Gözden Irak Olan Gönülden De Irak Olur mu bayanlar??

canım kusura bakma ya ben giremedim bilgisayara evde değilimdim şimdi yazabiliyorum dediğin gibi evet canım daha fazla emek daha fazla ilgi alaka istiyor insan yanındaki gibi sıcaklığını hissettmek istiyor ya evet kavgalar abartılıyor büyüyor kıskançlık desen hat safhada diken üstündeyim sanki hep işte devamlı görüşemiyoruz imkanlarımız el vermiyor canım 2-3 ayda bir anca umarım böyle olmuyordur inşallah böyle bir durum yaşamam yani gönlünden ırak olmam

evet canım mesela uzaktayız diye kavga etmek istemiyorum alttan alıyorum susuyorum hep sonra içimden diyorum ki sorarım ben ona bir araya gelince dye ama kavuşunca oohoooo herşey uçup gidiyor sadece hasretlik özlem kavuşma anı kalıyor:) tarif edilemez inanki öyle güzel bir duygu ki açım sanki ve göridüğüm an doyuyorum yaa mutluluk veriyor kanım kaynıyor onu çok seviyorummmmmmmm:) inşallah bu açtığım başlıktaki bi durumla karşılaşmam

işte korkuyorum canım benim yaaaa ben gitmek istiyorum yanına ama işte ailem yani bir tek annem biliyor izin vermez gidicem desem bende gidemiyorum ama gitmeyi çok istiyorum

gitmesende yaptırım gücün hep olsun ilişkide.şimdi ipler senin elinde olsun yanii tatlım... sen bırakırsan başkası alır gider. ailen izin vermezse bile aileni asla hiçe sayma derim. erkekler bu konulara dikkat ederler. ailenin durumunu bilmesi yeterlidir. gitme ama ipleride elinde tut. :)

bence olur ama bazı durumlardada olmaz .yani arada aşk varsa gerçekten uzaklık pekiştirebilir aslında .ama sadece hoşlanma varsa o biter .erkeklere pek güvenmiyorum bu konuda saık kalamıyolar .

bence olur ama bazı durumlardada olmaz .yani arada aşk varsa gerçekten uzaklık pekiştirebilir aslında .ama sadece hoşlanma varsa o biter .erkeklere pek güvenmiyorum bu konuda saık kalamıyolar .

canım erkek arkadaşıma nasıl deyim hani güven konusunda sorunum yok ama işte benimle ilgilenmeyince hemen aklıma soğudumu beni istemiyormu gibi sorular geliyor sanırım ben biraz evhamlıyım yaaa:)neredeyse 1 senedir ilişkimizi uzaktan yürütüyoruz 1,5 yıldırda hatta geçti birlikteyiz canım görüşüryoruz da arada ama genelde telefonla anlaşıyoruz her zaman birbirmizin yanında olamıyoruz inşallah gönlünden ırak olmam bir ömür boyu onunla olmak istiyorummm:) Allahım nasip ederse inşallah hayırlısıyla olucak oda birgün...

Bence alakasi yok.benim nisanlim iskenderunlu bense giresunluyum.arada gercek sevgi oldu mu asilmayacak zorluk yok.aksine uzaktayken dahada fazlalasir baglilik cunku ozlem arttikca dahada baglanirsin.bizim üçüncü senemiz arada ben iske gitim arada ogeldi iki sene boyunca.sonra ailelerr tanisti vs derken nisan yaptik.cokta guzel gidiyor.bence o gozden irak gonulden irak lafi coksevmeyenler icin.ornegin biriyle bi iliskiye baslamistirsin daha sevgi tam oturmamistir birbirini tanima aşamalari vs dir o yerler tehliklei biraz ama birbirine baglandiktan sonta uzakligin hic bir onemi yok bence.

Bence alakasi yok.benim nisanlim iskenderunlu bense giresunluyum.arada gercek sevgi oldu mu asilmayacak zorluk yok.aksine uzaktayken dahada fazlalasir baglilik cunku ozlem arttikca dahada baglanirsin.bizim üçüncü senemiz arada ben iske gitim arada ogeldi iki sene boyunca.sonra ailelerr tanisti vs derken nisan yaptik.cokta guzel gidiyor.bence o gozden irak gonulden irak lafi coksevmeyenler icin.ornegin biriyle bi iliskiye baslamistirsin daha sevgi tam oturmamistir birbirini tanima aşamalari vs dir o yerler tehliklei biraz ama birbirine baglandiktan sonta uzakligin hic bir onemi yok bence.

ben 4 yıldır farklı şehırdeyım nişanlımla..uzaktık ilk gunden beri..senede 1 defa görüyoruz bırbırımızı en fazla 2..

zor oldu görüşememek..ama ımkansız değil..oyle ıraksa gönlundende çııkmıyor insan..

fakat bu çok kişisel.. taraflara bağlı..

sevmenın fedakarlığın kadını adamı olmaz oyle..herkes ne verdıyse onu ekıp bıçmeli ki memnunıyet olsun..

ilişkiden duygusal anlamda tatmınsenız hiçte ımkansız değil..

bu soru kişiden kişiye değişir ve ben gözden ırak gönülden de ırak olur lafına katılıyorum.

bu aranızdaki ilişkinin temelinin ne kadar sağlam olduğuna bağlı. sevgilimle ilişkimiz ben lisedeyken başladı ve lise bittiği gibi başka bir şehire üniversite okumaya geldim. tabi ki zordu başlarda saçma kıskançlıklar tartışmalar çok olurdu. özellikle tartışmalar gereksiz şeylerden çıkar ve büyürdü. ama belli bir süre geçtikten sonra herşey oturdu ve düzene girdi. mesela hala görüşceğimiz zaman kalbim yerinden çıkıcak gibi olur çok heyecanlanırım ilişkimiz hala ilk sene ki gibi canlı mesafe ilişkiyi bence daha taze tutuyor. ama bu tarz ilişkiler büyük sabır emek ve güven gerektirir. bunu sağladıktan sonra bir sorun çıkacağını zannetmiyorum.

kmler varken arada her an sesini duyabilceğimi bilmek..
çok şükür öyle bir hissi yaşamıyorum ben...anvean özlemle bekliyorum..

e ne güzel işte benim erkeklere güvenim olmadığı için onların daha cok sevmesi gerektiğini düşünüyorum karşılarına çıkan ilk zorlukta geri adım atmamaları için

canım zaman zaman ben korkuyorum yaa çok seviyorum çünkü onu ama sanırım erkekler bizim kadar hisli duygusal olamıyorlar hani biz onlardan daha fazla duygusal hislerimizle hareket eden taraf oluyoruz onların biraz hani derler ya erkeklik diye o halleri var :)

kmler varken arada her an sesini duyabilceğimi bilmek..
çok şükür öyle bir hissi yaşamıyorum ben...anvean özlemle bekliyorum..

bende çok özlüyorum özlemle kavuşacağımız günleri bekliyorum hep canım ama uzakta olunca işte bir anlık ilgisizlik sanki benden soğudumu hissini veriyor çünkü onu çok seviyorum onsuz olmak istemiyorum buda beni korkularıma ve bunu düşündürmeye itiyor

evet canım ya çok sabır gerekiyor inan bazen onsuz deliricek gibi oluyorum çünkü derdim oluyor bir sıkıntım oluyor onu yanımda istiyorum moralim bozuluyor mesela oturup onun omzunda ağlamak bile istiyorum o derece oluyorum bazen ve buda beni korkulara itiyor onu çok seviyorum bazen benimle ilgilenmiyor gibi hissediyorum öyle oluncada diyorum uzaktayız acaba benden soğudumu acaba beni istemiyormu artık diyorum belkide kuruntu yapıyorum çünkü hala birlikteyiz ama bazen korkuyorum işte

birbrimizi tanıdık canım hani bazen bilmediğimiz huylarımızla bile karşılaşıyoruz fakat bu normal diye düşünüyorum hem uzaktayız hemde evlendiğinde bile insanlar hiç bilmedikleri yönlerini bile görebiliyorlar.Ben korkuyorum onu kaybetmekten onu çok seviyorum canım yaaa 1,5 yılı geçti birlikteyiz canım hiç ayrılık lafı geçmedi aramızdan hiç de kavgalarımıza rağmen neler yaşadık ama birkere olsun ayrılmadık çok şükür yaa onunda beni sevdiğini biliyorum sevmediğine inansam zaten birlikte olmazdık ama bazen ilgisiz olduğunu düşnüyorum ama korkuyorum işte

haklısın canım ilşkinin fedakarlığın kadını erkeği olmaz ama işte erkekler biz kadar hisli ve duygusal olmuyorlar ben hele çok duygusal bir insanımdır hele ki aşıksam mantığımla asla hareket edemiyorum etmeye yeltensem de olmuyor yapamıyorum onu çok seviyorum. evet görüşmeler çok zor oluyor farklı şehirlerde olunca ama kavuşmanında heyecanı bir başka oluyor o yeni bir ortama girdi üniye başladı bense evdeyim bundan korktum hal ve hareketlerinin değişmesinden bazen bana ilgisiz olduğunu düşünüyorum korkuma yeniliyorum ve birden bunu düşünmeye başladım gözden ırak gönülden de ırak olurmu diye 1,5 yıldır hatta geçti birlikteyiz hiç ayrılık lafı geçmedi aramızda uzaklığımıza rağmen özlem doluyuz hep ama işte bazen aklıma düşmüyor değil onu kaybetmekten korkuyorum çünkü seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…