siz hala o karışımı sürmeye devam ediyor musunuz?sonradan gözaltınızda bir sorun olmasın..size bunu bir dr mu tavsiye etti..nereden buldunuz o yağları karıştırmayı?
Gözaltı morluklarım
BEN BURUN ESTETİĞİ AMELLİYATI GEÇİRDİM.AMELLİYATDAN İLAÇLARIN DOKUNMASI SEBEBİYLE ALERJİK BİR DURUM YAŞADIM VE GÖZLERİM MORARMA DIŞINDA ÇÜRÜDÜ HATTA YOLDA ÇEVİRİP PARDON ŞİDDETMİ GÖRÜYOSUNUZ DİYE SORANLAR BİLE OLDU ZAMANLADA PSİKOLOJİM BOZULDU KAFAYI YEDİM HERŞEYİ BU SÜRE ZARFINDA DENEDİM CERNOR XQ ADINDA MORLUKLARI GİDERİCİ OLARAK ECZANELERİN ÖNERDİĞİ BİR ÜRÜN VAR KESİNLİKLE PARA VERİP ALMAYIN CEBİNİZE YAZIK 6 AY OLDU M.ASAM GÖZALTI GECE GÜNDÜZ SERUMU ALDIM DERMOKOZMATİK ÜRÜNÜ ÇÜKÜR OLAN GÖRÜNTÜYÜ GİDERDİ FAYDASINI GÖRDÜM TAMAMEN GEÇİRMEDİ BİR TÜP KULLANDIM BELKİ DEVAM ETSEYDİM FAYDASINI GÖRÜRDÜM BU ÜRÜNÜN BİTMESİNE YAKIN CLİNİQUE BETTER EYES SERUMU DUYDUM REKLAMLARDA İNTERNETDE GENETİK MORLUKLAR ÜZERİNDE BİLE ETKİSİ VARMIŞ Kİ BEN O KADAR ARAŞTIRMA YAPTIM GENETİK MORLUKLARDA HAFİFLETİCİ BİR BAKIM KREMİ HİÇ BULAMADIM DENEMEK İÇİN ALDIM 1 GÜN OLDU NEMLENDİRİCİ ÖZELLİĞİ MÜTHİŞ VE BİR İNANCIMDA VAR BİLMİYORUM NEDEN İLERLEYEN GÜNLERDE DURUM İÇİN SİZLERİ BİLGİLENDİRİRİM AMA SAĞLIKLI VE GÜZEL GÜNLER GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE
kızlar ben kullanıyorum sizede önereyim. ıspartalıyım ya reklamda yapayım :) gülbirlik adını duymuşsunuzdur doğal ürünleri var. ben çoğunu kullanıyorum. göz çevresi kremi var her gece yatmadan sürüyorum.. morluklar ve çökükler kısa süre kullanmama rağmen baya bi azaldı. çok memnunum kullanmanızı tavsiye ederim..
Rica ederim ayrica tatli badem uagiyla hafice masaj yaparsaniz da faydasini gorursunuzÇok teşekkür ederim denicem :)
Canım nerde yaptırdın lazer?Herkese merhaba ben de yaklaşık bir hafta önce göz altı morluklar için lazer yaptırdım o kadar mutluyum ki şu anda anlatamam kapatıcı kullanmadan gezebiliyorum iki seansim daha var büyük ihtimalle tamamen kurtulacagim. Bu zamana kadar tonlarca krem denemiş biri olarak söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?