Gözaltı ışık dolgusu yaptıracaklar 2 kere düşünün

Merhaba hangi marka dolgu maddesi kullanıldı ve ne kadar süre gitti

Yüz yogası ve yüz masajı yapmanızı tavsiye ederim. Kan dolaşımını hızlandırır ve bu sorunu azaltır siniz

Bu konularda az çok bilgim var diye yazıyorum fotoğraları açamadım ama göz veya göz yakınına dolgu gerçekten tehlikeli o bölgelerde nekroz riski var keşke mezoterapi ve prp yaptırsaydınız şuan nasıl hala rahatsızlığınız var mı en son çare olarak cerrahi işlem yapılabilir düzeltme için birde bence yüzünüze bir işlem yapılcaksa gerekirse aylarca araştırma yapmak lazım doktor önerdi diye illa doğru yöntem olmuyor bazen maddi kaygılarla mneri yapabşliyorlar

Bende yeni yaptırdım. Sizde Kalıcılığı ne kadar oldu
Merhaba ben 2 sene kullanabildim. Yavaş yavaş eridi çok güzel bir görüntüdeydi çok memnundum. Şuan tamamen eridi. Yeniden yaptırmayı düşünüyorum çok memnun kaldım

Merhaba ben 2 sene kullanabildim. Yavaş yavaş eridi çok güzel bir görüntüdeydi çok memnundum. Şuan tamamen eridi. Yeniden yaptırmayı düşünüyorum çok memnun kaldım
Benimki şiş şiş kaldi ve erimedi 4 yil oldu.Eritmeye de calistik ama erimedi

Benimki şiş şiş kaldi ve erimedi 4 yil oldu.Eritmeye de calistik ama erimedi
Üzüldüm nerede yaptırmıştınız ne markaydı acaba ben prof estetik cerrah bir hekime yaptırmıştım 0.3-0.3 çok az dokundu ama o kadar güzel büyük bir fark yarattı ki. Belki size çok yüksek dozlarda yapılmıştır. 4 sene çok uzun ama çok kötü bir görüntüde ise dava açmayı düşünebilirsiniz sonuçta geçici vaadiyle yapılıyor

Dermatologdu.Ne bileyim ugrasmak istemedim.Eritmeye calisti erimedi

Dolgu eritme işlemi yaptırmayın. Kullanılan enzim fda onaylı değil. Vücudun kendi dolularını da erittiği vakalar var. Ben de geçen ay yaptırdığım ve komple bıyık bölgesine yapılan dudak dolgusunu eritmek istedim, ama yabancı kaynaklarda o kadar şey okudum ki vazgeçtim. Rezil halde geziyor, erimesini bekliyorum.

Benim ayni sekilde alt dudagimin disina yayilan dolgum var 20 yil oldu erimedi

Benim ayni sekilde alt dudagimin disina yayilan dolgum var 20 yil oldu erimedi
Ben de eritme için randevu almıştım, ama okuduklarımdan sonra tereddütlü halde doktora gittim. Başka doktorun mahvettiği dolguyu toparlayabilir mi diye sordum, ama eritme dışında seçenek yok dedi. Dudaklar mukoza bölgesi diye hemen erirmiş, ama bıyık bölgesi uzun yıllar kalabilir dedi ((

Kötü dolgular insanın tüm masumiyetini güzelliğini mahfedebiliyor ya piyasada herkes birşeyler yapıyor tehlikeli birde üstelik kontrole tabi olmalı. Birde çok rahatsız eden çöküklük veya ince dudaklar vs hiç karşı değilim bende hafif yaptırdım ancak üstüste daha etkisi geçmeden ml ler e dolgular üstüste bindiğinde cilt tolere edemiyormuş diye okudum. Sanırım bu da bi bağımlılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…