gözaltı torbalarını aldıran varmı?

Kızlar ben geçen hafta Dr. AKIN BANAZ' a muayene oldum. Bu hafta cuma günü inşallah gözaltı torbalarımdan ameliyat olacağım. Sorusu olan herkese bıkmadan cevap vereceğime söz veriyorum. Bu konuda epey araştırmadan sonra kararımı verdim. Umarım sonuçtan memnun kalırım. Sizlerle sonucu paylaşırım. Herkese bir cesaret lazım!

Merhaba aynı doktoru ben de araştırıyorum ameliyat oldunuz mu? Bilgi verebilir misiniz

Merhaba ameliyat oldunuz mu süreç hakkında bilgi verebilir misiniz ayni doktoru araştırıyorum ben de

kızlar ben de göz altı torbalarımı aldırmak istiyorum. Kafamda bir doktor ismi var. İstanbulda kendisi. Neler yaşadınız bana da anlatın. Fiyatlar şu an nasıl biliyor musunuz. Ben de süreci anlatırım isteyen olursa

Mrb. Ben de gozalti torbalarimi aldirdim. Ic taraftan kesi ile yapmasi obemli. Ameliyat sonrasi herhangi 1 rahatsizlik hissedilmiyor ve sislik morarama cok olmuyor kendi tecrubelerime gore.

Çok geçmiş olsun ne zaman yaptırdınız
Önceki sonraki foto atabilir misiniz
Bir de memnun kaldınız mı
Nerede ve ne kadara yaptırdınız acaba
Çok sordum ben de yaptırmak istiyorum ama cesaretim yok

Yaptırdınız mı

Çok geçmiş olsun ne zaman yaptırdınız
Önceki sonraki foto atabilir misiniz
Bir de memnun kaldınız mı
Nerede ve ne kadara yaptırdınız acaba
Çok sordum ben de yaptırmak istiyorum ama cesaretim yok
Fotolari ozelden gonderdim. Cok memnun kaldim gercekten. Onceden herkes agladinmi yada ne kullaniyorsun gbi garip sorular sorardi. Fotoda okadar belli olmuyor ama baya mor ve sislik coktu. Simdi ise dumduz gozlatlarim. Istanbulda doktorum Ersin Ulkur cok ilimli ve ne yaptigini bilen bir doktor oldugunu dusunuyorum. Ben gecen sene yaptirdim. Fiyatini dr ile gorusseniz daha saglikli bilgi almis olursunuz.

Fotolarını çok beğendim canım.cok güzel olmuş darısı isteyip cesaret edemeyenlerin başına

Yaptırdınız mı
canım ben şu an şehir dışındayım. İstanbulda değilim. O yüzden doktorla görüşmedim daha..
Ama kendisi göz cerrahı ve göz estetiği de yapıyor. Başarılı olduğunu düşündüm ve güven duydum.
Beni muayene etsin bakalım ne diyecek, fiyatı da öğrenirim o sırada. Ona göre bir karar veririm.
Ama kesin ve kesin düşünüyorum. Çünkü bu yaşta torbalarım çok fazla. Olmuyor böyle....

Mrb. Ben de gozalti torbalarimi aldirdim. Ic taraftan kesi ile yapmasi obemli. Ameliyat sonrasi herhangi 1 rahatsizlik hissedilmiyor ve sislik morarama cok olmuyor kendi tecrubelerime gore.
canım, kaç yaşındaydın. Benimki dıştan kesi olabilir. Bunu muayenede doktor söyleyecek
Bakalım ne diyecek...

Nasil gecti ameliyat

Keşke böyle yazanlar girse de süreci, sonucu , azıcık fiyatları paylaşsa, çünkü tüm doktorlara gitme şansımız olmuyor maalesef. Burdan fikir edinmiş oluyoruz. Siz oldunuz mu ?

Merhaba

rica etsem banada öncesi sonrasi atarmisiniz ?

Tesekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…