- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
-
uzakta olan sevgiliik ilişkileri zor tatlım sen uzaktasın onun yanında başkaları olabiliyor. ve bu sebepten ilişkide yıpranıyor ki mesafeniz uzakta değil aslında. arayı açmayın dengede tutmaya çalışın derim.
Bazen aynı şehirde olsan bile böyle düşündüğün zamanlar oluyor bence oluruna bırak biraz her şey istediğin gibi olur inş...
Seviyorsa gözden uzak olan daha çok özlenir ama sevmiyorsa gözden uzaksa gönülden de ırak olur.Yani seviyorsa dünyanın öbür ucundada olsa unutmaz korkma.
Kaç yaşlarındasınız?Yakın zamanda söz nişan gibi birşey düşünüyormusunuz?Yani evlilik kaç yıl sonra gibi görünüyor?canım benim yaaa çok teşekkür ederim yaaaaaa o 5 aylığına yurt dışına gitmişti inşaatta çalışmaya okula girebilmek için eğitim aldı işte kzandığı parayla sürekli konuşamıyorduk inan sadece çağrı atabiliyorduk yada günde 1 msj anca yada günde 1 defa konuşabiliyorduk telefonda bırakmadı beni kopmadık 5 ay göremedik birbrimizi nette konuşyoduk ama yanında olmak gibisi yok inşallah ben kuruntu yapıyorumdur yaa içimin rahatlamasına öyle çok ihtiyacım var ki lovely ah ahh...
Ben 15 ay asker yolu bekledim.Ve ona güvenmeme rağmen korktum acaba beni unuturmu diye çarşıya çıktığında o ilden bir sevgili bulurmu diyeAma çok şükür hiç öyle olmadı aksine birbirimize daha çok daha çok bağlandık.
Yani korkma seviyorsa uzaktada olsa sen hep aklında olursun
ne mutlu sana canım benim birliktemisiniz şuan hala Allahım ayırmasın inşallah sevdiğinle bir ömrü paylaşmayı nasip etsin inş güzel Rabbim.Ya bazen bakıyorum herşey süper baya ilgili bazen bi bakmışım ilgisiz hani diyorum dengesizlik oluyo soğudumu benden diye aklıma geliyor işte çok insan uzakta olunca ister istemez düşünüyo böyle ona söylesem kavga çıkıcak biliyorum diyemiyorumda ama onu çok seviyorum yaaa
Biz yeni evliydik 4 aylık evliydik askere gittiğinde yani hala evliyiz.Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin
Bu konuda bisey olmaz yada birsey olabilir denilemez bana gore canim cunki sizin aranizdaki sevgiye saygiya bagli olan birsey bu. Eger ciddi bir iliskiyse gelecege dair guzel planlariniz varsa ve birbirinize olan sevginizden eminseniz o zaman icindeki kuruntudan kurtul ve sevip sevilmenin tadini cikar. Ha bu sekilde dusunuyosan da belkide aranizdaki sevginin ciddiyetinden supheleniyosundur. Tabi bilemem ihtimal olarak degerlendiriyorum su anda. Sevgilin sana karsi ara sira ilgisizse her seyi kendinden anlama cunki insanlik hali dertler sIKINTIlar bizler icin haliyle hayat sartlari zor oldugundan insan bazen ilgi ve sevgi gosteremez. Bu sekilde rahat dusunebilmeyi basarirsan eger cok mutlu olursun. Kafandan kotu dusunceleri at. Ciddi dusunuyomusunuz ve de aranizdaki saygi sevgi derecesi nasil? Ona gore degerlendirme yapalim canim
biz 1.5 yıldır sevgiliyiz, son iki aydır da nişanlı.. ilişkimizin başından beri uzağızz. önceleri 2-3 ayda bir görüşüyorduk görevi sebebiyle ama şimdi allaha şükür en fazla 2 haftada bir görüşüyoruz. ama mesafe ilişkimizi hiç yıpratmadı aksine güçlendirdi daha çok birbirimize bağladı bizi.
Kaç yaşlarındasınız?Yakın zamanda söz nişan gibi birşey düşünüyormusunuz?Yani evlilik kaç yıl sonra gibi görünüyor?
ben 21 yaşımdayım canım oda 25 yaşında yakın zamanda şuan için böyle birşey gözkmüyor o okuyor hazırlık sınıfı daha 4 yılı var bense 2 yıllık yüksek okul okudum bu senede inşallah eylülde açık öğretime kayıt olucam3-4 ü oradan okuyacağım ben okulumu bitirdiğimde o hala okuyor olucak sonra iş hayatına atılıcaz falan sağlam bi 5-6 yıl var gibi gözküyor canım yaa uufff çok uzunnnnnnnn evlenmek istiyorum bir an önce onunlaaaa:)
Evet uzun bir süreç ama 6 yıl sonra sen 27 o 32 olacak aslında tam evlilik yaşı.İkinizinde yaşlarıda işide oturmuş olur o zamana.Sakın acele etme bu zamanların tadını çıkarın.Hayırlısıysa senin için doğru kişi oysa gerçekten o günlerde gelecek.
canım benim öncelikle çözüm bulabilmek için bana soru sormana çok sevindim:) açıkçası ciddi bir ilşki derken hani hiç laylaylom çıkmış olmak için birbrimizin hayatına girmek oda bende bunun farkındayız hani aramızda bir çok kvga oldu hemde ne kavgalar ama hiç aramızda ayrılık lafı geçmedi veya ara verelim lafı geçmedi canım benim.Hani evlilik için veya nişanlılık için şuan ikimizde uygun değiliiz şahsen ben çok isterim böyle bişeyi:) fakat o daha ünide ve hazırlık sınıfını bitircek daha 4 yılı var bense yüksek okul okudum 2 yıllık ve eylülde de açık öğretime kayıt olucam iksat bölümü inş ALLAH ım nasip ederse 2 dha okuyacağım sonra iş hayatına atılmam lazım ben bitirdiğimde onun daha 2 yılı kalıcak okulda yani şöyle diyeyim bizim için evliliğe daha 5-6 sene varama hani konuşyoruz bunlardan ben şakasına derim aşkım ne zaman alıcaksın beni artık evlenelim ya diye oda der aşkım şimdi alsam seni sefaletten ölürüz der:) razıysan gel der :) saygı derken biraz açarmısın canım?sevgi olarakda sevgisi gayet güzel gösterir dile getirir yanındayken falan çok mutluyum oda çok mutlu gülmekten altımıza yapıcaz diyebilirim ama uzaktayken korkuyorum çünkü çok seviyorum bitmesine dayanamam
Canim dun cikmam gerekti devamini getiremedim kusura bakma. Simdi gelelim meseleye. Anliyorum ikinizin de egitimi soz konusu. Yani demek istedigim seni seviyorsa ve sevgisinden eminsen korkmana gerek yok bu korku cok sevmenden kaynaklaniyor. Ben evliyim mesela esimle birbirimizi cok seviyoruz ben bile bazen korkuyorum. Bu korkuya hem asiri sevgi hem de ara sira gosterilen ilgisizlik sebep olabiliyor canim. O yuzden asiri ustune dusme yani ilgi bekliyorum cok seviyorum felan. Her firsatta sevdigini dile getirme ara sira soyleki heyecani olsun :) Saygi derken de fikirleriniz uyusuyormu mesela. Fikirlerine saygi gosteriyormu ya da senin yasam tarzina vs vs. Senin icinde gecerli hani olgun bir cift gibimisiniz yoksa en ufak biseyden tartisan liseli asiklar gibimi o manada sordum :) ama o anlamda birsey olamdigini gordum yazdiklarindan..
Diyecegim o ki; kendine ugrasacak seyler bul kafa dagit eglen gez toz. Ve sevip sevilmenin tadini cikar. Hersey olacagina varir kendinide sevgilinide uzme sabir aci meyvesi tatlidir. Gercek asksa aranizdaki ne olursa olsun senden vazgecmez. Korkmani anliyorum at kafandan kotu dusunceleri.Hayatin tadini cikar
rüzgargülü teşekkür ederim ilgilendiğin için :) hani fikirlerimiz arasında bazen farklılık yaşıyoruz kendisi çok kıskançtır ve neredeyse benim yaptğım söylediğim herşeyi yanlış bulur neden çünkü onun istediği gibi olmadığı için:) ama ben yinede bi şekilde kabul ettirmeye çalışıyorum ve sanırım başarıyorumda:) başta tartışsakta bu konu yüzünden sonrasında geçiyor:) ikimizda kin duyamıyoruz ve küsemiyoruz:) evet onu çok seviyorum ve bu aralar sürekli benle ilgilenmiyorsun der oldum ona karşı oda en sonunda aşkım bak ben senle hiç konuşmayan sana bakmayan biri değilim ama delirtçen beni bak dedi şu halim farkındaysan çok sakin dedi dün gece ama vallahi bak patlıcam fena olucak dedi:) bence birdaha söyleme dedi çünkü ben seni seviyorum seninle ilgilenmesem şuan konuşuyor olmazdık dedikızıyorum ama bir yandan da kızamıyorum sana anlamaya çalışıyorum evdesin hep dedi :) yırttım yani hehe:) eminim beni sevdiğinden işte uzakta olunca aklıma birden düşüyor canım inan engel olamıyorum ama akışına bırakmak lazım sanırım kafama böyle takınca gerçekten çok kötü oluyorum sürekli ağlayasım geliyor bunalım bunalım bunalımm:) umarım hiç bitmeyiz ve sizin ki güzel bi evliliğimiz olur ama daha çok var ki yaaaa uuufffff:)
Erkek arkadasin da soylemis bak deli edicen diye biktirma kiz dilinle bosver her an her saniye ilgi goremezsin ki isi felan olabilir. Yani sen bile her an ilgi gostermiyosundur isin olabilir mesela. INSALLAH evlilige kadar gidersiniz mutlu olursunuz. Birazda sana bagli hos sohbet tatli dille kendine bagliycaksin sureklide ustune gitme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?