Ve sevilmedigimi hissediyorumHayırlı aksamlar.Sormak istedigim 3 kisi sohbet ederken karşıdaki kişi hep yanınızdaki arkadaşınıza bakarak anlatıyorsa ve sizinle göz teması kurmuyorsa ne hissedersiniz?Bu onu daha degerli mi bulduğunu gösterir,ve ya daha önemsediğini ya da sizi umursamadığını.Benimle.göz kontagi kurulmadiginda degersiz hissediyorum ve sinir oluyorum.Boyle durumlarda ne yapilmali,tesekkur ederim
en azindan ayni ortamdasiniz ya hani ,birliktesiniz ve o da sizi dinliyor.Saygi duyulup bir ona bir de digerine bakilmali di mi.bu da bir adaptır diye dusunuyorum.Ben gerçekten sevmediğim,önemsemedigim insanla göz teması kurmam.
İçimden gelmez.
O yüzden bence doğru hissediyorsun.
Evet normali bu hatta sevmediğim,hoslanmadigim insanla böyle ortama girmemeye caliairim ben olsam.en azindan ayni ortamdasiniz ya hani ,birliktesiniz ve o da sizi dinliyor.Saygi duyulup bir ona bir de digerine bakilmali di mi.bu da bir adaptır diye dusunuyorum.
Aslında bulunduğun ortamda göz teması kurarak dialog kurmak da görgü kurallarından biridir.Hayırlı aksamlar.Sormak istedigim 3 kisi sohbet ederken karşıdaki kişi hep yanınızdaki arkadaşınıza bakarak anlatıyorsa ve sizinle göz teması kurmuyorsa ne hissedersiniz?Bu onu daha degerli mi bulduğunu gösterir,ve ya daha önemsediğini ya da sizi umursamadığını.Benimle.göz kontagi kurulmadiginda degersiz hissediyorum ve sinir oluyorum.Boyle durumlarda ne yapilmali,tesekkur ederim
işte ayıp olmasın diye konuştuklarımız böyle tepeye çıkıyor .Sevgiyi bırakın düpedüz terbiyesiz. İnsan sevmese bile biraz saygı gösterir.
Aynı tavır takınırım böylelerine.
ne kadar guzel bir yorum.Dogru soyluyorsunuz.Aslında bulunduğun ortamda göz teması kurarak dialog kurmak da görgü kurallarından biridir.
Sizinle ilgili olduğunu düşünmeyin. Mutlaka o kişi kim tarafından kabul görülmek istiyorsa o kişiye doğru yönelerek konuşuyordur. Bu da o kişinin özgüvensiz olduğunu gösterir.
Onun daha iyi anlayacağını düşünüyordur olabilir yaniHayırlı aksamlar.Sormak istedigim 3 kisi sohbet ederken karşıdaki kişi hep yanınızdaki arkadaşınıza bakarak anlatıyorsa ve sizinle göz teması kurmuyorsa ne hissedersiniz?Bu onu daha degerli mi bulduğunu gösterir,ve ya daha önemsediğini ya da sizi umursamadığını.Benimle.göz kontagi kurulmadiginda degersiz hissediyorum ve sinir oluyorum.Boyle durumlarda ne yapilmali,tesekkur ederim
yorumunuz cok guzel ,peki neden o kisiye karsi ozguvensiz hissediyor da bana karsi hissetmiyor sizceAslında bulunduğun ortamda göz teması kurarak dialog kurmak da görgü kurallarından biridir.
Sizinle ilgili olduğunu düşünmeyin. Mutlaka o kişi kim tarafından kabul görülmek istiyorsa o kişiye doğru yönelerek konuşuyordur. Bu da o kişinin özgüvensiz olduğunu gösterir.
en azindan ayni ortamdasiniz ya hani ,birliktesiniz ve o da sizi dinliyor.Saygi duyulup bir ona bir de digerine bakilmali di mi.bu da bir adaptır diye dusunuyorum.
"Siz devam edin" diyip ortamı terkederim.Hayırlı aksamlar.Sormak istedigim 3 kisi sohbet ederken karşıdaki kişi hep yanınızdaki arkadaşınıza bakarak anlatıyorsa ve sizinle göz teması kurmuyorsa ne hissedersiniz?Bu onu daha degerli mi bulduğunu gösterir,ve ya daha önemsediğini ya da sizi umursamadığını.Benimle.göz kontagi kurulmadiginda degersiz hissediyorum ve sinir oluyorum.Boyle durumlarda ne yapilmali,tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?