gözaltı torbalarını aldıran varmı?

secil47

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012
26
0
16
Ankara
arkadaşlar merhaba.ben 28 yaşındayım.gözaltı torbalarımdan çok rahatsızım..gazi üniversitesi tıp fakultesinde çarşamba günü gözaltı torbalarımı aldırıcam .ama çok korkuyorum ? iz kalıyormu .kaçgünde iyileşiyor? bilginiz varmı

aynı ameliyatı bende yaptırmak istiyorum. ameliyatınız nasıl geçti? şuan durumunuz nasıl?

bir yakınım yaptırdı ama gözünün asimetrisi değişti çok pişman oldu.genede iyi bir hekimde belki bu problem çıkmaz

arkadaşlar 1 hafta önce ameliyat oldum..çok iyi geçti çok şükür..bugunde dikişlerim alındı.gayet iyiym:)) yanlız benim doktorum çok profosyoneldi.bu çok önemli.o yüzden muhakakk araştırma yapın ..1 hafta oldu oldu ve aynada kendimi tanıyamıyorum:))

geçmiş olsun secil47. bende martta olucam kısmetse. şuan nasıl ameliyat izin yada şekil bozukluğu var mı? morarma ve şişlikler ne kdar süre içinde indi? kaç günde normal hayata dönebilirim :)

merhaba..morluk bende hiç olmadı.iz nerdeyse hiç yok gibi..yanlız şişliklerim var.dikişler alındıgında sonuç mükemmeldi.fakat havayla temas ettikçe şişmeye başladı.doktor gayet normal dedi.3 ay içinde inicekmiş.şuanda şişliğin inmesini bekliyorum

peki şişliğin durumu nedir normalde gözaltı torbaların olduğundan daha mı fazla? dışarı çıkılabilir durumda mı?

yo yoo dışarı çıkıyorum okula gidiyoruım..ameliyat oldugumu söylemediklerim farketmiyor bile..ne bir iz ne aşırı bir değişim..eskisinden bir nebze daha iyi diyim

tamam :) ameliyatın ne kadar sürdü biliyor musun ve ne kadar ödedin?

birde gözaltında morluk var mıydı? benim dmarlı ve mor onlarda geçer mi?

Son düzenleme:
ameliyat 1.5 saat sürdü..baştan bin tl alıyorlar.sonra üstünü ödüyoyorlar.ben aynı gün taburcu oldugum içim 650 tlye mal oldu.eger bir gece yatarsan 850 falan oluyor.benim durumum iyiydi yatırma geregi duymadılar...canm bende mor halka yoktu bilmiyorum bu yüzden

anladım. çok teşekkür ederim yazdıkların için.
bana da 1000 civarı dediler. daha az olursa üzerini almak için bir yere başvuruyor muyum?

secıl doktorunun adı soyadı neydi?bende gazıde oluyum dıyorum bırde bızım emeklı sandıgından guvencemız var devlet karsılıyormu acaba?bırde suankı durumun nasıl?

benimde göz altı ve göz üstü kapağı ile ilgili problemlerim var.gazi üniversitesi hastanesin muayene nasıl olunur?bora beyi seçebiliyor muyuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…