Gözden Irak Olan Gönülden De Irak Olur mu bayanlar??

sahimi canım ya peki yaşadığın bir durummu var yoksa hani çevrenden mi gördün neden böyle birşey söyledin tatlım?

yaşadığım bi durum değil fakat çevremde bi çok kez bu durumu gözlemledim.
tabi sonuç olarak kişilik meselesi

canım malesefki uzklıgın getirdiği olumsuz durumlardan biri bu aslında.bende nişanlımla yanyanayken hç kavga tartışma vs bile etmezken genelde ayrı şehrlerdeyken dahahassas oluyorum bazı konularda.en basit sözlerini bile acaba bu anlamdamı söyledi diyerekten triplere giriyordum.ama baktımki aslında alakası yok uzaklıktanmıdır telefondanmıdır yüzünü görememektenmidir bilmem yanında gibi tam anlayamıyorsun bazı şeyleri.sendede öyle olabilir belki sana öyle gelyordur .birde şu var ynındayken birşeye morali bozuk oldugunda belki biliyorsun neden siniri ya da morali bozuk oldugunu ama uzaktan uzaga helede herseyi sösölylemeyen içine atan biriyse o kızgınlık moral bozuklukta sana yansıtıyo olabilir .tabi sende olayların farkında olmadıgın için sende sogudugunu düşünebilirsin.ama sevvgi güçlendiği konusunda ısrarlıyım çünkü aşırı bir özlem oluyor her buluşmada ilk günkü heyecanlar oluyor .

Son düzenleme:

evet kavuşmaların tadı başka özlemse ayrıldığın dakikada başlıyor.. çok garıp bır his.. sankı elınde bir kuş aşk..bir tutyorsun bır bakıorsun kanat çırpmış uzaklara..
sevgı , güven, saygı varsa hıçbirşey olmaz

uzakta olandan değil sevmeyı bilmeyenden korkmalı günümuzde insan..

yaşadığım bi durum değil fakat çevremde bi çok kez bu durumu gözlemledim.
tabi sonuç olarak kişilik meselesi

anladım canım tabi orasıda değişir kişiden kişiye inşallah ben o çevrende gözlemlediklerin gibi olmam canım yaa onu çok seviyorummmmm

evet yaaa canım içine atar öyle hemen pat diye söylemez sonradan söyler bazen canı sıkkın oluyor bana tuaf davranıyor hani anlıyorum canının sıkkın oldğunu ama benim ne suçum var ki ben canım sıkkın olsa en çok ona ihtiyaç duyuyorum her konuda inan onu çok seviyorum aynen bende triplere giriyorum canım yaaa bi msj yazıyo sanki bana soğuk bir msjmış gibi geliyo başta sert çıkıyorum sonra tekrar tekrar okuyorum diyorum ki ne var bunda sanırım ben fazla ilgi istiyorum 1,5 ay oldu göremediğimiz birbrimizi inan çok özledim yaa yanına gitsem herşey süper olucak ama ya dönerken ki ayrlık ahhh nasıl ağladğımı biliyorum yaaa gidincede dönesim gelmiyo dilara seviyor beni buna eminim canım ama sıkıntıya pek gelemeyen insan birde koç burcu kendisi tamamen taşıyor bütün özelliklerini inşallah şu yaptğım kuruntular boşadırda uzun yıllar birlikte olmayı nasip eder bize ALLAH ım sevmek sevilmek özlemek ve kavuşmak çok güzel yaaa:)

ahh canımmmmm canımm yaa inan insan kavuşunca ayrılası hiç gelmiyo o an nasıl ağlıyorum varya erkek arkadaşım bile dayanamıyor hani biraz sert görünümlüdür ama içi çok yumuşaktır ama bana belli etmemeye çalışıyor:) ama gerçekten çok zor oluyor yaa inan ona öyle hasretim ki 1,5 aydır yüzünü görmüyorum o kokusunu içime çekemiyorum çok özledim onun o kokusunu içime çekince inan bütün herşey duruyor sanki gözlerimi kapayım öylece onunla durmak istiyorum boynundan çektiğim mis kokusuyla ahhh ahhh bak dertlendim yine sevmek sevilmek çok güzel canım yaaa özlemekte güzel yaa sanki özlem olgunlaştırıyor insanı daha bir bağlıyor kavuşma hayaliyle yaşayınca yaaa ahhhh dilerim sevenler hiç ayrılmaz yaaa öyle duygusalım ki şuan dahada arttı ağlamak üzereyim the tudors

Eğer gerçekten seviyorsa uzak olmaz neden uzak olsun. Sevgi uzaklıkda bitseydi kimsenın ılıskısı yurumezdi gercek sevgı bitmez sogumada olmaz gercekten sevıyorsa . Benim eşim gitmiş olsa özlemden başka birsey düşünmem oda dusunmez ayrı odalarda bile duramadıgımıza göre

gözden ırak olan gönülden hiç ırak olurmuu. herşeyimm gözumden ırak ama gönlümden aslaaa ,,, hatta daha fazla yer etti gönlümde gerçek sevgi uzaklıklarda çogalır.

Son düzenleme:

ne güzel canım ALLAH ım hiç ayırmasın ama uzaklık çekmek çok zor özlem hasret ihtiyacın oluyor omzuna yaslanmaya karşılıklı yanlış anlaşılmalar oluyor sabır gerekiyor.onun beni sevdiğini biliyorum bende onu çok seviyorum ama bzen işte bana öyle geliyor demekki ilgilenmeyince benimle hemen evhamlanıyorum napim seviyorummm onsuz olmak istemiyorummm:)

gözden ırak olan gönülden hiç ırak olurmuu. herşeyimm gözumden ırak ama gönlümden aslaaa ,,, hatta daha fazla yer etti gönlümde gerçek sevgi uzaklıklarda çogalır.

olmaz demi canımmmmmm olmasınnnnnnnn da:)bende sevginin uzaklıkla çoğaldığını düşünüyorum canım ama bazen işte bir an geliyor bana ilgisiz gibi hissediyorum sanki soğumuş gibi belkide benim kendi kuruntum çok seviyorum çünkü onu ama çok sabır gerekiyor yaaa ALLAH ım biz bütün sevenleri hiç ayırmasın...

haklsın ben bile yanındayken bir sanıye ilgisizliğine dayanamıyorsam huysuzluk yapıyorsam seni düşünemiyorum allah yardımcınız olsun. biz evlendk darısı size :)

yoktur öyle bişe sen içini ferah tut. şimdi siz aynı şehirde olmadıgınızdan öyle oluyo. sanki ben nişanlımla hiçmi böyle şeyler yaşamadım ( bu arada aynı şehirde oturuyoruz sadece askere gitti) ben derdim yok beni sevmiyo artık başkasınımı seviyo acaba diye ama yanıma gelipde anlıma bi öpücük kondurup ben senden başkasını severmiyim demesi herşeyi düzeltiyo . siz uzak oldugunuzdan bunu hissedemiyosunuz buda seni yiyip bitiriyo. gözler yalan söylemez , o gözleri görsen acaba sevmiyomu dedigin ozman anlarsın tatlım. takma kafana buna gelir buda geçer.

haklsın ben bile yanındayken bir sanıye ilgisizliğine dayanamıyorsam huysuzluk yapıyorsam seni düşünemiyorum allah yardımcınız olsun. biz evlendk darısı size :)

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:) saol canım benim ya güzel RABBİM hepimizin yardımcısı olsun napim yaaa çok seviyorum onuuuuuuu bize daha çok ama yaaaaa evlilik uzak daha:)

sağol canım ya içim rahatlıyor grçekten sizlerden bunları duyunca şuan aklımdan bunlar geçiyor ama yanına gidince unutuyorum bile öyle güzel ki o dakikalar inan nasıl geçtiğini bile anlamıyorum yaaa aşk bu olsa gerek... gerçekten seviyorum onu onunda beni sevdiğine inancım sonsuz ama dediğim gibi aklıma düşüyor işte bazen ama sanırım hata yapıyorum ve kendime yapıyorum haklısın canım Hayırlı tezkereler canım benim ALLAH ım sabır versin...

amin tatlım saol. dedigim gibi takma bunları kafana. ben özledigimde hep nişanlıma takardım :) sinirlenir onuda sinir ederdm saçma nedenlerden dolayı sonra yanıma gelirdi geçerdi hepsi sende mutlaka öyledirsin. Rabbim sıkıntılarını alsın canım.

kısmet bu işler ne zaman olcagı belli olmaz cnm benim

vallahi hayatım bilemiyorum artık onun okulu var yaaa 4 yılı var daha benimse 2 yılım var canım okulumu bitmesi için bize sağlam 5-6 sene ver tatlım yaaaaaa oooffff dayanamam ben o kadar evlenelimmmm:)

evet canım ya çok canım sııkılıyor sinirleniyorum sarıyorum ona veya o beni sinirlendiriyor diyorum yanına gidince sorucam ona ben diyorum ama nerdeeeeeeeeeeeeee onu görünce kendimi bile görmüyorum canım yaaa çok özledimmmmm:) Amin canım ya tüm sıkıntısı derdi olanların derdini alsın ALLAH ım.

oyy oyy çok özledm o alnıma öpücükler kondurmasını seviyorsa uzakta olunca daha bi bağlanır insan sevdiğinin kıymetini anlar bence boş kuruntular yapma hiç şeytan boş durmaz çünkü unutma

vallahi hayatım bilemiyorum artık onun okulu var yaaa 4 yılı var daha benimse 2 yılım var canım okulumu bitmesi için bize sağlam 5-6 sene ver tatlım yaaaaaa oooffff dayanamam ben o kadar evlenelimmmm:)

5-6 sene mi ouff ben ben bir sene seni tanımak istiyorum demiştim sonra evlılık olur demıstım. bır sene gectı sonra bir senede düğün için bekledim 2 sene zor dayandık 5-6 sene allah yardımcınız olsun :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…