucu oluşmuştur, hepimiz mutasyonuz :KK53:

Bildiğin kedi gözü gibi benimkiler mesela sarı sarı :KK70:

Internette vegan beslenmenin goz rengini actigini savunan insanlar vardi arastir istersen. Hem saglikli bir yasam sekli hem de istegine kavusmus olursun. Benim gorduklerim kahverenginden ela yesil renge acilan goz renkleri olmustu. Bi tane de mavi olan gormustum. Youtuber olanlar da var.

Benim gozler de kirmizi ya da mavi giyersem mavi gorunuyor, yesil giyersem kedi gozu gibi oluyor, normalde yesil.
Bi de kesinlikle koyu renk makyaj yapinca goz rengim daha acik gorunuyor.

Bir de esas insan göz rengi kahverengidir, boşver

Diğer renkler hep mutasyon sonucu oluşmuştur, hepimiz mutasyonuz :KK53:

Bildiğin kedi gözü gibi benimkiler mesela sarı sarı :KK70:
Kehribar bu sekil mi oluyor?
tumblr_ll221qgBjA1qftins.jpg

Internette vegan beslenmenin goz rengini actigini savunan insanlar vardi arastir istersen. Hem saglikli bir yasam sekli hem de istegine kavusmus olursun. Benim gorduklerim kahverenginden ela yesil renge acilan goz renkleri olmustu. Bi tane de mavi olan gormustum. Youtuber olanlar da var.
Böyle beslenerek mi değişmiş göz renkleri .

Böyle beslenerek mi değişmiş göz renkleri .
Aynen onu iddia ediyorlardi. Amaclari goz rengi degistirmek degilmis ama baya bir insanda olusan bir sey sanirim vegan beslenmeye basladiktan sonra. Benim de dikkatimi cekmisti ama uzun uzadiya arastirmadim birkac youtube videosu gordum bununla ilgili bir de redditte subreddit vardi yanlis hatirlamiyorsam.

E bunlar kehribarsa bal rengi hangisi:confused:

Açıkçası hiçbir fikrim yok Türkçesi hakkında
İngilizcede "amber" diyorlar
Ben de bu sene öğrendim ela deyip geçiyordum önceden :KK70:
Sanırım bizdeki bal, kehribar aynı şey için kullanılıyor ya da ben öyle kullanıyorum zaten fikir birliğine varmak zor, varamadık yani :KK70:

Ben internetin yalancısıyım :KK70:
Sıkınca yeşil oluyormuş :KK70:

İnsanlar mok bulsa sürecek güzellik için
Belki de sürüyorlardır bir yerlerde tabi bilmiyorum :confused:

Ahahahah valla bence suren vardir. Bi kadin vardi unlu manyaklardan, guzellik icin milletin kaninda banyo yapiyormus. Bunu yapan bir cinsiz sonucta, mok da sureriz :deli:

Back
X