kesinlikle barbara bort'un göz jelini denemelisin. benim genetik olarak var ve tamamen geçti diyebilirim. tamamen bitkisel içinde dukavrat otu var . biz 2 arkadaş aldık kullanıyoruzz ve annemde benimle birlikte kullanıyor yaklaşık 10 15 günlük süreçte belli etti kendini.Arkadaşlar ben bu ürünü yaklaşık7 aydır kullanıyorum ama faydasını göremedim
Küçülükten kalma göz altı torbalarım var malesef. şu an da clinic all about eyes kullanıyorum 180 tl verdim ama hiç bir işe yaramadı o da
Yaa bende merak ediyordum onu....Prof ibrahim saracoglunun goz cevresi kremini tavsiye ederim cok krem kullanip faydasini goremeyen biri olarak bu kremi kullanmaya basladiktan kisa bi sure sonra faydasini gordum cok etkili
Ben cok memnun kaldim size de tavsiye ederimYaa bende merak ediyordum onu....
nereden temin edebilirz bacımkesinlikle barbara bort'un göz jelini denemelisin. benim genetik olarak var ve tamamen geçti diyebilirim. tamamen bitkisel içinde dukavrat otu var . biz 2 arkadaş aldık kullanıyoruzz ve annemde benimle birlikte kullanıyor yaklaşık 10 15 günlük süreçte belli etti kendini.
piyasada braz pahalı ama biz ıspartada bi kozmetikçiden alıyoruz. parayı yatırınca gğn içnde kargoya veriyor. kesinlikle tavsiyemdr hem o kdr da pahalı değil sanırım 55 tlye almıştık ama dişarda 80 90 a kadar satan var.
işe yaramasına çok sevindim. Üzerinden seneler geçmiş.Harika bir krem, buradaki tavsiyeniz üzerine aldım. Daha 2 gündür kullanıyorum sonuç harika!
işe yaramasına çok sevindim. Üzerinden seneler geçmiş.
Ve bugün bana gelen özel mesaj şu şekilde ,'siz bu ilacın sponsorumusunuz işe yaramıyan bu ilacı bukadar reklamını yapıyorsunuz'
Watson dan aldığım ve kore ürünü olan bu kremin ! nasıl sponsoru olabilirim.
Benim haricimde yarayan bir kaç insan olmuş 1 kişiye bile faydam dokunduysa ne mutlu bana.
Ve bana yarayan ürün sana yaramayabilir herkesin bünyesi teni farklı.. Bunları da göz önüne almak lazım.
ARt niyetli olmamak lazım...
Benim şu anda gözaltı torbam yok çok şükür.. ürünün çok büyük etkisi oldu... yine diyorum.
Hayır kullanmıyorum tekrar almadım tekrar ihtiyacım olmadı .. Şu an nemlendirici özellikli farklı bir krem kullanıyorum.Hala kullanıyor musunuz aynı ürünü
Hayır kullanmıyorum tekrar almadım tekrar ihtiyacım olmadı .. Şu an nemlendirici özellikli farklı bir krem kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?