- 14 Kasım 2014
- 328
- 269
- 103
- Konu Sahibi pismanperi
-
Doğru hissetmişsiniz çok depresif bir ruh halindeyim sanki bir kaç tane bina üstüme yıkılmış ayağa kalkmaya çalışıyorumÇok depresif hissettim yazılarını..
Yapma böyle, zaman akıp geçiyor onu en iyi şimdi değerlendirebilirsin..
Üzme kendini, bir psikolog ile görüş destek al.
Güne kahve içerek başla, sabah müzik dinle. Uykunu iyice al. Mutlu ol..
Bunlara hiç hiç lüzum yok.Doğru hissetmişsiniz çok depresif bir ruh halindeyim sanki bir kaç tane bina üstüme yıkılmış ayağa kalkmaya çalışıyorum
birdaha muhattap olma cnm onune bak zaten bosanmissin hayatini ele geçirmesine müsade etme bence egosundan dönüp dolaşıp senle konuşuyor o.Evet çok saygısızlaştı çocuk oyuncağına döndü karşımda dimdik duran biri olamadığı için devamlı ders vermeye çalışıp giden biri oldupu için her ainirlendiğinde bitti dediği için küfrü hakareti hak sayfığı için ve hiç adam gibi gitmediği için
Bana da öyle geliyor dursun cebimde m çok uzun zamandır görüşmüyorum açmıyorum telefonlarını cevap vermiyorum mesjlarınabirdaha muhattap olma cnm onune bak zaten bosanmissin hayatini ele geçirmesine müsade etme bence egosundan dönüp dolaşıp senle konuşuyor o.
engelle en kestirmesi arıyamasın kafandan atBana da öyle geliyor dursun cebimde m çok uzun zamandır görüşmüyorum açmıyorum telefonlarını cevap vermiyorum mesjlarına
Sadece tel aramalarında engelli değil onun dışında heryerden engelledim zatenengelle en kestirmesi arıyamasın kafandan at
Haklısınız çok teşekkür ederim ilginiz için net olabilmek dik durabilmek en doğrusu. Bugün ağladığımız birşeye yarın olmadı diye şükrediyoruzEvet insan kotulugu hep kendine yapiyor. Gecen sene bosansaydim bugun "Avukat varmi diye konu acmaz"cocugumun gelecegi icin napabilirim diye akil istemezdim. Sen bosanmissin geriye bakma sakin. Burda cizi diye biri vardi. Evliligim pisi pisine bitti diye. Cok agladi, kahroldu. Simdi evleniyormus. Coook mutluymus. Sen prangandan kurtulmussun. Ben yapamadim ve bir bebegim var artik. Uzme kendini. Guzelles ve aska inan.
Sizle konuşmak bana berzaman çok iyi geldi, tam da dediğiniz gibi yapıyorum kendime kızıyorum yerden yere vuruyorum neden döndüm neden tekrar yaptım diye anck dediğiniz gibi hiçbir keşkem ve acabam yok geldiğim noktada. Bu noktadan hiç bakmamıştım dah önce yeni bir pencere açtınız bana yine çok teşekkür ederimNiye uzuldugunu anlamadim. Eski esinle tekrar gorusmussun bir sans vermissin olmamis. Bir daha da vermezsin olur biter. Kendine mi kiziyorsun? Kendinle mi hesaplasiyorsun? Butun bunlar o yuzden mi? Eger tekrar denemeseydin icinde keskelerin olacakti. Denedin ve olmadi. Sen yine ayni sensin. Birsey kaybetmedin. Aksine buyuk bir tecrube kazandin. Bosyere zulmetme kendine. Hatalar da insan icindir. Hangimiz mukemmeliz ki? Ki bu haya degil bence. Bir kez daha denemek istemissin bakmissin olmamis. Simdi toparlan. Hayat devam ediyor. Artik keskelerin kalmadi. Onunde kocaman bir hayat var. Onune bak. Bu da boyle bir aniydi de gec.
Ben de bosandim. Belki biliyorsundur. Bir oglumuz var. Yaklasik 4 sene oldu ayrilali. Ve o gorusmek ustedigini bizsiz yapamadigini soykedi. Oglum da ucumuzun birarada olmasini cok istiyor. Bense ayni seyleri yasamaktan korktugum icin adamin degisip degisnedigini ya da hatalarinin farkina varip varmadigini gozlemlenek icin arada sirada gorusuyoruz. Oglum bu durumdan cok mutlu. Ben suan seyirci konumundayim. Baktim olmuyor kaybedecegim birsey yok biter gider. En azindan keskelerim olmaz. Oglum da neden denemedin anne demez. Hatakar insanlar icin. Hata yapmaktan korkma. Boyle boyle buyuyoruz cunku. Olmamis bitmis. Keskeler yasamayacaksin artik. Eminsin onunla olmayacagina. Herseyi arkada birak yeni hayatina merhaba de. Onunde guzel bir hayat seni bekliyor.Sizle konuşmak bana berzaman çok iyi geldi, tam da dediğiniz gibi yapıyorum kendime kızıyorum yerden yere vuruyorum neden döndüm neden tekrar yaptım diye anck dediğiniz gibi hiçbir keşkem ve acabam yok geldiğim noktada. Bu noktadan hiç bakmamıştım dah önce yeni bir pencere açtınız bana yine çok teşekkür ederim
Olmyacak evet eminim. Dilerim sizin için en hayırlısı olur sizin evladınız var dilerim eşiniz hatalarını anlayarak düzelterek gelmiştir size ve bir daha kötü günler yaşamazsınızBen de bosandim. Belki biliyorsundur. Bir oglumuz var. Yaklasik 4 sene oldu ayrilali. Ve o gorusmek ustedigini bizsiz yapamadigini soykedi. Oglum da ucumuzun birarada olmasini cok istiyor. Bense ayni seyleri yasamaktan korktugum icin adamin degisip degisnedigini ya da hatalarinin farkina varip varmadigini gozlemlenek icin arada sirada gorusuyoruz. Oglum bu durumdan cok mutlu. Ben suan seyirci konumundayim. Baktim olmuyor kaybedecegim birsey yok biter gider. En azindan keskelerim olmaz. Oglum da neden denemedin anne demez. Hatakar insanlar icin. Hata yapmaktan korkma. Boyle boyle buyuyoruz cunku. Olmamis bitmis. Keskeler yasamayacaksin artik. Eminsin onunla olmayacagina. Herseyi arkada birak yeni hayatina merhaba de. Onunde guzel bir hayat seni bekliyor.
Olur mu olmaz mi bilmiyorum. Olmazsa da kaybedecegim birsey yok. Denedik olmadi derim. Oglumun da icinde ukte kalmaz. Aile olmayi cok istiyor cunku ama ben zamana yayiyorum. Boyle de devam etse olur. Arada bir beraber kahvalti, bazen ucumuzun gittigi bir sinema, bir oglen yemegi...bu sekilde de devam edebilir. Baktim olmuyor biter ya da bakti o yapamayacagiz bitsin derse hay hay derim. Onsuz da yasayabiliyorum sonucta.Olmyacak evet eminim. Dilerim sizin için en hayırlısı olur sizin evladınız var dilerim eşiniz hatalarını anlayarak düzelterek gelmiştir size ve bir daha kötü günler yaşamazsınız
Tekrar başlamak hataydı hem de çok büyük. Sonrasında inanmak daha d büyk hataydı şimdi ağladığım üzüldüğüm ayrılmış olmak değil, ısrarla dönmüş olmasına rağmen beni yine yerden yere vurarak yrılması ve aylar sonra çok insani bir ayrılık mesajı atması. Narsist gibi davrandı hep allak bullak etti beni çok güçsüz hissediyorum kendimi. Aptallık ettim inandım. Sanırım bende de bağımlılık sıkıntısı var burada okuyorum çok güçlü arkadaşlar var ven neden öyle olamıyorum
Ikinci bir şansın aptallık OLDUĞUNU düşünmüyorum . Belkide kafanda acabalar kalmaması için böyle gerekiyordur . Herseye bir hayır vardır . Süreç sancılı ama geçiyor . En azından eskisi gibi kalmıyor . Gün gelir ona dair bir göz yaşı kalmayacak üzülmeyin . Allah'a havale edip yolunuza devam edin .Çok haklısınız aptallığın dik alasını yaptım hemde düzelmiş olduğuna inandım meğer niyeti intikam almakmış anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?