- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
-
ben de şu an uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum, ne kadar zormuş gerçekten. allahtan birkaç ay sonra türkiye'ye dönüyorum, şu an yurtdışındayım öğrenim için. bence uzak mesafe ilişkisi daha çok emek istiyor, çiftler daha hassas olup en ufak bişey büyüyebiliyor kavgaya dönüşebiliyor. fakat gözden uzak olan gönülden de ırak olur lafına katılmıyorum, kendini devamlı hatırlatırsan devamlı görüşürsen niye ırak olasın ki?
Canim benimde sevgilim uzagimda sen gene gelip gidilecek yerdeymissin.. ben yurt disindayim erkek arkadasim türkiyede 4 yili askin bi beraberligimiz var tabiki kesinlikle kolay degil hatta sabrimin sinirlarini fazlasiyla zorladigi gunler oldu ama gerceken seviyorsan ve onun icin her seye deger diyorsan araya mesafelerin kilometrelerin pek onemi olmuyor:) Tabiki onsuz gecen hergün dahada agir geliyor o duygu anlatilmaz yasanir kolay degil ama ask nelere gögüs gerdiriyor degilmi.. tabiki bu dediklerim kisiden kisiye degisiyor ama göremediginiz süre icerisinde ne yasarsaniz yasayin ona kavustugunz andaki duygunun tarifii yokk herseyi unutturuyor gercekten.. Güven Sadakat en büyük silah uzakligi karsi..
işte korkuyorum canım benim yaaaa ben gitmek istiyorum yanına ama işte ailem yani bir tek annem biliyor izin vermez gidicem desem bende gidemiyorum ama gitmeyi çok istiyorum
kadın sevecek erkek dahada çoooook sevecek o zaman gözden ırak gönülden ırak olmaz bence.
bence olur ama bazı durumlardada olmaz .yani arada aşk varsa gerçekten uzaklık pekiştirebilir aslında .ama sadece hoşlanma varsa o biter .erkeklere pek güvenmiyorum bu konuda saık kalamıyolar .
e ne güzel işteya her iki taraftaçok severse canımm:)
e ne güzel iştebenim erkeklere güvenim olmadığı için onların daha cok sevmesi gerektiğini düşünüyorum karşılarına çıkan ilk zorlukta geri adım atmamaları için
kmler varken arada her an sesini duyabilceğimi bilmek..
çok şükür öyle bir hissi yaşamıyorum ben...anvean özlemle bekliyorum..
bu aranızdaki ilişkinin temelinin ne kadar sağlam olduğuna bağlı. sevgilimle ilişkimiz ben lisedeyken başladı ve lise bittiği gibi başka bir şehire üniversite okumaya geldim. tabi ki zordu başlarda saçma kıskançlıklar tartışmalar çok olurdu. özellikle tartışmalar gereksiz şeylerden çıkar ve büyürdü. ama belli bir süre geçtikten sonra herşey oturdu ve düzene girdi. mesela hala görüşceğimiz zaman kalbim yerinden çıkıcak gibi olur çok heyecanlanırım ilişkimiz hala ilk sene ki gibi canlı mesafe ilişkiyi bence daha taze tutuyor. ama bu tarz ilişkiler büyük sabır emek ve güven gerektirir. bunu sağladıktan sonra bir sorun çıkacağını zannetmiyorum.
bu soru kişiden kişiye değişir ve ben gözden ırak gönülden de ırak olur lafına katılıyorum.
Bence alakasi yok.benim nisanlim iskenderunlu bense giresunluyum.arada gercek sevgi oldu mu asilmayacak zorluk yok.aksine uzaktayken dahada fazlalasir baglilik cunku ozlem arttikca dahada baglanirsin.bizim üçüncü senemiz arada ben iske gitim arada ogeldi iki sene boyunca.sonra ailelerr tanisti vs derken nisan yaptik.cokta guzel gidiyor.bence o gozden irak gonulden irak lafi coksevmeyenler icin.ornegin biriyle bi iliskiye baslamistirsin daha sevgi tam oturmamistir birbirini tanima aşamalari vs dir o yerler tehliklei biraz ama birbirine baglandiktan sonta uzakligin hic bir onemi yok bence.
ben 4 yıldır farklı şehırdeyım nişanlımla..uzaktık ilk gunden beri..senede 1 defa görüyoruz bırbırımızı en fazla 2..
zor oldu görüşememek..ama ımkansız değil..oyle ıraksa gönlundende çııkmıyor insan..
fakat bu çok kişisel.. taraflara bağlı..
sevmenın fedakarlığın kadını adamı olmaz oyle..herkes ne verdıyse onu ekıp bıçmeli ki memnunıyet olsun..
ilişkiden duygusal anlamda tatmınsenız hiçte ımkansız değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?