GÖZDEN UZAK GÖNÜLDEN NERE?

Ankaranin neresinde bulunuyorsunuz genelde? Kuzeybatısina davet edeyim sizi sevmeye çalışın.

Seviyorsam bırakıp gitmezdim. Şahsen.

Ankaranin neresinde bulunuyorsunuz genelde? Kuzeybatısina davet edeyim sizi sevmeye çalışın.

Seviyorsam bırakıp gitmezdim. Şahsen.
Hangi ilcelerden bahsediyorsunuz:)
Yasadigim yer fark etmeyecek ki yine universite hastanelerinden birinde asistanlik yapacagim icin yine merkezin kalabaligina ve kaosuna katlanmak zorundayim.

Ankara canım memleketim

Şahsi fikrim sırf şehirden sıkıldım diye en iyi tıp fakültelerinin bulunduğu şehirden vazgeçmezdim
Mesleğim adına bulunduğum yerde kalmak isterdim.
Bu benim şahsi fikrim tabiki

Haklisin tabi ki.
Bu konuya yazan herkes cok hakli su an
Ama o kadar skldm ki hicbir sey beni telkin edemiyor.
Belki tus'a kadar gecer bu dusuncelerim.
Ama su an kacip gitmek istiyorum.
Hatta itiraf edemesem de bir sure Sinan'dan ayri kalmaya da ihtiyacim var gibi.
Halbuki kavgali ya da kus degiliz.
Psikolojik bir donemden geciyor olabilirim bilemiyorum

Tıp dünyasının içinde olan sizsiniz
Eğer böyle bir ruh halindeyseniz hayatınız için önemli kararlar almadan önce bir uzmandan yardım alabilirsiniz.

Şahsım adına uzun mesafe ilişkisini seviyorum ben. Zaten ufukta evlilik varsa istemediğiniz kadar aynı ortamı paylaşacaksınız. İki sene bir şey değil, ancak sık sık görüşmek gerekir diye düşünüyorum. Şimdi uçak biletleri otobüs biletlerinden ucuz, her hafta sonu bir günlüğüne bile olsa görüşüyoruz biz. Bu şekilde sorun yaşamıyoruz.

Valla erkege hic guvenme derim belli olmaz ankara da kalip ta ayrilablrsnde garantisi yok ki hic bir seyin sen yasamni sekillendir seviorsnz mesafe engel degil cok ta see etme ucakla bi saatte yanindasin

Bence de oyle. Insallah onumuzdeki kockoca omrumuzde 2 yil nedir ki?

Benim sevdiğimin de adı Sinan biz de üniversite dolayısıyla 4 yıl ayrı kalıyoruz şuan.. Tabiki de aynı şey değil ama görünce yazmak istedim. Üniversite bir mecburiyet ama sizinki değil bence bırakmamalısınız

Ben nişanlı olsaydım onu 2gün görmeden duramazdım herhalde. Garip geldi bana bu fikriniz. Sevgili olsaydınız gidin derdim ama...

Ömrüm, canım, Sinanım yazıyor fotoğrafınızın altında.. ben bu yorumla o yazıyı bağdaştıramadım biraz bencilce geldi yazınız kusura bakmayın :/

Ömrüm, canım, Sinanım yazıyor fotoğrafınızın altında.. ben bu yorumla o yazıyı bağdaştıramadım biraz bencilce geldi yazınız kusura bakmayın :/
Biraz daha az duygusal dusunuyorum bu aralar.
Inanin kendimdeki degisimi ben de anlayamiyorum.
Ve iyice kafam karisti izmir konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…