Göz Çevresi Bakımı Gözaltında çöküklük

kimkikim

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2012
6
0
16
Kırklareli
19 yaşındayım fakat gözallarım aşırı derece de çökük + damarlarım belirgin. fakat gözaltında ki çökükler ciddi anlamda çok kötü duruyor. gözaltı kapatıcısı kullanıyorum fakat o da zararlı die düşünüyorum. ne yapmam gerek ? neler yapılabilir??

evde yapılan doğal bakımlara bir göz at canım. ve cidden mutsuz ediyorsa gözaltına dolgu yaptıranlar vardı forumda o konuyu araştırabilirsin.

aynı çöküklük bende de var ya bende cesaret edemiyordum ama galiba dolgu yaptırıcam en azından bişey olursa geçici dolgu ama damarlar hakkında hiç bi fikrim yok canım

canım aynı senin gibi dertliyim bende 18 yaşındayım benim göz altlarım da çok çökük ve mor içe doğru ama topbalanma yok hatta gözlerim çok iri patlak göz dediğimiz üst kapağı büyük olan göz yapısı çoğu zman göz altlarım dalga konusu oluyor etlenmesi için ne yapmam lazım bilen varmı? artık fondöten ve kapatıcı benim hayatımın vazgeçilmezi markete giderken bile sürüyorum daha sevgilim benim göz altlarımı makyajsız görmedi canım çok sıkılıyor

ya bence gerek yok ole seylere! doğal yollara bakmalı, acıl zamanlar ıcınse göz kapatıcılar var zatten daa ne!

Merhaba ben göz altı çöküklüğü için hodan yağı duymuştum devamlı kullanımda sürülen bölgeye dolgunluk veriyormuş ama ben denemedim isterseniz bir deneyin bir de arı sütü, bal ve polen karışımı düzenli tüketildiğinde yüzdeki ve ya göz altındaki çöküntüyü dolduruyormuş kullananların yorumlarını okumuştum çok memnun kalmışlar isterseniz bunu da düşünebilirsiniz..:)

Umarım faydasını görürsünüz ayrıca bol su için susuzlukta çöküntü yapıyormuş öyle duymuştum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…