Gözden Irak Olan Gönülden De Irak Olur mu bayanlar??

oyy oyy çok özledm o alnıma öpücükler kondurmasını seviyorsa uzakta olunca daha bi bağlanır insan sevdiğinin kıymetini anlar bence boş kuruntular yapma hiç şeytan boş durmaz çünkü unutma

canım yaaa çok teşekkür ederimmm cevabın için :) bende çok özledim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaahh canım ahhhh şimdi anladın mı benim derdimi:) hayırlısı neyse o olsun ama ben onunla evlenmek istiyorum yaaa :) bakalım kısmetse inşallah bekleyeceğiz birbrimizi ben beklerim ama çok uzun yaaa demi:) bir an önce onu istiyorum evlenelim istiyorummm ama çok var işte sağol canım benim Allah hepimizin yardımcısı olsun:) evlendiğimde sonunda evlendim diye yazıcam buraya:)

Arada uzaklık olan ilişki devam ediyorsa inanın daha kuvvetli bir sevgi oluyor. Birbirine bağlılığınız daha çok artıyor.Uzaklıklar sevgiyi öldürmüyor bence dahada yoğunlaştıryor özlem artıyor.

sessiz adaa sende içimi rahatlatanlardansın çok teşekkür ediyorummm:) inşallah sizlerin dediği gibi olur canım benim yaa onu seviyorum çok ve gerçekten bir emek var ortada evet tam 1,5 yılı geçti bu yılın 1 yılını uzak yaşadık hala daha yaşıyoruz canım benim çok az görüşebiliyoruz fakat hala daha birlikteyiz Allahtan dileğim bir ömür boyu devam ederiz inşallah ama uzak değil evlenelimmmm istiyorummmmm:)ah o özlemi sorma hiç tatlım ya bazen ölücem sanıyorum hasretinden ama RABBİM sabrını veriyor seviyorsa insan nelere katlanıyor bakalım hayırlısıyla hakkımızda ne olucak görücem :)

canım yaaa çok teşekkür ederimmm cevabın için :) bende çok özledim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bendeee:):)

son olarak şu çok sevdiğim lafı eklemek istiyorum...

UZAKLIK KÜÇÜK SEVGİLERİ ÖLDÜRÜR BÜYÜK SEVGİLERİ GÜÇLENDİRİR...TIPKI RÜZGARIN MUMU SÖNDÜRÜP YANGINI GÜÇLENDİRDİĞİ GİBİ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…