Göz Çevresi Bakımı Gözaltı Torbalarına Güle Güle Sonsuza Dek...

cnm bu kremi kaç yaşındakiler kullanabilir? ben 25 yaşındayım birde mimik kırışıklıklarına fayda sağlıyormu? nemlendirici özelliği yoksa sen hangi nemlendiriciyi kullanıyosun yazarmısın. teşekkürler..

benimde genetik gözaltı torbalarım yıllardır yapmadığım kullanmadığım krem kalmadı.eczane ürünleride kullandım. bu ürün kaç yaş için acaba? watsonsta ki ürünler doğal demişsin ama malesef hepsi koruyucu içeriyor.paraben içermeyen çok az

benimde genetik gözaltı torbalarım yıllardır yapmadığım kullanmadığım krem kalmadı.eczane ürünleride kullandım. bu ürün kaç yaş için acaba? watsonsta ki ürünler doğal demişsin ama malesef hepsi koruyucu içeriyor.paraben içermeyen çok az

Bende aynen birçok ürün denedim birçoğu çok iyi üründü iyide geldi nemlendirme açısından ama torbalarıma hiç bi etkisi olmadı.
Bu ürünü kesinlikle tavsiye ediyorum hiç bir üründe böyle bir memnuniyet yaşamadım.. 28 yaşındayım canım. Alırken satıcıyada sorabilirsin onlar bilgilendireceklerdir.

bu krem kaç yaş için 20li yşalara uygunmu ve paraben içeriyormu bende yag bezsi var ii gelrimi
Yağ bezesi için yorum yapamıycam. Satıcı ile konuşabilirsin yönlendirecektir.

Herzaman üstüne sürme canım. Kenarlarına sür. Aslında google dan arattırır mısın orda gözaltı kremlerini nasıl doğru sürüleceğini gösteriyor .

Canım tam inanki bende bilmiyorum. Ama kore ürünleri tamamen bitkisel diye biliyorum. 28yaşındayım kullanıyorum torbalara yüzde yüz fayda sağlıyor. Nemlendirme konusunda Cilt doktorumun önerdiği DCL rich olanı kullanıyorum çok memnunum dermokozmetik bi ürün zaten. Ama zaten bende kırışık değil aşırı derecede torbalanma vardı. Nemlendirsin diye kullanıyorum.
Arkadaşımın mimik kırışıklıkları var oda birsürü ürün kullandı kendi kullandığım DCL ürünü tavsiye ettim ama henüz almadı fiyatı yüzünden alıp kullanıp faydasını görürse söylerim.

bu kremi nereden alabilirim.acaba almanyada da satiliyormu?

almayaın kesinlikle bir işe yaramıyor sırf bu yazıyı okudum diye koştur koştur gittim aldım inanın ufacık faydası bile yok. geçen günde ameliyat için hastaneye gittim yaşım 22 olduğu için olumlu yaklaşmadılar devlet hastanesiydibilmiyorum ne yapıcam ama nefret ediyorum bu torbalardan

ya ameliyat dışında hiçbir çözmü yok şaka gibi. ameliyatla da iyi olcak diye garanti yok. puf hiç bi şekilde azaltan yada geçiren yok mu ya. yada cilt gerginleştirici krem kullanan yok mu.

Watson dan almıştım canım. Kore ürünü. Kozmetik satan yerlerde bulabilirsin sanırım.
Kişiden kişiye fark gösteriyor tabii herkesin cilt tipi aynı değil. Alıp memnun kalan arkadaşlarda vardı..
Ben çok memnunum bunun yanında streside azaltıp kahve ve çay oranınıda minimuma düşürürseniz benim gibi çok çok fayda göreceğinize inanıyorum...

bugün bende aldım satıcı bayan yeşil çayı demle suyunu buz kalıplarına koy buzlukta donsun dedi ,önce yeşil çaylı buz kalıbını göz altı şişliklerine gezdir üstünede bu jelden mercimek tanesi kadar torbalarına parmağımla hafifçe yedir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…