- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi cimcime1991
-
sahimi canım ya peki yaşadığın bir durummu var yoksa hani çevrenden mi gördün neden böyle birşey söyledin tatlım?
birbrimizi tanıdık canım hani bazen bilmediğimiz huylarımızla bile karşılaşıyoruz fakat bu normal diye düşünüyorum hem uzaktayız hemde evlendiğinde bile insanlar hiç bilmedikleri yönlerini bile görebiliyorlar.Ben korkuyorum onu kaybetmekten onu çok seviyorum canım yaaa1,5 yılı geçti birlikteyiz canım hiç ayrılık lafı geçmedi aramızdan hiç de kavgalarımıza rağmen neler yaşadık ama birkere olsun ayrılmadık çok şükür yaa onunda beni sevdiğini biliyorum sevmediğine inansam zaten birlikte olmazdık ama bazen ilgisiz olduğunu düşnüyorum ama korkuyorum işte
haklısın canım ilşkinin fedakarlığın kadını erkeği olmaz ama işte erkekler biz kadar hisli ve duygusal olmuyorlar ben hele çok duygusal bir insanımdır hele ki aşıksam mantığımla asla hareket edemiyorum etmeye yeltensem de olmuyor yapamıyorum onu çok seviyorum. evet görüşmeler çok zor oluyor farklı şehirlerde olunca ama kavuşmanında heyecanı bir başka oluyor o yeni bir ortama girdi üniye başladı bense evdeyim bundan korktum hal ve hareketlerinin değişmesinden bazen bana ilgisiz olduğunu düşünüyorum korkuma yeniliyorum ve birden bunu düşünmeye başladım gözden ırak gönülden de ırak olurmu diye 1,5 yıldır hatta geçti birlikteyiz hiç ayrılık lafı geçmedi aramızda uzaklığımıza rağmen özlem doluyuz hep ama işte bazen aklıma düşmüyor değil onu kaybetmekten korkuyorum çünkü seviyorum
yaşadığım bi durum değil fakat çevremde bi çok kez bu durumu gözlemledim.
tabi sonuç olarak kişilik meselesi
canım malesefki uzklıgın getirdiği olumsuz durumlardan biri bu aslında.bende nişanlımla yanyanayken hç kavga tartışma vs bile etmezken genelde ayrı şehrlerdeyken dahahassas oluyorum bazı konularda.en basit sözlerini bile acaba bu anlamdamı söyledi diyerekten triplere giriyordum.ama baktımki aslında alakası yok uzaklıktanmıdır telefondanmıdır yüzünü görememektenmidir bilmem yanında gibi tam anlayamıyorsun bazı şeyleri.sendede öyle olabilir belki sana öyle gelyordur .birde şu var ynındayken birşeye morali bozuk oldugunda belki biliyorsun neden siniri ya da morali bozuk oldugunu ama uzaktan uzaga helede herseyi sösölylemeyen içine atan biriyse o kızgınlık moral bozuklukta sana yansıtıyo olabilir .tabi sende olayların farkında olmadıgın için sende sogudugunu düşünebilirsin.ama sevvgi güçlendiği konusunda ısrarlıyım çünkü aşırı bir özlem oluyor her buluşmada ilk günkü heyecanlar oluyor .
evet kavuşmaların tadı başkaözlemse ayrıldığın dakikada başlıyor.. çok garıp bır his.. sankı elınde bir kuş aşk..bir tutyorsun bır bakıorsun kanat çırpmış uzaklara..
sevgı , güven, saygı varsa hıçbirşey olmaz
uzakta olandan değil sevmeyı bilmeyenden korkmalı günümuzde insan..
Eğer gerçekten seviyorsa uzak olmaz neden uzak olsun. Sevgi uzaklıkda bitseydi kimsenın ılıskısı yurumezdi gercek sevgı bitmez sogumada olmaz gercekten sevıyorsa . Benim eşim gitmiş olsa özlemden başka birsey düşünmem oda dusunmez ayrı odalarda bile duramadıgımıza göre
gözden ırak olan gönülden hiç ırak olurmuu. herşeyimm gözumden ırak ama gönlümden aslaaa ,,, hatta daha fazla yer etti gönlümdegerçek sevgi uzaklıklarda çogalır.
ne güzel canım ALLAH ım hiç ayırmasın ama uzaklık çekmek çok zor özlem hasret ihtiyacın oluyor omzuna yaslanmaya karşılıklı yanlış anlaşılmalar oluyor sabır gerekiyor.onun beni sevdiğini biliyorum bende onu çok seviyorum ama bzen işte bana öyle geliyor demekki ilgilenmeyince benimle hemen evhamlanıyorum napim seviyorummm onsuz olmak istemiyorummm:)
olmaz demi canımmmmmm olmasınnnnnnnn da:)bende sevginin uzaklıkla çoğaldığını düşünüyorum canım ama bazen işte bir an geliyor bana ilgisiz gibi hissediyorum sanki soğumuş gibi belkide benim kendi kuruntum çok seviyorum çünkü onu ama çok sabır gerekiyor yaaa ALLAH ım biz bütün sevenleri hiç ayırmasın...
haklsın ben bile yanındayken bir sanıye ilgisizliğine dayanamıyorsam huysuzluk yapıyorsam seni düşünemiyorum allah yardımcınız olsun. biz evlendk darısı size :)
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:) saol canım benim ya güzel RABBİM hepimizin yardımcısı olsun napim yaaa çok seviyorum onuuuuuuu bize daha çok ama yaaaaa evlilik uzak daha:)
yoktur öyle bişe sen içini ferah tut. şimdi siz aynı şehirde olmadıgınızdan öyle oluyo. sanki ben nişanlımla hiçmi böyle şeyler yaşamadım ( bu arada aynı şehirde oturuyoruz sadece askere gitti) ben derdim yok beni sevmiyo artık başkasınımı seviyo acaba diye ama yanıma gelipde anlıma bi öpücük kondurup ben senden başkasını severmiyim demesi herşeyi düzeltiyo . siz uzak oldugunuzdan bunu hissedemiyosunuz buda seni yiyip bitiriyo. gözler yalan söylemez , o gözleri görsen acaba sevmiyomu dedigin ozman anlarsın tatlım. takma kafana buna gelir buda geçer.
sağol canım ya içim rahatlıyor grçekten sizlerden bunları duyunca şuan aklımdan bunlar geçiyor ama yanına gidince unutuyorum bile öyle güzel ki o dakikalar inan nasıl geçtiğini bile anlamıyorum yaaa aşk bu olsa gerek... gerçekten seviyorum onu onunda beni sevdiğine inancım sonsuz ama dediğim gibi aklıma düşüyor işte bazen ama sanırım hata yapıyorum ve kendime yapıyorum haklısın canım Hayırlı tezkereler canım benim ALLAH ım sabır versin...
kısmet bu işler ne zaman olcagı belli olmaz cnm benim
amin tatlım saol. dedigim gibi takma bunları kafana. ben özledigimde hep nişanlıma takardım :) sinirlenir onuda sinir ederdm saçma nedenlerden dolayı sonra yanıma gelirdi geçerdi hepsi sende mutlaka öyledirsin. Rabbim sıkıntılarını alsın canım.
yoktur öyle bişe sen içini ferah tut. şimdi siz aynı şehirde olmadıgınızdan öyle oluyo. sanki ben nişanlımla hiçmi böyle şeyler yaşamadım ( bu arada aynı şehirde oturuyoruz sadece askere gitti) ben derdim yok beni sevmiyo artık başkasınımı seviyo acaba diye ama yanıma gelipde anlıma bi öpücük kondurup ben senden başkasını severmiyim demesi herşeyi düzeltiyo . siz uzak oldugunuzdan bunu hissedemiyosunuz buda seni yiyip bitiriyo. gözler yalan söylemez , o gözleri görsen acaba sevmiyomu dedigin ozman anlarsın tatlım. takma kafana buna gelir buda geçer.
vallahi hayatım bilemiyorum artık onun okulu var yaaa 4 yılı var daha benimse 2 yılım var canım okulumu bitmesi için bize sağlam 5-6 sene ver tatlım yaaaaaa oooffff dayanamam ben o kadar evlenelimmmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?