- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Hayatımla mutluyum fakat bir şeyler eksik kalıyor hep. Neden ben başarabilen değilim diye kızıyorum kendime. Kızıma atanarak daha güzrl bir hayat kurabilirim fakat bilmiyorum işteKendinizi koşullandırmayın bu şekilde.
Herkesin kazanması mümkün olsaydı zaten sınav olmazdı.
Sahip olduğunuz hayatla mutlu olabilmeyi deneyin.
2014 eğitim benimde. Okuduğum bölümü okumaz olsaydım. En başta başka bir iş seçseydim keşke. Devlette olacak diye bir kaide yok herkes için belki ama nedenn ben eksik hissediyorum bilmiyorum. Siz ne yapıyorsunuz peki şuanHerkes devlet memuru olacak diye bir kaide yok. Nedir bu herkesteki devlet aşkı. Ben de atanamadım. 2011 eğitim fak.mezunuyum. Bunda da bir hayır var demek ki diyorum
İnsanlar genelde hep konuşur. Bana da evlenmeden önce evlilik ne zaman diye sorarlardı .Evlendim neden çocuk yok diye sormata başladılar. Çocuk olsa 2. Ne zaman. Yani bu insanların susması mümkün değil. Çok kafanı takmamanı öneririm. Tabiki inşallah atanırsın ama atanamazsan da dünyanın sonu değil. Mutlu bir hayatın varken bunun tadını çıkar gerisi boş.Birde insanların sürekli sorması var. Hala atanamadın mı? Yine mi olmadı? Neden yapamıyorsun acaba ki.kendime acı çektirmek hoşuma gidiyor ondan atanmıyorum hobi olarak yapıyorum bunu puffd
Çalışmak evet başarı hatta öğrencilerime faydalı olabiliyorum yine işimi yapabiliyorum problem yok ama atanmak hep işlemiş içime yani nebilim sanki onu başaramıyorum ya her şey siliniyor gözümde saçma belki ama elimde değil. Siz ne yapıyorsunuz peki hocam çalışıyor musunuzÖzel bir kurumda çalışıyormuşsunuz işte. Çalışmak başarı değil mi sizin için? Öğretmenim hiç kpss ye girmedim, düşünmedim bile. Kendimi başarısız olarak hissetmedim hiç, çalışmadığım halde. Bütün bunlar mutlu olmak için değil mi, mutlulukla aramıza sürekli o da olsun bunuda yapayım diye engeller koyarsak mutlu olamayızki. Bölümde kpss yi kazanan arkadaşlarımıda başarılı diye isimlendiremiyorum. Çoğu hala sığır benim gözümde.
Çok şükür iyi, güzel bir hayatım var ama her sınav sonrası bir böyle oluyorum işte hatta huzur bile kaçıyor evde elimde bile değil ama. Eşimle her seferinde ağladığım için geriliyoruz. Hatta o da diyor belki atansan bu bizim için hayırlı değil diyor ama insanın elinde değil hep bekliyorİnsanlar genelde hep konuşur. Bana da evlenmeden önce evlilik ne zaman diye sorarlardı .Evlendim neden çocuk yok diye sormata başladılar. Çocuk olsa 2. Ne zaman. Yani bu insanların susması mümkün değil. Çok kafanı takmamanı öneririm. Tabiki inşallah atanırsın ama atanamazsan da dünyanın sonu değil. Mutlu bir hayatın varken bunun tadını çıkar gerisi boş.
Çalışmak evet başarı hatta öğrencilerime faydalı olabiliyorum yine işimi yapabiliyorum problem yok ama atanmak hep işlemiş içime yani nebilim sanki onu başaramıyorum ya her şey siliniyor gözümde saçma belki ama elimde değil. Siz ne yapıyorsunuz peki hocam çalışıyor musunuz
Sizi çok iyi anlıyorum. İnsan çok istediği bir şeyi emek verip sonucunda da olmadığını görünce yıkılıyor tabi. Ama eğer çok çabalayıp yine de olmuyor sa eşininizn dediği gibi vardır bunda bir hayır diye düşünüyorum. Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin. Ne kadar kafanıza takmayın desekte takacaksınız insanın elinde olan bişey değil. Ama en azından ailenize yansıtmamaya çalışın. Hayatınızdaki en değerli varlıkları düşünün. Çok şükür bunlara sahibim diyin ve içinizi rahatlatmaya çalışın.Çok şükür iyi, güzel bir hayatım var ama her sınav sonrası bir böyle oluyorum işte hatta huzur bile kaçıyor evde elimde bile değil ama. Eşimle her seferinde ağladığım için geriliyoruz. Hatta o da diyor belki atansan bu bizim için hayırlı değil diyor ama insanın elinde değil hep bekliyor
Hayatıma baktığımda birçok başarım var aslında ama sanırım fazla mükemmeli istiyorum belki olmaması daha hayırlı ama içim hep diyor ki neden olmuyor neden yapamıyorsun? Eşimle akşam seninle evlenmeseydim atanırdım kadar getirdim konuyu ve melek kocam yerlere seriliyordu. Kendimi her türlü pişman hissediyorumh Peki ne iş yapıyorsunuzBence üzülmeyin.Sıkmayın canınızı hepimizin hayatı bir takım başarısızlıklarla ilerliyor.Siz başarabildiklerinizi hatırlatın kendinize hep çok severek çabalayarak okuldan mezun olup mesleğe atıldım sanki dünyalar benim olmuş gibi dağlar devirmiş gibi hisediyordum kendimi.Ama eşime aşık olup evlenince taşındım işi bıraktım çok zor geldi ilk başta.Ve şimdi farklı bir iş yapıyorum alışıyor insan üzülmeyin sahip olduğunuz başarılarla umarım çok mutlu olursunuz.
Umarım bende hayatımda dönüm nokta olacak şeyleri kazanabilirim bir gün. O kadar eksik kalıyor ki içim tarifi yokBu bir basarisizlik degil atanamayan yuzlerce belki binlerce kisi var. Denemeye devam edin ama bu konuyu kafanizabu kadar takmayin. Sizin hayattaki basariniz belkide bu degil baska birseydir
Geçmiş olsun. Berbat bir şeye bu berbat. Bir yerde çalışmayıp oturup ders çalışabilseö yapar mıyım diyorum ama özelde de bir kariyerim var ne yardan ne serden geçiliyor gibiyimSizi çok iyi anlıyorum. Siz yine çalışıyormuşsunuz. Çift yıllarda hep P3 puanım 69 da kalıyor ve ben hiç bir yere başvuru bile yapamıyorum. Bu sene dershaneye gittim bir de siz düşünün. Şans mı kader mi anlamadım. Ama dünden beri çok üzgünüm
Evde de çocuk olunca ilgi bekliyor ve evde ki işler de bu yüzden bitmek bilmiyor. Benim ki böyle oldu. Bilmiyorum bazen kader mi acaba bazı şeyler diyorum ama yine de insan üzülmeden edemiyor.Geçmiş olsun. Berbat bir şeye bu berbat. Bir yerde çalışmayıp oturup ders çalışabilseö yapar mıyım diyorum ama özelde de bir kariyerim var ne yardan ne serden geçiliyor gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?