Uzun zamandır gözaltı torbalarım için çözüm arıyordum. Özellikle sabah kalkıncaki o feci görüntü sanki hiç dinlenmemişim gibi. Yüzümü yorgun ve hasta gibi gösteriyordu. İyi ürünler kullandım fakat torbalara fayda etmedi.
Birkaç hafta önce Watsonda dolaşırken bu ürünü gördüm. Fiyatı 15 TL civarındaydı sanırım. Asyada üretilmiş. Neyse mutlaka bir işe yarar dedim.Malum Asyalıların kullandıkları herşey işe yarıyor gibi ...Birkaç kullanımdan sonra gözaltı torbalarım kalmadı yok! Nemlendirme etkisini pek göremedim yorum yapamayacağım yeni kullanıyorum.
Nemlendirme için başka bir ürün kullanıyorum arada.
Her ciltte aynı tepki olur mu olmaz mı tartışılır. Fakat ben çok çektim bu torbalardan hiçbirşey çözüm olmadı. İnanın sizede benim gibi etki ederse çok dua edeceksiniz. İşi gücü erteledim benim gibi dert edenlere faydalı olurum diye yazıyorum. Kesinlikle kesinlikle birkere deneyin...:97:
Geothermal Onsen kaynak sularından faydalanmışlar.
Geothermal Onsen kaynak sularının faydaları:
Derinlemesine nemlendirme
Cildi sıkılaştırmaya yardımcı
Besleyici etki
Cilt tonunu iyileştirme
Antioksidan etkisi
Gözenekleri sıkılaştırmaya yardımcı
Cilt yenileme ve cilt dokusunu iyileştirmeye yardımcı
Kırışıklık azaltmaya yardımcı
Serbest radikallere karşı savunma
Cilt esnekliğini arttırmaya yardımcı
Pure Beauty GeoAqua Ultra Hydrating Eye Gel
Eki Görüntüle 366541 Eki Görüntüle 366546
Uzun zamandır gözaltı torbalarım için çözüm arıyordum. Özellikle sabah kalkıncaki o feci görüntü sanki hiç dinlenmemişim gibi. Yüzümü yorgun ve hasta gibi gösteriyordu. İyi ürünler kullandım fakat torbalara fayda etmedi.
Birkaç hafta önce Watsonda dolaşırken bu ürünü gördüm. Fiyatı 15 TL civarındaydı sanırım. Asyada üretilmiş. Neyse mutlaka bir işe yarar dedim.Malum Asyalıların kullandıkları herşey işe yarıyor gibi ...Birkaç kullanımdan sonra gözaltı torbalarım kalmadı yok! Nemlendirme etkisini pek göremedim yorum yapamayacağım yeni kullanıyorum.
Her ciltte aynı tepki olur mu olmaz mı tartışılır. Fakat ben çok çektim bu torbalardan hiçbirşey çözüm olmadı. İnanın sizede benim gibi etki ederse çok dua edeceksiniz. İşi gücü erteledim benim gibi dert edenlere faydalı olurum diye yazıyorum. Kesinlikle kesinlikle birkere deneyin...:97:
Besleyici etki
Cilt tonunu iyileştirme
Antioksidan etkisi
benimde genetik gözaltı torbalarım yıllardır yapmadığım kullanmadığım krem kalmadı.eczane ürünleride kullandım. bu ürün kaç yaş için acaba? watsonsta ki ürünler doğal demişsin ama malesef hepsi koruyucu içeriyor.paraben içermeyen çok az
Yağ bezesi için yorum yapamıycam. Satıcı ile konuşabilirsin yönlendirecektir.bu krem kaç yaş için 20li yşalara uygunmu ve paraben içeriyormu bende yag bezsi var ii gelrimi
arkadaşlar sizin tavsiyeniz ile bende gittim aldım ...ama bu jeli sürerken tam torbanın üzerine mi yoksa daha alta mı sürüyorsunuz....torba olan kısım çok hassas oldugu için oraya krem sürülmemesi daha iyidiye biliyorum....
cnm bu kremi kaç yaşındakiler kullanabilir? ben 25 yaşındayım birde mimik kırışıklıklarına fayda sağlıyormu? nemlendirici özelliği yoksa sen hangi nemlendiriciyi kullanıyosun yazarmısın. teşekkürler..
Yalnız watson benim oturdugum sehirde yok.. baska nerden temin edebilirim acaba
Canım internet sitesine bir göz at istersen yada başka satış sitelerinde satılıyor olabilir. Yoksa şehir dışında arkadaşın varsa ondan rica edebilirsin. Daha olmadı bende bi gittiğimde alıp gönderebilirim sorun değil :)
Besleyici etki
Cilt tonunu iyileştirme
Antioksidan etkisi
bu kremi nereden alabilirim.acaba almanyada da satiliyormu?
Yalnız watson benim oturdugum sehirde yok.. baska nerden temin edebilirim acaba
bu kremi nereden alabilirim.acaba almanyada da satiliyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?