• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözde mi Melisa mi ???

Siz olsanız hangi ismi koyardıniz?

• Gözde

• Melisa

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Misk-i amber

❤07.06.2017❤《▪Hoşgeldin Begüm ▪》
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
1.050
1.282
83
Kızlar arada kaldım iyice bu iki isimden biri olacak artık sizce hangisi güzel ankete cvp vermeden geçmeyin lütfen :KK64:

Bence kulaga hos gelmesinden ziyade anlami da cok önemli. :) tabi bu benim sahsi fikrim canlar cocuklar isimlerinin anlamlarini da biraz tasiyorlarmis oyle derler

Bence kulaga hos gelmesinden ziyade anlami da cok önemli. :) tabi bu benim sahsi fikrim canlar cocuklar isimlerinin anlamlarini da biraz tasiyorlarmis oyle derler
Melisa çiçek ismi sence nasıl bi anlam taşımıyor çiçek gibi bi kızımız olsun :) Melisa ismi büyük fark atti :)))

Melisa çiçek ismi sence nasıl bi anlam taşımıyor çiçek gibi bi kızımız olsun :) Melisa ismi büyük fark atti :)))
Canim ben yorumumda melisa ismi ya da gozde ismi anlam tasimiyor demedim ki. Kulaga hos gelmesinden ziyade anlamli isimler konulmali dedim zaten.

Kizlar Melisa isminde karar verdim ama ceyda ismi de kafama takiliyo sizce kafamı karıştırmayım mı artık :kızgın::mad:

Back
X