gözaltı torbalarını aldıran varmı?

Allahımm doktor secmek kime olacagını bilememek ne kadar zormus..yaz tatılındeyım 2 ayım var..bu ay ıcınde olup eylule kadar ıyılesmek ıstıyorumm ( istanbulayım..burda pek cok doktora gozuktum..yasım genc dıye ( 26 ) kimse yanasmadı amelıyat etmeye..ama unıvdekı doktorlar ya da göz hastanesındekıler daha profesyoneldır bu konuda..ankaraya gelmek ıstıyorum..doktorların tam adını alabılır myım acaba ankarada amelıyat olanlardan..lütfeeen

canım , göz altında ne gibi bir sorun var ? yazarsan belki sana fikir verebilirim .

çok teşekkür ederimm :) gözaltı torbalarım var yoğun şekilde..genetikler ama feci halde rahatsız oluyorum son yıllardır (

canım
senin gibi genç yaşta olan kişilre bu operasyon hiç kesmeden yapılıyor .Göz altında çok minik bir delik açılıyor gözaltındaki yağlar dağıtılıyor .Çok fazla ise zaten bir kısmını alırlar.Yaşla ilgisi yok .Ama sen çok küçük bir şeyi takıntı yapıyorsan doktorlar ellemek istemez .ama torbalanma gerçekse çok rahat yapılır ve harika sonuç alırsın

torbalanma ciddi manada canım..ilk kez görüp de yorum yapmayan bi şey demeyen olmamıştır hiç..doktorlar tekrar sarkma olabilir oralar tekrar yağ dolar diye yapmak istemediler..30 den sonra gel dedi birisi birisi hemen alırız hiç sıkıntı olmaz dedi kimisi lazerle yapıcam dedi..doktora karar verememek benim sıkıntım..yarın çıkıp ankaraya gidesim göz hastanesindeki doktora görünesim hemen de o hafta ameliyat olasım var..

ben de ameliyat olmak istiyodum ama bana eyes light ultra diye bir göz mezoterapisi yöntemi önerdiler.ameliyatlık bir durumumun olmadığını söylediler.şuan onu uygulatıyorum 2.seanstayım daha 3 senansım var.ben sizin ameliyattan önceki ve sonraki resimlerinizi görmek istiyorum mümkünmüdür?çünkü yüzümde ki tek kusurlu yer göz altlarım ve artık ameliyatı bile göze aldım kurtulmayı çok istiyorum

ah doktora bi karar verebilsem olacagım da her yıl ertelıyorum...ameliyat olursam kesin paylaşımda bulunurum

bu yöntemi hiç duymamıştım. kim yapııyor acaba doktor olarak? bende yorgun olduğumda çok belirginleşiyorlar , eğer çok dinlenmişsem az görünüyorlar ama ben hep dümdüz olsun istiyorum acaba ameliyatla düzelir mi? örneğin sabah ilk uyandığımda yüzüm biraz iyi gibi ama öğlenden itibaren gözaltlaım çok belirginleşiyo

evet bursada sevket yilmaz hastanesinde oldum.

secil benim ameliyatimin ustunden 20 gun gcti bikac gune kadar gayet iyiydi ama simdi cizgim ve sisligim yine belirginlesti seninde oyle olmus muydu

Merhaba,
Uzerinden baya zaman gecmis konunun. Suan nasil gozaltlariniz? Sizin morluk sikayetiniz de varmis. Bende de var. Morluklariniz da duzeldi mi?

Bende aynı dertten muzdaribim. Lütfen doktor adı ve şimdiki durumunuzla ilgili bilgi verebilir misiniz?
Gozalti torbalarimdan kurtuldum. Gozaltlarim dumduz artik . Mor renk tamamen yokolmadi ama dikkat cekmeyecek kadar azaldi. Doktor ismi vermek nekadar dogru bilmiyorum. Doktorum bagdat caddesinde.

Gozalti torbalarimdan kurtuldum. Gozaltlarim dumduz artik . Mor renk tamamen yokolmadi ama dikkat cekmeyecek kadar azaldi. Doktor ismi vermek nekadar dogru bilmiyorum. Doktorum bagdat caddesinde.
Ne güzel sonuçlar almışsınız.Doktorun adını paylaşabilir misiniz. Güvenilir bir dr bulmak en önemlisi.

Icerden kesi ile gozalti torbalarimi aldirdim. Burun duzeltme ile beraber yapildi gecen sene. Tek gozalti fiyatini hatirlamiyorim.
Selam, ben de 1 ay once gozalti torbalarimi aldirdim ve sakak germe ameliyati oldum. İlk bir hafta cok iyidim ama sonrasinda bir gozumu carptim, uc haftdir iki gozumun icinde de beyazimda baloncuk var, bir seye 2 sn baktigimda aninda yasarma oluyor. Doktor damla falan verdi ama kisa surei iyilesme sagliyor. Merak ettigim sey, tam iyilesme ne kadar suruyor morluk vs haricinde, kaliteli bakis anlaminda. Gorselde bir problem yok ama, sanki hozlerim hep nemli ve kirmizi ve aglamakliyim. Bu da yorgun bir ifade ktiyor yuzume. Bdaha once olan birisi olarak size danismak istedim. Sevgiler

Ne güzel sonuçlar almışsınız.Doktorun adını paylaşabilir misiniz. Güvenilir bir dr bulmak en önemlisi.
Tesekkurler. Darisi basiniza. Ameliyatimi yapan doktor Prof.Dr. Ersin Ulkur. Burun ve gozalti ameliyatimi birlikte yapti. Herikisinden aldigim sonuctan ve surecten memnun kaldim.

Mrb. Oncelikle gecmis olsun. Ins. Kisa zamanda sikayetleriniz duzelir. Ben gozalti ameliyatimi burun ameliyatiyla beraber oldum. Gozaltimda morarma olmadi hafif sislik vardi belki burun ameliyatinin etkisiyle de bilemiyorum. Ama gozlerimde kizarma, yasarma gbi problem yasamadim. Göz icinde de 1 komplikasyonla karsilasmadim cok sukur. Zaten burun ameliyatinin iyilesme sureci ile beraber gozaltlarini hic hissetmedim bile. Hic mudahale edilmemis gbiydi rahatsizlik yada komplikasyon acisindan son derece sorunsuz gecti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…