arkadaşlar merhaba.ben 28 yaşındayım.gözaltı torbalarımdan çok rahatsızım..gazi üniversitesi tıp fakultesinde çarşamba günü gözaltı torbalarımı aldırıcam .ama çok korkuyorum ? iz kalıyormu .kaçgünde iyileşiyor? bilginiz varmı
şuan nasılsın?başka bir formda bazı şikayetlerin olduğunu yazmışsın?tavsiye ediyormusun gerçekten
ameliyat 1.5 saat sürdü..baştan bin tl alıyorlar.sonra üstünü ödüyoyorlar.ben aynı gün taburcu oldugum içim 650 tlye mal oldu.eger bir gece yatarsan 850 falan oluyor.benim durumum iyiydi yatırma geregi duymadılar...canm bende mor halka yoktu bilmiyorum bu yüzden
secil47 merhaba. dün ameliyatımı oldum. gözlerimde çekiklilk var sizinde öyle miydi geçiyor mu?
Merhaba,Öncelikle geçmiş olsun.Göz ameliyatınız sonucu şimdi nasıl?Doktorunuz kimdi,nasıl müracaat ettiniz?ameliyat 1.5 saat sürdü..baştan bin tl alıyorlar.sonra üstünü ödüyoyorlar.ben aynı gün taburcu oldugum içim 650 tlye mal oldu.eger bir gece yatarsan 850 falan oluyor.benim durumum iyiydi yatırma geregi duymadılar...canm bende mor halka yoktu bilmiyorum bu yüzden
Geçmiş olsun,nasılsınız şimdi?Doktorunuz kim?Genç yaşta olduğum için alt kapak torbaları rahatsız ediyordu. Açıkçası doktoru gazete haberinden buldum. alt gözümdeki torbalardan akşamcı yada madde bağımlısı şeklinde şakalar yapılırdı. Gözkapak içinden lazerle torbalarım alındı. kirpiklerimde izyok. Sonuçtan gerçekten memnunum fakat 4-5 gunde şişliklerin geçer demişti. 1hafta 10 gunu buldu.
Benim her turlu kaprısımı çekti, tam oturması 4 haftayı buluyor. bir yıl oldu şu an gayet memnunum.
secil47 merhaba. dün ameliyatımı oldum. gözlerimde çekiklilk var sizinde öyle miydi geçiyor mu?
Genç yaşta olduğum için alt kapak torbaları rahatsız ediyordu. Açıkçası doktoru gazete haberinden buldum. alt gözümdeki torbalardan akşamcı yada madde bağımlısı şeklinde şakalar yapılırdı. Gözkapak içinden lazerle torbalarım alındı. kirpiklerimde izyok. Sonuçtan gerçekten memnunum fakat 4-5 gunde şişliklerin geçer demişti. 1hafta 10 gunu buldu.
Benim her turlu kaprısımı çekti, tam oturması 4 haftayı buluyor. bir yıl oldu şu an gayet memnunum.
ben de aldırdım torbalarımı bugün 4. günüm ve hiç pişman değilim 21 yaşındayım genetikti bende önemli olan doktor secimi zor bi ameliyat değil iyileşme süreci hızlı sayılır :))
bende aldırdım gözaltı torbalarını. o kadar memnunumki. hatta birsüre sonra ben eski halimiunuttum. sanki ayatımda hiç torbalı zamanım geçmemş gibi. çok şükür yılarca niye çekmişim anlamadım. 23 yaşındaçıktılar. 29 yaşına kadar bekledim :)
ama en azından düğünden önce amleiyat oldum ve ohhh bütün resimlerim süper çıktı fotoshopsuz :)
nerde oldunuz ve ne kadar ödediniz acaba teşekkürler simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?