Gözenekler git artık yardim!!!

Melek yilmaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2016
1
0
1
31
Ya Allah aşkına şu gözeneklere %100 bi formül buldum diyen çıksın gelsin artkkk !!nasıl kapancak bu gözenekler yaa

Ben de bu dertten muzdaribim lazer konusunda bir fikrim yok ama kozmetik ürünlerle bunun olacağını sanmıyorum sadece gözenekleri temiz tutup küçükmüş gibi gösterebiliriz belki.

Bu konuyu çok takıp cildiye de uzman hekime gitmiştim bana dediği şu oldu nasıl boyun uzadığında elin ayağın büyüdüğünde küçültemezsen gözenekleri de küçültemezsin.

Ondan sonra baya bi umutsuzluğa kapıldım araştırmayı bıraktım ama küçültebilmiş olan varsa mesajını beklerim

sol yanağımda vardı benim. at kestanesi yağı aldım. hatta "destek" aldığım ürünün markası. 20 ml si 12 lira gibi bişeydi kargo içinde. yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum sadece geceleri sürüyorum sabahta kremim var çünkü. aslında gözenek için almadım ama cidden gözeneklerimi sıkılaştırdı. istersen bir dene.

Merhaba
Nasıl kullanıldığını anlatır mısınız lütfen. Ben de çok merak ediyorum. Teşekkürler şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…