Göz Çevresi Bakımı Gözaltı Torbalarına Güle Güle Sonsuza Dek...

seliselii

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
53
1
286
Konya
Uzun zamandır gözaltı torbalarım için çözüm arıyordum. Özellikle sabah kalkıncaki o feci görüntü sanki hiç dinlenmemişim gibi. Yüzümü yorgun ve hasta gibi gösteriyordu. İyi ürünler kullandım fakat torbalara fayda etmedi.
Birkaç hafta önce Watsonda dolaşırken bu ürünü gördüm. Fiyatı 15 TL civarındaydı sanırım. Asyada üretilmiş. Neyse mutlaka bir işe yarar dedim.Malum Asyalıların kullandıkları herşey işe yarıyor gibi ... Birkaç kullanımdan sonra gözaltı torbalarım kalmadı yok! Nemlendirme etkisini pek göremedim yorum yapamayacağım yeni kullanıyorum.
Nemlendirme için başka bir ürün kullanıyorum arada.

Her ciltte aynı tepki olur mu olmaz mı tartışılır. Fakat ben çok çektim bu torbalardan hiçbirşey çözüm olmadı. İnanın sizede benim gibi etki ederse çok dua edeceksiniz. İşi gücü erteledim benim gibi dert edenlere faydalı olurum diye yazıyorum. Kesinlikle kesinlikle birkere deneyin...:97:

Geothermal Onsen kaynak sularından faydalanmışlar.
Geothermal Onsen kaynak sularının faydaları:

Derinlemesine nemlendirme
Cildi sıkılaştırmaya yardımcı
Besleyici etki
Cilt tonunu iyileştirme
Antioksidan etkisi
Gözenekleri sıkılaştırmaya yardımcı
Cilt yenileme ve cilt dokusunu iyileştirmeye yardımcı
Kırışıklık azaltmaya yardımcı
Serbest radikallere karşı savunma
Cilt esnekliğini arttırmaya yardımcı

Pure Beauty GeoAqua Ultra Hydrating Eye Gel

Son düzenleme:
bendede göz altı torbalanma problemi var almayı bu ürünü düşünüyorum başka kullanıp memnun kalan varmı?

benimde gözaltı torbalarım çok fazla. innova kullandım fayda vermedi. garnier roll onu kullandım biraz fayda veriyor rahatlatıyor ama harika diyemem yine torbalar var. sende tamamen mi geçti torbalar. benim gözaltı derim çok ince rengide kırmızı koyu renk

Konuyu açalı 1 ay olmuş o günden bu yana gözaltlarıma sürekli kullandım arada nemlendirme etkili başka bir gözaltı kreminide kullandım çünkü bunun nemlendirme yönünden bana faydası olmadı.
Ama inanın dün arkadaşım ve sürekli gittiğim eczacı gözaltın çok hafiflemiş ne kullandın diye sordular yüzde yüz gitti diyemem ama hiç belli değiller.
Arada ekmeği çiğneyip gözaltıma koydum , bilirsiniz eskiler şişliklerde yaparlardı Bu yolda her yol mübahtır artık.
Kullanan arkadaşlar var mı merak ediyorum sizede benim kadar olumlu etkisi oldu mu?

göze bir zararı olmasın sakın
1 aydır kullanıyorum hiçbir zararını görmedim canım. Ayrıca Kore ürünlerinin çoğu doğal maddelerden yapılıyor araştırabilirsin. Ben birçok ürün getirttim Koreden.

acaba bu kremin tum yüz icin kullanılanı da var mıdır cok guzel olur varsa

Kremini ve maskesini aldım canım çok az kullandım beğendim beyazlatıcı özellikleri var ama düzenli kullanamadım roaccutane kullanıyorum çünkü cildim hassas. Bitince düzenli kullanacağım canım.

Son düzenleme:
konuyu açan arkadaşım öncelikle sana çooook teşekkürler. bugün watsona gittim yazdığın ürünü almak için ama eleman bana bu ürürün yağlı cilt için olan başka bi ürünü önerdi bende aldım, benm aldığımda 19 tl idi.. daha alışverş merkezinden çıkmadan bi süreyim dedim ve inanın o an etkisini gördüğümü düşünüyorum. yanımda kız kardeşim var yürürken yüzüme baktı abla inanmıyorum göz altı torbalarn küçülmüş dedi ve gerçektende öyle galiba... kız kardeşm alırken kızdı abla bu işe yaramaz git şu 189 tl olan göz altı kremini al diyodu ama ilk fark eden o oldu :) neyse uzatmıyayım benm aldığım ürünün adı : pure beauty pomegranate antioxidant eye cream dir. uzun ince kırmızı bi kutusu var içinde ince bi tüp krem nar özlü bi krem bence herkes denesin . google yazn kutusunu görün

canımmmmmm çok mutlu oldum memnun kalmana bende ilk sürdüğümde Allah ım dedim hiçbirşey kalmadı gözaltlarımda yok canım dedim herhalde ben abartıyorum diye düşündüm...
Ben bu zamana kadar hep iyi ürünler kullandım.. Ama şu fiyata aldığım gözaltı kremi kadar etki edene rastlamadım... Kadınlar gününde indirim vardı gene aynısından aldım tuh Benimde cildim yağlı birde sana önerilenden alayım bakalım
Yalnız ara ara bazen yine şişliği farkedeceksin gözaltlarında kullanmaya devam et canım ara ara hissettirsede kendini sonra gene uysallaşıyo çok şükürr

Son düzenleme:
bu kremi watsonstaki satıcı bayan bana çok önerdi ama onda bütçem yeterisiz olduğu için günlük kremini ve toniğini aldım aynı markanın vede çok memnun kaldım inanın kremi zaten jel kıvamında göz çevresi kreminide almaya karar verdim

evt beğendim birdaha gidersem bu ürününbaşka çeşitlerinede bakıcam yüz temizleme jeli falan varsa alıcm..

Ürünü kullanmış ve memnun olan başkaları var mı? Sanki bu kadar ucuz olşunca bir fenalığı da olacakmış gibi=)

Uzun zamandır kullanıyorum hiçbir yanetkisini görmedim ayrıca watsondaki ürünlerin geneli doğal.
Ordaki görevlilerden içeriği hakkında bilgi alabilirsiniz.

Aklında soru işareti olan kullanmasın zaten sonuçta benim ürünüm değil bunlar watsona da ortak değilim
Dediğim gibi nemlendirmesinden memnun kalmadım , kırışıklıklar oluşmasın diye kendi cilt doktorumun önerdiği dermo kozmetik bir göz kremini kullanıyorum nemlendirme için..
Aynı markanın krem şeklinde olanını aldım , sanırım siyah kutuydu onu denemeye başladım o daha bi güzel geldi puff şaşırdım hangisini kullanacağımı ama şimdilik siyaha devam çok iyi yaptı gözaltlarımı

watsondaki ürünleri çok iyi ben yeşil çay maskesini aldım memnun kaldım ama bunu denecemmm

arkadaşlar sizin tavsiyeniz ile bende gittim aldım ...ama bu jeli sürerken tam torbanın üzerine mi yoksa daha alta mı sürüyorsunuz....torba olan kısım çok hassas oldugu için oraya krem sürülmemesi daha iyidiye biliyorum....

alırken sordum kıza hemn gözün altına dedi kız ama bişey bilmiyo gibiydi emn degildi yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…