• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz yaşlarım bitsin artık...

pismanperi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
328
269
103
Merhaba, arkadaşlar daha önce çok sıkıntılı bir evlilik süreci geçirdim forumda yazmıştım sonrasında boşanma ve tekrar görüşmeler neticesinde fazlasıyla bozulmuş bir psikoloji tarifi mümkün olmayan tahrifatla kalakaldım. Olur olmadık ağlıyorum celladımdan vazgeçemiyorum hayat sevincim bitti resmen ve ben neden bu halde olduğumu anlayamıyorum. Bir çözüm iatiyorum kafamdaki sorulara bana davranış biçimine kafayı yiyeceğim düşünmekten

Merhaba, arkadaşlar daha önce çok sıkıntılı bir evlilik süreci geçirdim forumda yazmıştım sonrasında boşanma ve tekrar görüşmeler neticesinde fazlasıyla bozulmuş bir psikoloji tarifi mümkün olmayan tahrifatla kalakaldım. Olur olmadık ağlıyorum celladımdan vazgeçemiyorum hayat sevincim bitti resmen ve ben neden bu halde olduğumu anlayamıyorum. Bir çözüm iatiyorum kafamdaki sorulara bana davranış biçimine kafayı yiyeceğim düşünmekten
Önce kafanızda bitirmeniz gerek bu durumu..çaresiz değilsiniz önce bunu bilin.

Boşandıktan sonra tekrar görüştük ama şu an görüşmüyoruz. Evet en büyük kötülüğü ben kendime ettim. Eskiden gülen eğlenen biriyken yerli yersiz ağlıyorum sürekli çok güçsüz hissediyorum kendimi haksızlığa uğramış hissediyorum

Boşandıktan sonra tekrar görüşmen sarsmış seni.
Zamanla geçecek, ona dair ne varsa def et.

sizi ağlatan neden zaten celladınız bugüne dek huzursz edenide bunu kabul edino_O görüşmeyin tatile gidin gezin psikoloğa gdin üzmesne izin vermeyn

Boşandıktan sonra vazgecememek??? o_O karşı taraf istedi galiba anlayamadım bu ironiyi ..

Tekrar başlamak hataydı hem de çok büyük. Sonrasında inanmak daha d büyk hataydı şimdi ağladığım üzüldüğüm ayrılmış olmak değil, ısrarla dönmüş olmasına rağmen beni yine yerden yere vurarak yrılması ve aylar sonra çok insani bir ayrılık mesajı atması. Narsist gibi davrandı hep allak bullak etti beni çok güçsüz hissediyorum kendimi. Aptallık ettim inandım. Sanırım bende de bağımlılık sıkıntısı var burada okuyorum çok güçlü arkadaşlar var ven neden öyle olamıyorum

Boşandıktan sonra vazgecememek??? o_O karşı taraf istedi galiba anlayamadım bu ironiyi ..
Ben boşanmak istedim sonra ısrarlarıyla görüştük sonra da beni suçlayrak yaptığı tüm hataları yanlışları bama yükleyerek suçlu hissettirwrek seni çok seviyorum ama ayrılıyorum dedi

Tekrar başlamak hataydı hem de çok büyük. Sonrasında inanmak daha d büyk hataydı şimdi ağladığım üzüldüğüm ayrılmış olmak değil, ısrarla dönmüş olmasına rağmen beni yine yerden yere vurarak yrılması ve aylar sonra çok insani bir ayrılık mesajı atması. Narsist gibi davrandı hep allak bullak etti beni çok güçsüz hissediyorum kendimi. Aptallık ettim inandım. Sanırım bende de bağımlılık sıkıntısı var burada okuyorum çok güçlü arkadaşlar var ven neden öyle olamıyorum
Bu yaşadıklarımızdan ders cikardiysaniz önünüze bakın artık kendi değerinizin farkında olun kimsenin sizi ezmesine böyle hissettirmesine izin vermeyin

Aldım hem de hayatımın dersini aldım ancak çok zor oluyor toparlanmam
Böyle hayatta darbe ala ala öğreniyoruz sanırım özellikle de kadınlar:(..

Umarım bir an önce toparlanırsınız pozitif olun lütfen benim iyi dileklerim ve dualarım sizinle.

Çok depresif hissettim yazılarını..
Yapma böyle, zaman akıp geçiyor onu en iyi şimdi değerlendirebilirsin..
Üzme kendini, bir psikolog ile görüş destek al.
Güne kahve içerek başla, sabah müzik dinle. Uykunu iyice al. Mutlu ol..

Ben boşanmak istedim sonra ısrarlarıyla görüştük sonra da beni suçlayrak yaptığı tüm hataları yanlışları bama yükleyerek suçlu hissettirwrek seni çok seviyorum ama ayrılıyorum dedi
alinma ama çok cacik olmuş bu ilişki çocuk oyuncagi mi bu ki ayrıl boşan tekrar görüş felan ..

alinma ama çok cacik olmuş bu ilişki çocuk oyuncagi mi bu ki ayrıl boşan tekrar görüş felan ..
Evet çok saygısızlaştı çocuk oyuncağına döndü karşımda dimdik duran biri olamadığı için devamlı ders vermeye çalışıp giden biri oldupu için her ainirlendiğinde bitti dediği için küfrü hakareti hak sayfığı için ve hiç adam gibi gitmediği için

Back
X