Göz seyrimesi

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.142
26.882
798
Arkadaşlar hani annelerimiz falan işte sol gözüm atıyor denedim kötü oluyor sağ gözüm seyriyor şu oluyor derler ya sağ göz sağlığa sol göz varlığa mı ne derler ya da tam tesi mi bilemedim ama benim son bir aydır o kadar çok sol gözüm seyriyor ki artık burada yazmaya karar verdirdi yani sizler gözünüz seyridiğinde falan başınıza gelen bir şeyler oldu mu ALLAH korusun tabii kötü şeylerden ama bilemedim ya da gözlerim yorgunluktan mı oluyor ?

Televizyon programına katılan bir göz doktoruna göz seğirmesi dorulduğunda bunun çok önemli olmadığını söylemişti genelde stres kaynaklı olabilirmiş eğer uzun süre devam ederse ki bir aydan fazla bir süreyi belirtmişti o zaman inceleme yapılır ama onun dışında çok mühim değilmiş için rahat etmiyorsa git bir göz doktoruna o açıklar sana durumunu

benim adet öncesi solgözüm seğrimeye başlıyo adet olunca geçiyo. daha önce böyle bişey yoktu, bebek istiyoruz vücudum bana böyle blirtiler vererek bu ayda hamile değilsin boşuna ümitlenme diye mesaj veriyo. her ay olunca bu anlamı çıkardım :KK53:

benim adet öncesi solgözüm seğrimeye başlıyo adet olunca geçiyo. daha önce böyle bişey yoktu, bebek istiyoruz vücudum bana böyle blirtiler vererek bu ayda hamile değilsin boşuna ümitlenme diye mesaj veriyo. her ay olunca bu anlamı çıkardım :KK53:
ben de bu ay umutla bekliyorum adetime 8 gün var :) ben de umutlanmasam mı hehehe her ay beklemedeyim umutla ama bakalım

Aynısı bende de var son bir aydır sol gözüm atiyo. Benim sol gözüm ne zaman atsa biseylere üzülüyorum. Bu ara yine üzüldüğüm şeyler oldu .
Bugün azaldı bakalım .

Ben ne zaman asiri derecede streslensem ya da üzülsem bende de olabiliyor. Uykusuzluktan da olabilir

Eskiler derki göz seğirince söylemeyin ben o kadar şey görüyorum söylemiyorum ben bir seğirince sen herkese söylüyorsun :KK48:

Ben ne zaman asiri derecede streslensem ya da üzülsem bende de olabiliyor. Uykusuzluktan da olabilir
ben bu sıralar çok stresliyim kpss çalışıyorum kaynanamgilde bir aydan fazladır bende çalışmam engelleniyor sınava düz hesap kaldı diyeceğim 3 ay :( ondan da atabilir gerçi

Eskiler derki göz seğirince söylemeyin ben o kadar şey görüyorum söylemiyorum ben bir seğirince sen herkese söylüyorsun :KK48:
hiç duymadım canım ama bir aydır neredeyse seğiriyor annem de pek iyiye saymaz ama ona demedim içimi karartır diye :D

Aynısı bende de var son bir aydır sol gözüm atiyo. Benim sol gözüm ne zaman atsa biseylere üzülüyorum. Bu ara yine üzüldüğüm şeyler oldu .
Bugün azaldı bakalım .
ay inş benim de azalır canım stres oldum onun atması bile canımı sıkıyor kitaplara bakarken ufalayıp duruyorum gözümü

bende oluyor çoğunda strese bağlıyorum yorgun falan olunca artıyor ara sıra migrenim tutunca da oluyor 3 5 gün iinde geçiyor pek dert etmiyorum ama bazen ciddi olabiliyomuş geçenlerde bir forumda okudum

Son düzenleyen: Moderatör:
Saçmasapan batıl inançları resmen putlaştırıp olacağına inanıyoruz
İnandığımız zaman gerçekten oluyo öyle ki çekim yasasına göre nasıl düşünürsen öyle olur
Ve bu tarz hurafelere inanmak dine zarar verir
Annem sayesinde bende inanırdım ve hep kötü bi olay yaşardım artık inanmıyorum hiçbişey olduğu yok
Stres kaynaklı diye duymuştum ben de

Ben de çoğunluğu stresten diye biliyordum ama guatırdan kas hastalıklarından falan da oluyormuş hatta sinir hastalığı bile yapıyormuş

Son düzenleyen: Moderatör:
2 ay boyunca hergün benim gözümde sagli sollu segirdi.Baslarda iyi bişey olcak kötü bişey olcak diye yorumladim gecistirirdim baktım tik gibi bişey oluyor hala devam ediyor göz doktoruna felan gitcektim artik sonra fark ettim ki (biraz ailevi problemlerim vardi)sinir stres uykusuzluk derken bide çay kahve sigara yi normalde kullandigimdan 2 kat fazla iciyormusum.Onlari azaltim bi kac hafta sonra duzeldi şükür.

2 ay boyunca hergün benim gözümde sagli sollu segirdi.Baslarda iyi bişey olcak kötü bişey olcak diye yorumladim gecistirirdim baktım tik gibi bişey oluyor hala devam ediyor göz doktoruna felan gitcektim artik sonra fark ettim ki (biraz ailevi problemlerim vardi)sinir stres uykusuzluk derken bide çay kahve sigara yi normalde kullandigimdan 2 kat fazla iciyormusum.Onlari azaltim bi kac hafta sonra duzeldi şükür.
ben de bu dönemlerde aşırı stresliyim ondan olabilir

kuzum aynı bak benimde öyle sağ sol farketmıyor ne zman gözüm seğirse mutlaka üzülüp ağlıyorum.. günlerce aylarca seğirdiğini bilirim.. doktorada gittim tamamen psikolojik dedi doktor

kuzum aynı bak benimde öyle sağ sol farketmıyor ne zman gözüm seğirse mutlaka üzülüp ağlıyorum.. günlerce aylarca seğirdiğini bilirim.. doktorada gittim tamamen psikolojik dedi doktor
canım ben de de stres hat safada bir yandan kpss bir yandan bebek istiyoruz hayırlısı sağlıklısı salih ve saliha evlatlardan hepimizin yanında bana da tabii bir yandan milletin dırdırı annemin bacağındaki rahatszılık kafa çok dolu moral bozukluğundan ders çalışamaz oldum ama toparlamam lazım kendimi

canım ben de de stres hat safada bir yandan kpss bir yandan bebek istiyoruz hayırlısı sağlıklısı salih ve saliha evlatlardan hepimizin yanında bana da tabii bir yandan milletin dırdırı annemin bacağındaki rahatszılık kafa çok dolu moral bozukluğundan ders çalışamaz oldum ama toparlamam lazım kendimi
İşte bu yuzden seğiriyor gözün canım ve sen seğiriğini düşündükçe geçmiyor psikolojik başlıyor düşünme onu hiç unutmaya çalış geçicektir

İşte bu yuzden seğiriyor gözün canım ve sen seğiriğini düşündükçe geçmiyor psikolojik başlıyor düşünme onu hiç unutmaya çalış geçicektir
haklısın canım bir haftadır olmuyor çok şükür psikolojim çok karışık ve kafa çok yorgun

Back
X