Gozden irak gonulden irak olsa keske

En buyuk kk

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
3.854
12.419
363
Merhaba arkadaslar. Bundan 2 ay oncesine kadar calistigim ulkede benim gibi disardan gelmis ve benimle ayni kurumda, ama baska bir sehirde calisan bir beyle gorusuyordum. Aramizda cinsellik de vardi ve ben biraz ayran gonullu bir tip oldugum icin kendimi epey kaptirmistim. Ancak kendisi o kadar da ciddi degildi. Birdenbire ilgisini kesti bana karsi, ben de trip attim ve hemen "arkadas kalalim" dedi. Daha sonra ortak bir arkadasimiza "cok iyi tatli kiz ama iliski istiyor Ben iliskiye hazir degilim" demis. Yani bunun ne demek oldugunu biliyorum seninle iliski istemiyorum cunku senden cok da hoslanmiyorum demek.

Baya kalbim kirildi neden bilmiyorum cok hoslaniyordum cunku. Cok da tanimiyordum ama resmen aklim gidiyordu cocugu gorunce. Ama cok da takmamaya calistim napiyim onume bakmayan calistim.

Neyse kisaca anlatmam gerekirse biz bu kurumda ulkenin dort bir yanindaki issiz koylerde ve kasabalarda calisiyoruz ama baskente 2-3 saat uzakliktayiz ve baskentte surekli seminerler oluyor ve ben bu adami surekli seminerlerde goruyorum. Yetmedi ofisi kendisini bu hafta bizim koye gonderdi 1 haftaligina. Koyumuzde sadece 1 tane kotu kosullarda misafirhane var, dilimi essek arisi soksun mesaj attim "istersen orda kalmak yerine bende kalabilirsin fazladan odam var evimde" diye (tabi ki niyetimi anlamistir) "sonra konusuruz" yazdi bir daha da cevap vermedi. Bana da pek bir ilgisi yok gibi gorunuyor. Ama yani kalbim kirik baya uzuluyorum ve tekrar bir araya gelmek istiyorum.

Bu aralar cok gorunce boyle oldu biliyorum ve bu isteklere duygulara prim vermemem lazim. Onun icin kendimi tutuyorum. Dikkatimi dagitmak icin kendimi ise verdim eve gidince de dizi kitap yoga meditasyon kendimi bir an bile onu dusunmemeye programladim. Ama yanyanayken cok zor. Ne yapabilirim daha baska? Boyle bir durum yasayan var mi?

evinize davet etmemeliydiniz direk başka şey anlar çünkü
geleyim evine vs dönderse de bir bahane bulup kabul etmeyin

Anlamadım.
Adam seni istemediği halde evine mi davet ettin kendisini?
Niye ki?
Daha çok kırılmak için mi?

Eger adamdan cinsellik dısında bir beklentiniz yoksa devam edin. Adam acik acik sizden hoslanmadigini belirtmis daha niye usteliyorsunuz ki?

Anlamadım.
Adam seni istemediği halde evine mi davet ettin kendisini?
Niye ki?
Daha çok kırılmak için mi?

Bazen sicak davraniyor ve en ufak hareketinden olmadik manalar cikariyorum. Tabi sonra pisman oldum Davet ettigime. Kendimi toplamam dikkatimi dagitmam lazim ama cok zorlaniyorum nedense

Sizi kullanmış zaten...daha fazla kullandırmayın ıstersenız
Kullanılma nerede?
Başına silah dayayıp mı sevişmişler?
Sevişirsek sevgili oluruz diye mi vaad vermiş adam?
Belli ki cinsellikle başlamış ilişki daha sonra adam da ciddiyet istememiş. Hatta konu sahibi cinselliği ilişkiye bağlar, iyice bana bağlanır rahatsız eder diye resmen “gel evimde boş oda var ;) ;)” teklifini de geri çevirmiş.

Hep erkekler suçlu zaten.

Kullanılma nerede?
Belli ki cinsellikle başlamış ilişki daha sonra adam da ciddiyet istememiş. Hatta konu sahibi cinselliği ilişkiye bağlar, iyice bana bağlanır rahatsız eder diye resmen “gel evimde boş oda var :KK66: :KK66:” teklifini de geri çevirmiş.

Hoşlanmadığı halde cinsellik yaşanması bana göre kullanılmak.

Kullanılma nerede?
Belli ki cinsellikle başlamış ilişki daha sonra adam da ciddiyet istememiş. Hatta konu sahibi cinselliği ilişkiye bağlar, iyice bana bağlanır rahatsız eder diye resmen “gel evimde boş oda var ;) ;)” teklifini de geri çevirmiş.

Evet cinsellikle basladi zaten cok tanidigim bir seyler paylastigim veya evlenmek isteyecegim kafa dengi biri degil sadece cok ama cok begeniyorum ve gordugum zaman gunlerce aklimdan atamiyorum kendisini. Biliyorum 30 yasindayim bu gibi ergence duygulara prim vermemem gerek ama surekli etrafimdayken kendi hayatima konsantre olmak cok zor geliyor habire bir bahaneyle konusmak mesaj atmak filan istiyorum ezik gibi.

Evet cinsellikle basladi zaten cok tanidigim bir seyler paylastigim veya evlenmek isteyecegim kafa dengi biri degil sadece cok ama cok begeniyorum ve gordugum zaman gunlerce aklimdan atamiyorum kendisini. Biliyorum 30 yasindayim bu gibi ergence duygulara prim vermemem gerek ama surekli etrafimdayken kendi hayatima konsantre olmak cok zor geliyor habire bir bahaneyle konusmak mesaj atmak filan istiyorum ezik gibi.
Muhtemelen bu enerjiyi ona da yansıttığınız için mesafe koymuş. Sadece cinsellikle devam etmek istiyor gibi olsaydınız aranızdaki ilişkiden memnun kalmışsa devam ederdi.

Bu kişiden sonra başkası girdi mi hayatınıza?
Hoşlanmadığı halde cinsellik yaşanması bana göre kullanılmak.
İnsanlar romantik anlamda hoşlanmadan da cinsellik yaşayabiliyor. Konu sahibi de böyle yaşamış zaten. İki taraflı kullanmışlar o zaman. Problem?

Muhtemelen bu enerjiyi ona da yansıttığınız için mesafe koymuş. Sadece cinsellikle devam etmek istiyor gibi olsaydınız aranızdaki ilişkiden memnun kalmışsa devam ederdi.

Bu kişiden sonra başkası girdi mi hayatınıza?

İnsanlar romantik anlamda hoşlanmadan da cinsellik yaşayabiliyor. Konu sahibi de böyle yaşamış zaten. İki taraflı kullanmışlar o zaman. Problem?

Toplamda 3 kisiyle birer kere yemege ciktim. Bir tanesiyle bu cumartesi tekrar gorusecegiz. Ancak nedense bu kisilerden o kadar da hoslanamadim. 5 senedir sevgilim yok, bu kisi de hayatima uzun suredir bir yalnizliktan sonra girmisti, muhtemelen onun verdigi yalnizlik ve cosku diye dusunuyorum. Hayatimda birilerinin olmasini cok istiyorum galiba. Biliyorum cok yanlis saplantilar bunlar ve biliyorum once kendinle mutlu olmam lazim bu kadar erkek arkadas arayisinda olmamam lazim ama iste ne bileyim. Kendime bir yol cizmem lazim ne yapabilirim bilmiyorum.

Toplamda 3 kisiyle birer kere yemege ciktim. Bir tanesiyle bu cumartesi tekrar gorusecegiz. Ancak nedense bu kisilerden o kadar da hoslanamadim. 5 senedir sevgilim yok, bu kisi de hayatima uzun suredir bir yalnizliktan sonra girmisti, muhtemelen onun verdigi yalnizlik ve cosku diye dusunuyorum. Hayatimda birilerinin olmasini cok istiyorum galiba. Biliyorum cok yanlis saplantilar bunlar ve biliyorum once kendinle mutlu olmam lazim bu kadar erkek arkadas arayisinda olmamam lazim ama iste ne bileyim. Kendime bir yol cizmem lazim ne yapabilirim bilmiyorum.
Hayatınızda birini istemeniz yanlış değil ama dışarıya verdiğiniz enerji insanları itebilir. Kim olursa olsun bu kadın hayatında birini istiyor, beni “ben” olduğum için istemiyor diye düşünebilir.
Ve baştan çok ilişki/evlilik odaklı yaklaşmak insanı korkutabilir.

Rahatlayıp kendinize zaman verirseniz karşınıza istediğiniz gibi biri çıkacaktır. Arkadaş olarak bakın, sosyalleşmek olarak bakın görüştüğünüz kişilere. Sonrasında hoşlantı başlarsa ona göre devam edersiniz.

İlişki istemiyorum diye birşey olamaz bunu sende farkındasın tabi hele de yabancılarda hiç
Bizim Türk erkeği garip kafası tabi bizimkiler için geçerli değil seviştiğim kızla sevgili olmam evlenmem diyenlerde var ortalıkta salak salak
Fazla hoşlanmamış etkilenmemiş yoksa peşini bırakmazdı yada fazla üstüne düştün panik olup rahat bırakmadın erkekler bundan kaçar
Yani şu an birşey yapmaman laxım her türlü
Dönerse kendi isteğiyle döner sana

Yani o kadar uzuluyorum gereksiz seyleri kiskaniyorum ve takinti yapiyorum ki kendime inanamiyorum bazen. Ve karakterini tanidigim veya kisiligini begendigim fikirlerine hayran oldugum filan birisi de degil. Yani normalde ben ondan daha akilli daha ilginc bir insanin bence neden boyle alelade birine bu kadar taktim ve bu kahrolma halini gecirecek pratik yontemler telkinler bir seyler var midir ki?

Haklisiniz. Kendimi kotu hissetmeyi nasil birakabilirim sizce? Bu kadar uzulmek istemiyorum.
Olay cok taze oldugu icin bi sey yapamazsiniz. Zamanla gececegni bilin ve zamana birakin. Ona ulasirsaniz sadece kendinizi kucuk dusurursunuz bunu yapmayin... Umut olsa biri derdi ama umut yok, sizden hoslanmiyor. Sizi nasil kirdigini hatirlayin

Back
X