gözaltı torbalarını aldıran varmı?

kuzenim yaptırmıştı yılbaşından önce. benim de kepçe kulak ameliyatı olduğum nazmi bayçın'a. hatta ben de onun tavsiyesiyle gitmiştim :)) tavsiye ederim tabi ben kulak ameliyatı oldum ama göz torbaları konusunda kuzenim dışında bilmiyorum :)))

Genç yaşta olduğum için alt kapak torbaları rahatsız ediyordu. Açıkçası doktoru gazete haberinden buldum. alt gözümdeki torbalardan akşamcı yada madde bağımlısı şeklinde şakalar yapılırdı. Gözkapak içinden lazerle torbalarım alındı. kirpiklerimde izyok. Sonuçtan gerçekten memnunum fakat 4-5 gunde şişliklerin geçer demişti. 1hafta 10 gunu buldu.
Benim her turlu kaprısımı çekti, tam oturması 4 haftayı buluyor. bir yıl oldu şu an gayet memnunum.

herkezde farklı etki oluyor dememki..bende çok memnumum ama şişlik var bende hala..zaten vucudum çok hassas benim.

secil47 merhaba. dün ameliyatımı oldum. gözlerimde çekiklilk var sizinde öyle miydi geçiyor mu?

Bence tecrubeli bir hekimde bu fiyat cok zor Istanbulda arastirdim mumkun degil ANkarada gercekten sanslisiniz..

teşekkürler iyiyim iyiyim :) siz nasılsınız ne durumda gözleriniz?
dikiş yerlerim çizgi şeklinde belli oluyor ve biraz kırmızı bunlarda geçiyor mu?

Merhaba,Öncelikle geçmiş olsun.Göz ameliyatınız sonucu şimdi nasıl?Doktorunuz kimdi,nasıl müracaat ettiniz?

Geçmiş olsun,nasılsınız şimdi?Doktorunuz kim?

evet bursada sevket yilmaz hastanesinde oldum.

secil benim ameliyatimin ustunden 20 gun gcti bikac gune kadar gayet iyiydi ama simdi cizgim ve sisligim yine belirginlesti seninde oyle olmus muydu

merhaba evet aynen benimde öyle oldu..şu anda 3 ay doldu.ve hala şişliğim devam ediyor.doktora gittim ve gayet normal dedi..senin nasıl?

bende aldırdım gözaltı torbalarını. o kadar memnunumki. hatta birsüre sonra ben eski halimiunuttum. sanki ayatımda hiç torbalı zamanım geçmemş gibi. çok şükür yılarca niye çekmişim anlamadım. 23 yaşındaçıktılar. 29 yaşına kadar bekledim :)

ama en azından düğünden önce amleiyat oldum ve ohhh bütün resimlerim süper çıktı fotoshopsuz :)

ben de aldırdım torbalarımı bugün 4. günüm ve hiç pişman değilim 21 yaşındayım genetikti bende önemli olan doktor secimi zor bi ameliyat değil iyileşme süreci hızlı sayılır :))

ameliyatınız ıcın ne kadar ödediniz acaba

ne güzel geçmiş olsun nerede ve ne kadara oldunuz acaba tesekkürler

nerde oldunuz ve ne kadar ödediniz acaba teşekkürler simdiden

adanada oldum canım ersal kaya yaptı ameliyatımı gayet uygun aslında uçuk bi fiyat değil burda fiyat vermem doğru olur mu bilmiyorum eğer düşünürsen ve adanaya yakınsan ayrıntılı bilgi verebilirim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…