Yok boyle bir sey soz konusu degil.Yeni birisi hafiften ilgini mi çekmeye başladı
Hep mi uzak mesafe iliskisiydi sonradan mi ayri dustunuz:)Benim sevdiğimin de adı Sinan biz de üniversite dolayısıyla 4 yıl ayrı kalıyoruz şuan.. Tabiki de aynı şey değil ama görünce yazmak istedim. Üniversite bir mecburiyet ama sizinki değil bence bırakmamalısınız
ankara izmir 55 dk uçaklaKizlar seneye asistanligimi izmirde yapmak istiyorum. ankara bana cok soguk geliyor surekli hasta oluyorum. Trafikten ve park yeri sorunundan sikildim. Insanlari cok soguk geliyor ve artik burada yasamak istemiyorum.
Asistanlik 4 yil surecek bir sonraki eylulden itibaren.
Nisanlim ise kendi isi dolayisiyla 2 sene sonra ayarlayabilirse yanima gelecek.
Ama Sinan burda ben orda ne olur nasıl olur bilmiyorum. Onun baglılıgından kuşkum yok, gözüm arkada kalmaz o konuda, ama uzak mesafe ilişkisi nasıl olur hiç kestiremiyorum.
İlişkimiz eski sıcaklıgını korur mu?
Ya ben onu çok özlersem, onsuz yapamazsam?
Ben ona bu istegimden bahsettim ve şiddetle karşı çıktı. Kafam bu konuda çok karışık.
Bazen diyorum insan kendi isteklerine göre yaşamalı, ilişkimiz için de elimden geleni yaparım sonuçta insan gerçekten devam ettirmek isterse bi yolunu bulur ama olmazsa da olmaz.
Bazen de diyorum ki bu ilişki riske atabilecegim bi şey degil burda kalmalıyım ama bu sefer de İzmire gidememek hep içimde kalıcak. Kısacası kızlar ne yapmalıyım?
not: islerinizi halledince birlikte gidin derseniz ben ankarada bir yer tercih edersem en az 5 belki 6 yil buraya bagimli kalacagiz. Bu yillarimi ankarada harcamak istemiyorum.
Evliyken mi daha zor degilken mi bilemedim simdi...ankara izmir 55 dk uçakla
ben sürekli gidip duruyorum
ki evliyiz
bi şekilde yürüyor.
Olayim Izmir de degil aslinda. Ankara'dan skldim.izmir çok karışık, ankara düzenli bir şehir. izmirdeki göç durumunu ve suriye benzeri sokakları görünce anlarsınız.
denizi havası ayrı tabi, haftasonları atlayın beraber gidin gezin izmiri egeyi.
Evliyken mi daha zor degilken mi bilemedim simdi...
Isteyen bir sekilde yurutur de sorunumuz su: Mecburi bir ayrilik olmayacagi icin nisanlim gitmemi istemiyor.
Olayim Izmir de degil aslinda. Ankara'dan skldim.
Kucuk sehirde yasayabilen bir insan degilim. Universite secenekleri de bana uymuyor.
O nedenle geriye Istanbul ve Izmir kaliyor.
Istanbul'u hic sevmiyorum.
Kaldi Izmir.
Insallah benim kalmami istemesi askindan ve bagliligindandir, bencilce bir istek degildir...Ankara da kalıp hafta sonları Sinan ile birlikte İzmire gitseniz olmaz mı ? Ben Sinan a çok üzüldüm sevgi aşk baglılık kolay bulunabilecek şeyler değil çünkü.
Hımm ben sürekli güvenip kazık yedim geçmişte . Ama bence bu risk almanız gereken bir risk.Insallah benim kalmami istemesi askindan ve bagliligindandir, bencilce bir istek degildir...
Sanki kimseye guvenmezsem kimseye gore plan yapmazsam kazik yemeyecegim gibi hissediyorum. O yuzden basina buyruk secimler yapmak istiyorum ama gonlum elvermiyor.
Kimseye guvenmeden yasamak mi, yoksa dibine kadar guvenip kazik yemek mi?
Sizce hangisini yapmali?
Sinan hic baska sehir dusunmedi benden ayri.Hımm ben sürekli güvenip kazık yedim geçmişte . Ama bence bu risk almanız gereken bir risk.
Kararınızı verirken şu şekilde düşünün ozaman cevabı bende merak ediyorum :)
Eğer Sinan benim yerimde olsaydı ne karar verirdi ?
Ankarada yaşıyorum 10 senedir. İzmirden buraya tayin gördüm babamın mesleği sebebiyle. Her izmirden dönüşümde ağladım bir gün izmire geri döneceğim diye. Ankara güzel mi güzel ama izmir başka güzel. Nişanlım dese kalk yarın izmire gidiyoruz orada iş buldum sende orada çalışacaksın kedimi alır düşerim peşine.3 seneye izmire yerleşmek istiyoruz zaten kısa vadeli hayalimiz :)Sinan hic baska sehir dusunmedi benden ayri.
Ama gonlunde baska sehir olsa ne yapardi acaba?
Kalirdi yine galiba.
En iyisi bu konuyu tus'a kadar ertelemek:)
Evet ya test etmemek lazim.Ankarada yaşıyorum 10 senedir. İzmirden buraya tayin gördüm babamın mesleği sebebiyle. Her izmirden dönüşümde ağladım bir gün izmire geri döneceğim diye. Ankara güzel mi güzel ama izmir başka güzel. Nişanlım dese kalk yarın izmire gidiyoruz orada iş buldum sende orada çalışacaksın kedimi alır düşerim peşine.3 seneye izmire yerleşmek istiyoruz zaten kısa vadeli hayalimiz :)
Fakat atıyorum bana dese Ankarada yaşayacagız sen orada iş bulursun ama ben bulamam onunla Ankara da kalırım.
Hafta sonları gidin İzmire başka yerlere de gidin.
Hem en iyi tıp fakülteleri Ankarada.
Sonra kuğulupark var. Trafik ve park yeri İzmirde de sorun.
Ben bırakıp gidemezdim nişanlımı. Hem demişsiniz kahve içme fikri bile beni mutlu ediyor diye . İzmirde öyle bir şansınız olmayacak. artıları eksileri düşünün bence Ankara kazandı:)
Ben Sinan ın yerinde olsam içten içe kırılırdım size. Ne güzel Sinan hiç başka şehir düşünmedi benden ayrı diyebiliyorsunuz.
Sınava kadar her haftasonu başka bir şehre gidin bünyeniz bu yolculukları kaldırıyormu ona da bakın derim. Otobus yolculuklarından sonra iki hafta boynum tutulur.
Uzak mesafeli ilişkilerde malesef yapılan her plan yerini bulmuyor. Bir hafta sen diğer hafta Sinan yol yapsa bile yorgunluk. Gerçi uçak biletleri önceden alınca çok ucuza geliyor fakat öngöremediğiniz şeyler olabilir mesela nöbet mesela acil halledilmesi gereken bir iş gibi.
Belki diğerleri bana kızacak ama ben ilişkinin sevginin test edilmemesi taraftarıyım.
Sonuçta karar senin :)
Ankarada kaldigimda meslegimden vazgecmis olmayacagim tabi ki:)Aysenaz, sen sen ol kariyerinden asla taviz verme canım, İzmir'e gitmek istiyorsan git ve asistanlığını orada yap.Aranızdaki sevgi gerçekten güçlü ise her türlü zorluğu yener. Sinan'ın yarın olup olmayacağının garantisi yok, senin tutunacağın şey senin mesleğindir...
Hem şunu da söylemek istiyorum kariyerinden taviz vermiş olmayacaksın ki. Dediğim gibi en iyi tıp fakülteleri Ankara da.Evet ya test etmemek lazim.
Bence de Ankara kazandi gibi.
Bu yorumunuzdan sonra ilk defa mantikli dusunebiliyorum tesekkur ederim.
Olmadi asistanliktan sonra birlikte gideriz Sinanla.
Izmir'e de tatile giderim hevesimi alirim.
Zaten uzaktan gorusmek zor olacak ve en guzel 2 yilimi sevdigimden ayri gecirmek zorunda kalicam.
Isten cikicam Sinan yok, bir yerde oturup bira icmek istesem Sinan yok...
O zaman ne anladim ben Izmir'den.
Sabah erken saat oldugundan mi yoksa yorumunuzdan dolayi mi bilmiyorum kafam aydinlandi su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?