Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de bu dertten muzdaribim lazer konusunda bir fikrim yok ama kozmetik ürünlerle bunun olacağını sanmıyorum sadece gözenekleri temiz tutup küçükmüş gibi gösterebiliriz belki.
Bu konuyu çok takıp cildiye de uzman hekime gitmiştim bana dediği şu oldu nasıl boyun uzadığında elin ayağın büyüdüğünde küçültemezsen gözenekleri de küçültemezsin.
Ondan sonra baya bi umutsuzluğa kapıldım araştırmayı bıraktım ama küçültebilmiş olan varsa mesajını beklerim
sol yanağımda vardı benim. at kestanesi yağı aldım. hatta "destek" aldığım ürünün markası. 20 ml si 12 lira gibi bişeydi kargo içinde. yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum sadece geceleri sürüyorum sabahta kremim var çünkü. aslında gözenek için almadım ama cidden gözeneklerimi sıkılaştırdı. istersen bir dene.
sol yanağımda vardı benim. at kestanesi yağı aldım. hatta "destek" aldığım ürünün markası. 20 ml si 12 lira gibi bişeydi kargo içinde. yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum sadece geceleri sürüyorum sabahta kremim var çünkü. aslında gözenek için almadım ama cidden gözeneklerimi sıkılaştırdı. istersen bir dene.