- 23 Aralık 2015
- 1.050
- 1.282
- 83
- Konu Sahibi Misk-i amber
-
Melisa çiçek ismi sence nasıl bi anlam taşımıyor çiçek gibi bi kızımız olsun :) Melisa ismi büyük fark atti :)))Bence kulaga hos gelmesinden ziyade anlami da cok önemli. :) tabi bu benim sahsi fikrim canlar cocuklar isimlerinin anlamlarini da biraz tasiyorlarmis oyle derler
Canim ben yorumumda melisa ismi ya da gozde ismi anlam tasimiyor demedim ki. Kulaga hos gelmesinden ziyade anlamli isimler konulmali dedim zaten.Melisa çiçek ismi sence nasıl bi anlam taşımıyor çiçek gibi bi kızımız olsun :) Melisa ismi büyük fark atti :)))
Bi veli annesinin adi gozde kizin adi.melisa
İkinizde aynı yorumu yapmışsıniz ve bu kadar oy farkı sanırım Melisa ismi daha güzel :) çok zormuş isim konusuGozde biraz yasli gibi geldi kulagima. Melisa diyince sevimli bi kiz cocugu canlaniyo aklmda :)
Hayirli olsun miniginin ismi o zman :)İkinizde aynı yorumu yapmışsıniz ve bu kadar oy farkı sanırım Melisa ismi daha güzel :) çok zormuş isim konusu
Sağol canım inşallah bi daha değişmez sizinde sanirim mina ismi çok hoş gerçekten :)Hayirli olsun miniginin ismi o zman :)
Yok o kedimizin adiydi :) bizimkinin cnsiyet belli degil daha :) 1-2 hafta snra ogrenirim insallahSağol canım inşallah bi daha değişmez sizinde sanirim mina ismi çok hoş gerçekten :)
Yaaa öyle mi :))) sağlıcakla gelsin inşallah bebisiniz :)Yok o kedimizin adiydi :) bizimkinin cnsiyet belli degil daha :) 1-2 hafta snra ogrenirim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?