Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hımm sanki siyah sürme gözü daha koyu gösteriyor gibi geldi. Acaba hiç daha açık gösteren var mi diye.Güneşe bakınca
Gri göz farı beyaz göz kalemi gözü daha büyük gösterir, dumanlı makyaj da gözü ortaya çıkarır ama gözün rengi neyse odur açılmaz.
Anaaamm bende ergenlikte sayılırım 19 yaşındayım . Fayda etmismiydi . Nasıl yaptın .düşünce gücüyle göz rengi değiştirme diye bir şeyler vardı ortaokulda onu deneyip duruyodum. yaşasın ergenlik![]()
ayy evet ya hatırladım şimdi gözlerim masmavi oldu evet evet diyordum koşup aynaya bakıyordum sonuç hüsran kepçe kulaklarım ve koca burnum içinde aynı şeyleri düşünüyordum işin garibi sanki onlar dahada büyüyordu düşündükçe.neyseki kestirdim kırptırdım onlar mis oldu arada can sıkıntısı lensde takarım al sana renkli gözdüşünce gücüyle göz rengi değiştirme diye bir şeyler vardı ortaokulda onu deneyip duruyodum. yaşasın ergenlik![]()
Yaaa gözlerini yerim senin. MaşallahBeyaz ya da krem rengi goz kalemini gozumun alt ve ic kismina suruyorum ben gozu hem iri hem de acik renkli gosteriyor. Benim gozlerim cimen yesili; daha acik bir hale geliyor.
Hele hele
Tesekkurler canim, sana da masallah :-*Yaaa gözlerini yerim senin. Maşallah
Benim gözler koyu kahve canımTesekkurler canim, sana da masallah :-*
Ama lens de yapay bisey ya sonucda. Ben doğal güzel açık renk olmasını istiyorum . Mesela açık kahve de olur.Renkli gozluysen ota boka rengi degisiyor da net kahveyse ne yapsan farkli gosteremezsin. Kahvesi daha da ortaya cikar makyajla.
Tek care lens. Cok dogal gorunen lensler var diyorlar. Ben daha dogalina rastlamadim yani kim taksa belli oluyor lens oldugu.
Bir de renkli lens kullananlar istikrarli olurlarsa daha hos oluyor bence. Bir gun kahve bir gun mavi olursa gulunc oluyor.
Kahve sürmem yok ama far olur mu kiGözün kahveyse kahve sürme çekersen daha yeşil görünür, yeşil sürme veya mavi sürme çekersen daha kahve görünür
benim gözüm öyle en azindan ne yeşil ne kahve göz rengim tam bilmiyorum ne renk yani ama öyle oluyor bende![]()
Şansın yok diyorsun yaniEla olunca genellikle daha acik gözüküyor ne yaparsan yap![]()