1 aydır kullanıyorum hiçbir zararını görmedim canım. Ayrıca Kore ürünlerinin çoğu doğal maddelerden yapılıyor araştırabilirsin. Ben birçok ürün getirttim Koreden.göze bir zararı olmasın sakın
acaba bu kremin tum yüz icin kullanılanı da var mıdır cok guzel olur varsa
konuyu açan arkadaşım öncelikle sana çooook teşekkürler. bugün watsona gittim yazdığın ürünü almak için ama eleman bana bu ürürün yağlı cilt için olan başka bi ürünü önerdi bende aldım, benm aldığımda 19 tl idi.. daha alışverş merkezinden çıkmadan bi süreyim dedim ve inanın o an etkisini gördüğümü düşünüyorum. yanımda kız kardeşim var yürürken yüzüme baktı abla inanmıyorum göz altı torbalarn küçülmüş dedi ve gerçektende öyle galiba... kız kardeşm alırken kızdı abla bu işe yaramaz git şu 189 tl olan göz altı kremini al diyodu ama ilk fark eden o oldu :) neyse uzatmıyayım benm aldığım ürünün adı : pure beauty pomegranate antioxidant eye cream dir. uzun ince kırmızı bi kutusu var içinde ince bi tüp krem nar özlü bi krem bence herkes denesin . google yazn kutusunu görün
Uzun zamandır gözaltı torbalarım için çözüm arıyordum. Özellikle sabah kalkıncaki o feci görüntü sanki hiç dinlenmemişim gibi. Yüzümü yorgun ve hasta gibi gösteriyordu. İyi ürünler kullandım fakat torbalara fayda etmedi.
Birkaç hafta önce Watsonda dolaşırken bu ürünü gördüm. Fiyatı 15 TL civarındaydı sanırım. Asyada üretilmiş. Neyse mutlaka bir işe yarar dedim.Malum Asyalıların kullandıkları herşey işe yarıyor gibi ...Birkaç kullanımdan sonra gözaltı torbalarım kalmadı yok! Nemlendirme etkisini pek göremedim yorum yapamayacağım yeni kullanıyorum.
Nemlendirme için başka bir ürün kullanıyorum arada.
Her ciltte aynı tepki olur mu olmaz mı tartışılır. Fakat ben çok çektim bu torbalardan hiçbirşey çözüm olmadı. İnanın sizede benim gibi etki ederse çok dua edeceksiniz. İşi gücü erteledim benim gibi dert edenlere faydalı olurum diye yazıyorum. Kesinlikle kesinlikle birkere deneyin...:97:
Geothermal Onsen kaynak sularından faydalanmışlar.
Geothermal Onsen kaynak sularının faydaları:
Derinlemesine nemlendirme
Cildi sıkılaştırmaya yardımcı
Besleyici etki
Cilt tonunu iyileştirme
Antioksidan etkisi
Gözenekleri sıkılaştırmaya yardımcı
Cilt yenileme ve cilt dokusunu iyileştirmeye yardımcı
Kırışıklık azaltmaya yardımcı
Serbest radikallere karşı savunma
Cilt esnekliğini arttırmaya yardımcı
Pure Beauty GeoAqua Ultra Hydrating Eye Gel
Eki Görüntüle 366541 Eki Görüntüle 366546
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?